Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Yelloh! Village La Roche Posay
Camping La Roche Posay Vacances in La Roche-Posay heeft ruime plekken met veel schaduw. Het zwembad is veilig en schoon, maar wel wat klein. In het restaurant kun je makkelijk even wat eten. Direct naast de camping kun je kanoën, maar er zijn ook veel andere uitstapjes mogelijk. Ga bijvoorbeeld eens naar dierentuin Zooparc de Beauval.
Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer op de camping. Ze vinden het water in het zwembad lekker warm en ruim genoeg, altijd wel een ligbedje te vinden. De animatie is leuk en Nederlandstalig, zeker een plus voor gezinnen. Het grote voordeel is de geweldige natuurlijke omgeving en de vele leuke uitstapjes in de buurt, zoals dierenparken en paardrijden. De supermarkt op korte rijafstand maakt het makkelijk om vers brood te halen, en de vriendelijke, meertalige medewerkers zorgen dat je je snel thuis voelt. Het privé sanitair werd erg gewaardeerd, net als de fijne kampeerplek vlakbij de kidsclub. De camping straalt een ontspannen, zonnige vibe uit en geeft je mooie herinneringen vol plezier en gezelligheid.
Telefoonnummer | +33 (0)5 49 86 21 23 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Le Riveau, Route de Lesigny, 86270 |
Website | Yelloh! Village La Roche Posay |
Social media | Instagram, Facebook |
Yelloh! Village La Roche Posay
Fotos van zwembad lijken groter dan de realiteit. Niets mocht in t zwembad inc eten en drinken. Veel jongere kinderen, minder vanaf 7 jaar. Overall gevoel is dat dit geen 5 sterren camping is. Wij hadden prive sanitair die top was, alleen lagen we erg afgelegen van de camping, zeker 7 minuten lopen als je naar t zwembad of restaurant wou.
Ook miniclub elke avond hetzelfde, geen toezicht bij springkussen, eten restaurant was minimaal en veel sla.
Personeel meertalig, zeer vriendelijk en ontzettend behulpzaam. Leuke animatie en goede voorzieningen.
Heerlijke vakantie gehad met onze kinderen van 2 & 5. We hadden een enorme kampeerplek vlak naast de kidsclub (nummer 93). Leuke animatie, ook Nederlandstalig. Jammer dat er in het weekend geen animatie was. Leuk zwembad, niet heel groot maar ruim voldoende en eigenlijk altijd wel een ligbedje te vinden. Water was gelukkig ook niet koud. Eten bij het restaurant is prima, de snelheid van de bediening liet soms alleen wat te wensen over. Jammer dat vers brood alleen op bestelling was en ze bij het winkeltje niets verkochten. Binnen een uur rijden genoeg leuke dingen te doen voor het hele gezin, waaronder een vogelshow, paardrijden, enorm dierenpark en krokodillenboerderij. Supermarkt op een paar minuten rijden. Sanitair voldoende en schoon genoeg. Veel Nederlanders, Belgen, Duitsers, Fransen en Engelsen op de camping dus een fijne mix van talen en niet alleen maar Hollanders om je heen. Wij zouden het zeker overwegen om terug te gaan!
We hadden een prima verblijf. Complimenten aan het animatieteam voor het zo enthousiast vermaken van de kinderen. Leuk dat er Nederlandse animatie was, Bart, waardoor onze zoon super veel plezier had en de drempel om te gaan niet zo groot was. zwembad is wat aan de kleine kant, maar prima voor de kinderen. Bij koudere dag kon het binnenbad niet helemaal dicht, waardoor het best fris was. Restaurant was prima. Afhaalmaaltijden vrij duur en de pizza's zwart aan de onderkant.
Sanitair was erg schoon en ruim voldoende. In de directe omgeving weinig te beleven/zien. Als je veel op de camping verblijft is het zeker een aanrader.
De camping is perfect; kleinschalig maar genoeg te doen voor de kinderen. (9 jaar) Het animatieteam is super enthousiast en voelen zich enorm verantwoordelijk over de kinderen, erg leuk. Ook Nederlandse sprekende jongen bij het animatieteam wat de drempel om mee te doen wat lager maakt. (Bart, bedankt!) Het sanitair is schoon.
De omgeving laat te wensen over, er is niet veel te doen. Dit hadden we kunnen weten maar we waren dit jaar wegens omstandigheden erg laat met boeken. Geen spijt. Onze oudste zoon heeft enorm genoten hier. Het zwembad is niet groot maar wel overzichtelijk.
Als je niet veel buiten de camping om zoekt zit je hier op de juiste plek.
Een minpuntje, er wordt door sommige mensen nog best hard gereden op de camping, dat is erg jammer.
Vanwege de omgeving komen wij niet meer terug maar Yelloh village heeft ons positief verrast!
Gezellige familiecamping. Klein zwembad maar alles aanwezig was de kids nodig hebben. Groot speelveld, speeltuin erbij, alles gelegen rondom het zwembad en terras. 'S middags geen bediening op het terras, pas vanaf de avond. Winkeltje zeer klein en gedurende de middag gesloten maar supermarkt op 2 minuten en de bakker in de het dorp wat ook zeker een aanrader is! Veel Nederlanders op de camping en Nederlandssprekend personeel bij de animatie/ kidsclub. We hadden een cottage 4 bloemen met minimaal stukje gras erbij, jammer want echt beter gewend van Yelloh. Ook jammer dat de gendarmerie er gewoonte van maakt meermaals rondjes te rijden over de camping. Verder echt een leuke camping!