Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Route de Fontvieille, F-13150 |
Saint Gabriel
De zomer nog even gevierd in de herfstvakantie op deze relaxte, rustige camping. Grote plekken, alles keurig geregeld, sanitair wat verouderd en kon schoner, maar dat is misschien ook doordat het eind seizoen was. Je hoort het verkeer vd weg wel, dus als je daar niet van houdt... voor ons wat het nu prima!
Heerlijke, kleinschalige camping (70 plekken) met gemoedelijke gasten vanuit heel europa. Hangt een relaxte, typisch franse sfeer, genoeg medewerkers spreken prima engels en men is heel behulpzaam.
Zwembad is erg leuk, vaak niet druk en heeft een leuke trampoline en springkussen.
Publiek is zeer divers (oudere echtparen, jonge gezinnen, etc) heerlijke uitvalsbasis om de vele toffe dingen in de omgeving te doen. Kinderen hebben zich prima vermaakt net als wij.
Camping organiseert paar keer in de week avond programma, soms met samen eten. Erg vermakkelijk allemaal.
Toilet gebouw netjes. Krekels zijn er volop, maar stil in de avond, de weg hoor je wel wat, maar went heel snel (is ook niet overdreven storend). De ene plek is wat groter als de andere, maar nagenoeg alles is prima te doen.
Eind conclusie: typische franse familie camping, maar met faciliteiten. 👍🏻 een pareltje nu steeds meer door grote ketens opgekocht wordt.