Adresgegevens | Route de la Corniche, 64700 |
Eskualduna
Mooi aangelegde camping. Helaas aan een erg drukke weg waar je afhankelijk van waar je staat, veel last van hebt. Sanjtair prima. Helaas een aantal dagen geen warm water in de douches waardoor er slecht 3 douches beschikbaar waren. Elke avond vermaak in het theater. Zeer luidruchtig en pas laat (na 23:00 uur) afgelopen waardoor je haast verplicht bent om laat te gaan slapen. Geen camping voor rustzoekers dus. Restaurant aanwezig. Wel oké maar vaak afgeraffeld. Brood in de ochtend niet altijd gaar (wederom afgeraffeld). Aardig uitgeruste supermarkt. Relatief kleine staanplaatsen in krappe laantjes waar je ook nog je auto kwijt moet. Leek soms meer op een parkeerplaats en mist daardoor de sfeer van een camping. Weinig elektrapunten waardoor een extreem lang snoer nodig is (40-50 meter) Algemeen punt van aandacht is de gebrekkige informatievoorziening en alles is alleen in het Frans. Omgeving is mooi. Gratis busdienst naar het strand.
Na een verblijf in Landes (surfen) bedoeld om de baskische cultuur te leren kennen. Maar helaas ligt onze stacarVan aan een Extreem drukke weg en kunnen we lastig de slaap vatten. Verder is de uitrusting oud, de koelkast geroest. Zitten er gaten in het bedlinnen (wel apart voor moeten betalen). Dus behoorlijk teleurstellend.