Over Siblu - Les Sables du Midi
Intro
Siblu - Les Sables du Midi is een rustieke en gezellige familiecamping, gelegen op slechts 800 meter van het strand en het bruisende centrum van Valras. Geniet van een prachtige, bloeiende omgeving met comfortabele, afgebakende plaatsen. Ontspan in de heerlijke watercomplexen en wellnessruimte, terwijl de kinderen zich vermaken in de diverse clubs en entertainment. Dit is de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie!
Locatie en omgeving
Siblu - Les Sables du Midi bevindt zich op een toplocatie, op 800 meter van het strand en het levendige centrum van Valras. Deze schilderachtige stad in de Languedoc-regio is gemakkelijk te bereiken met de auto, en biedt een scala aan bezienswaardigheden en activiteiten in de nabije omgeving. Ontdek de charmante stad Béziers, beroemde voor de bloemenmarkt en de feria, of wandel langs het Canal du Midi met zijn prachtige sluizen. Voor natuurliefhebbers is er het Regionale Park van de Hoge Languedoc en de mogelijkheid om de middeleeuwse stad Carcassonne te bezoeken, die op ongeveer 90 km afstand ligt. Vergeet niet de wijnroute te verkennen, waar de lokale wijndomeinen een proeverij van heerlijke wijnen aanbieden. Ook het Afrikaanse reservaat van Sigean is een aanrader, op slechts 50 km afstand. Kortom, de omgeving biedt volop mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie!
Services en faciliteiten
Bij Siblu - Les Sables du Midi is er voor ieder wat wils. De camping biedt uitgebreide faciliteiten waaronder een aantrekkelijk watercomplex met een buitenzwembad en een kinderbad onder begeleiding van een meester zwemmer. Voor ontspanning vind je een wellnessruimte met sauna, spa en hammam. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op het multisportterrein en andere sportactiviteiten zoals aquagym en volleybal zijn beschikbaar. Kinderen kunnen zich vermaken in de verschillende clubs: van de Baby Club voor de allerkleinsten tot de Tienerclub voor tieners tot 14 jaar. De gezellige bar en het restaurant zorgen voor culinaire hoogtepunten, terwijl een supermarkt op 1 km afstand gemak biedt. Daarnaast is er een broodverkoop op de camping. Voor wie de regio wil verkennen, zijn er mogelijkheden om fietsen te huren en er zijn laadpunten voor elektrische auto's. Bij Siblu - Les Sables du Midi zijn Wi-Fi en een wasserij ook aanwezig voor extra comfort. Kortom, alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie is binnen handbereik!
Bij Siblu - Les Sables du Midi zijn huisdieren niet toegestaan. De locatie is ideaal gelegen nabij de zee en biedt gemakkelijke toegang tot diverse activiteiten. Het is handig om te weten dat er toeristische informatie en documentatie beschikbaar is. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plaatse te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Rue Gourp Salat, 34350 |
Website |
Wasmachine
Siblu - Les Sables du Midi
Mooie camping, mooie caravan maar zwembad capaciteit veel te klein en te weinig bedden. Zwembad is echt heel druk. Er wordt geen Engels gesproken en bij het zwembad zijn veel regels. Je mag niet eten of drinken bij zwembad en in de middag halen ze handdoeken weg van mensen die er niet zijn. Op zich prima maar als je even met zijn allen wilt lunchen is dit dus niet mogelijk ... het was een leuke vakantie maar wij zullen deze camping niet meer bezoeken en let op als je bij aankomst je borg moet betalen van 400 zoveel doe dit met creditcard anders schrijven ze het gelijk van de rekening.
Om te beginnen was dit onze eerste camping vakantie en gingen hier vol goeie moed naar toe. Wij hadden een lange reis achter de rug en wilde snel naar de caravan. Helaas verliep het inchecken niet vlekkeloos en was er zeer gebrekkig Engels waardoor de communicatie echt niet goed was. De borg moest met credit card betaald worden maar die hadden wij niet. Uiteindelijk mochten we naar ons huisje. Huisje was verder prima en goed voor met z’n 3e. Mooie bloemrijke camping. De camping is helaas wel erg Frans waardoor wij niet echt een welkoms gevoel kregen en was er weinig toespraak in het Engels naar ons toe. Het grote zwembad is erg druk en je staat hutje mutje met z’n alle in het zwembad, ook niet erg fijn. Er zijn ook aardig wat regeltjes.. Wij zullen hier zeker niet meer terugkomen ondanks we er toch van hebben genoten maar dat hebben we merendeels zelf gedaan.
Vanuit Spanje voor een week naar deze Siblu camping. In Coronatijd voor deze organisatie gekozen, omdat zij als 1 vd weinigen de mogelijkheid gaven nog kosteloos te kunnen annuleren.
Na een hele fijne week in Spanje een klein beetje met lood in de schoenen naar deze franse camping. Maar hoe onterecht, wat een weelde. Super mooie, grote, stacaravan nr c032, perfect ruime veranda, vaatwasser, eigen wasmachine, inloopkast, echt top. Inchecken etc ging echt op zijn frans, 3x iets moeten doorgeven, maar ach, dat weet je (franse slag) en we hebben vakantie.
Zwembad prima, na 15 uur glijbanen aan en een heel stuk drukker. Strand is op loopafstand, via winkelstraat Valras Plage. Strand is groot en schoon. Ik vond het wel heel druk op het strand, zelfs in deze tijd. Fransen zijn niet zo heel erg bezig met Corona, en waar personeel zeker mondkapjes dragen, kussen ze elkaar toch continu zonder kapje. Prachtige bloemrijke en bosrijke camping.

Siblu - Les Sables du Midi
Mooie camping met ruime plekken en goede faciliteiten,lekker zwembad en niet ver van het strand en het gezellige centrum met leuke restaurantjes en winkeltjes!
De andere beoordelingen bij bijna 10 jaar oud. In die tijd is de camping enorm onder handen genomen. Op de camping staan alleen maar mobile homes, en die zijn allemaal behoorlijk nieuw. De faciliteiten zijn enorm goed. Een heel leuk zwembad met een leuk spetter gedeelte voor onze jongste.
De restaurants zijn goed, en ook afhalen is prima. Niet te duur. Er is geen Nederlandse animatie, wel Engels. En dan merkt je dat kinderen eigenlijk heel snel mee komen in "hun" Engels. En natuurlijk Frans.
Er ontbrak iets in onze stacaravan, maar dat was in een dag opgelost. We gaan komend jaar weer naar deze keten.
grote drukke camping, heel veel schaduw, stacaravans staan allemaal onder bomen, heerlijk koel! Barbequen is toegestaan op de camping, je kunt er ook BBQ's huren. Betekent wel dat iedere avond alle barbeques aangemaakt worden, waardoor je je caravan uitgerookt wordt! 's avonds en 's nachts veel overlast van terugkomende jeugd. Zwembad is erg klein en de glijbaan niet de hele dag open. Kinderbad viel een beetje tegen, ook erg klein. Het sanitair hoefden wij niet te gebruiken, gelukkig maar, want het was echt heel smerig!!!! Camping ligt op kwartiertje lopen van het strand. Mooi, breed strand met speeltoestellen voor kinderen. Valras is een gezellig plaatsje.

Camping Beau Rivage
CampingCamping La Garenne
CampingCamping Le Mas du Padre
CampingCamping Marvilla Parks Club Le Napoléon
CampingCiela Village Camping Les Marsouins
CampingYelloh! Village Le Club Farret
CampingYelloh! Village Le Sérignan Plage (Glamping)
CampingCamping Le Dauphin
Camping