Over Capfun L'Hirondelle
Gelegen aan de rand van de Ardennen, ligt Capfun l’Hirondelle Oteppe. Op de camping vind je 3 zwembaden en 12 glijbanen. In de omgeving zijn veel kastelen te vinden. Ook op de camping kun je dineren in een kasteel. De plaats Luik is makkelijk bereikbaar vanaf de camping. Het gebied staat bekend om haar vele bierbrouwerijen en chocoladeproductie.
Tijdens een zonnige dag op de camping merk je dat de huisjes schoon en gezellig zijn, wat meteen een goede sfeer schept. De zwembaden worden dagelijks gereinigd en bieden glijbanen waar kinderen enthousiast van genieten. De speeltoestellen mogen misschien verouderd zijn, maar ze zorgen toch voor mooie herinneringen en plezier. De activiteiten die worden georganiseerd, maken het extra leuk voor de kleintjes. Het incheckproces verloopt vlot en je krijgt de gelegenheid om alvast te genieten van alle faciliteiten. Het park ademt een relaxte sfeer uit, met rustgevende geluiden en een fijne vibe. Het is echt een plek waar je met je gezin kan genieten, plezier maken en de vakantiestraling voelt.
Adresgegevens | 76 A, rue de la Burdinale, B-4210 |
Capfun L'Hirondelle
- Klantgerichtheid heel ver te zoeken! (Bestaande bedden zelf opruimen en vervolgens de babybedjes zelf opzetten, beddengoed niet compleet, niet-werkende airco! Na 1,5 dag nog steeds geen oplossing, terwijl het park niet vol zat..)
- Stacaravan was niet gecontroleerd van te voren (prullenbakje nog vol, dweil bij de deur, alle ramen open (35graden).
- Frans personeel is te beroerd om Engels te spreken…
- Zwembad niet hygiënisch en vapende mensen aan het zwembad. Geen parasols en ligbedjes.
- ‘snachts walmt de wietlucht van gasten je caravan binnen.
- Camping niet buggyproof. Trapjes bij het restaurant en voor het zwembad moesten we omlopen en wachten tot iemand de deur kwam open doen…
Na 1,5 dag nog geen werkende airco in 35 graden met 2 kinderen van 2 en 0 jaar, waren we genoodzaakt te vertrekken.
Zouden ons geld terugkrijgen van de ongebruikte nachten. Na 2,5 maand nog steeds niet volledig terug. Klachtenafhandeling waardeloos!
het begint al bij het inchecken, online gereserveerd voor een kampeerplaats met eigen caravan. Ze vragen je dan bij de receptie om een machtiging te tekenen om de borg van het huisje af te schrijven. A: we hebben geen huisje en B: je krijgt van mij geen machtiging. Dan moet je naar je plek, geen plattegrond bij de receptie meegekregen, geen bewegwijzering op het park, medewerkers van de buitendienst sturen je ergens naartoe waar je niets kunt met een caravan, schade aan de caravan, door bomen en hekjes. Kortom een waardeloze camping. Deze camping gaan wij nooit meer naar toe en raden wij dan ook ten zeerste af.
We hebben een super leuke week gehad, vooral met het prachtige weer(35 graden)
Wat de mensen niet moeten doen is naar camping gaan als ze luxe gewend zijn, ga dan lekker naar een hotel. Na het lezen van alle negatieve reacties werd ik toch wel een beetje bang om te gaan.
Bij aankomst sta je even in de rij, maar vooral omdat iedereen dezelfde tijd aankomt. Er word ook aangegeven dat je eerder kan komen en gebruik kan maken van alle faciliteiten (voor de mensen die niet van wachten houden)
Huisjes zijn prima te doen en schoon.
Zwembaden werden elke avond gereinigd, glijbanen vonden die kinderen geweldig, enigste nadeel zijn de toiletten bij de zwembaden die mogen echt regelmatig schoongemaakt worden op een dag, want mensen kunnen echt ranzig zijn.
Speeltoestellen zijn een beetje verouderd maar ik heb de kinderen niet horen klagen en ze hadden leuke activiteiten
Als je klaagt over dit park, zou je eens naar Ooststappen moeten gaan 😆
Op het plaatje is alles perfect in het echt bah bah alles is oud vies en het zwembad is te vies voor worden het stinkt overal na het riolering personeel spreekt alleen Frans doen geen moeite voor je en het stikt van de ongedierte ratten in de huisjes heel veel wespen er word niets schoongemaakt
Eerste keer Capfun, ook de laatste keer. Vanaf moment 1 chaos. Uur in de rij op een helling, top voor auto's, en nog een uur voor het inchecken omdat alles dubbel moet worden ingevuld. Sjago als je vakantie eindelijk kan beginnen. Kampeerplaatsen zo klein dat je ze niet eens kunt vinden. Je moet je buren wel aardig vinden, je zit namelijk haast bij elkaar op schoot. Zwembad schoonmaken door een jerrycan chloor in het water te gooien tijdens openingstijden. In de ochtend bijvullen zodat de vakantiegangers zonder water zitten. Om 3 uur snachts gaan grasmaaien, hoe bedenk je het. Het rijden over het park gaat dag en nacht door. Snelheid belachelijk hoog. Privé sanitair is bijzonder te noemen. Via een betonblok je hokje in moeten, dat wil je snachts niet. Schuimparty die 2 keer niet doorgaat door slechte organisatie. Visvijver niet van de camping, kost erg veel geld om gebruik van te maken. Terugkomen van zwemmen met wondjes aan de voeten
Sommige mensen drinken denk ik wat azijn voordat ze op vakantie gaan… Na het lezen van eerdere reviews waren wij bang om naar deze camping te gaan, geheel onterecht! Natuurlijk is niet alles perfect, maar zo slecht als eerder beschreven is het zeker niet. Speeltoestellen en zwembad zijn wat verouderd, maar je ziet dat eraan gewerkt wordt. Ook de algemene sanitaire voorzieningen op de camping zijn verouderd, maar werken prima en de prijs voor een weekje kamperen is dan ook in verhouding. Wij hadden een ruime Top-presta plaats bij de speeltoren. Leuke plek met veel ruimte. Rondom de speelplek stonden goed bijgehouden BBQ’s voor algemeen gebruik, waar goed gebruik van werd gemaakt. Er waren veel activiteiten voor alle leeftijden en we hoorden altijd Nederlandse vertaling. De medewerkers waren vriendelijk en deden hun best om te helpen waar nodig. Mensen worden (terecht) aangesproken als ze zich niet aan de regels houden. Voor ons prima!