Le Bois de Saint Hilaire

- € 317
Camping Club MS La Côte Sauvage
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 241
Rivier: 1500m
Winkelmogelijkheden: 800m
Adresgegevens | Route de la Gare, 86190 |
Le Bois de Saint Hilaire
Wij hadden hier samen met een ander gezin met kinderen afgesproken. Zeer vriendelijke Engelse eigenaren, die hun best doen om het hun gasten naar de zin te maken. Veel Engelsen. De camping was vol en dan bleef het tot een uur of 11 uur ‘s avonds gezellig onrustig. Vonden wij niet erg, maar wie absolute rust zoekt, kan beter iets anders opzoeken. Er is één toiletgebouw en dat ging net, omdat de camping relatief klein is. Niet het allermodernste, maar wel schoon. Enorm grote plaatsen in het bos. Zwembadje voor verkoeling. Al met al hebben wij hier met plezier drie nachten gestaan.
een heerlijke camping omgeven door groen, maar toch genoeg te beleven.
Hoor het gekwetter van de vogels. De camping heeft van alles in de aanbieding.. Staanplaatsen, caravan, mobile homes, glamping enz.
Neem een plons in het zwembad, of bestel een heerlijke pizza uit de steenoven door de eigenaar henry zelf gebakken. of neem een drankje in de bar.. Bij bijna elke kampeergelegenheid staat een bbq, dus dat is ook optimaal genieten. Verder zijn de staanplaatsen ruim opgezet.
De eigenaren Henry en Katherine doen er van alles aan om het de gasten hun naar de zin te maken. Op loopafstand bevind zich een bakker voor heerlijk verse stokbroden enz, en een spar. Op een kwartier rijden bevind zich een Super U. Verder bent u in de buurt van pretpark Futuroscope.
Neem een kijkje op de website, het is echt de moeite waard.
Mooie, gezellige, engelse camping in bos, met zeer ruime plaatsen, die makkelijk in tweeën gedeeld zouden kunnen worden. Zeer luxe douches met zelfs "regendouche en thermostaatkranen en geen beperking qua tijd. Campingbaas bakt 2 keer per week verse op hout gebakken pizza's!
Op camping zelf prachtige boswandelng te maken en mooi zwembad met leuk terras! In omgeving prachtige fietstochten te maken. Hele leuke, enthousiaste eigenaren!
Hele ruime plaatsen, groot zwembad, veel speelgoed en vriendelijke eigenaren. Sommige faciliteiten wat verouderd, maar wij hebben ons prima vermaakt. Bakker op de hoek van de straat en Spar ernaast.