Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Route des Herbiers, 85600 |
Flower Camping du Lac de la Chausselière
Goede en degelijke camping. Piekfijn in orde. Veel schaduw op het eerste deel. Af en toe teveel lawaai (muziek) van activiteiten (we zaten vrij dicht tegen het onthaal en het zwembad). Op het tweede deel minder schaduw, maar wel heerlijk rustig. Toffe en vriendelijke eigenaars.
Nette, mooie ruime camping.
Wij waren met tent en hadden privésanitair. Was allemaal perfect geregeld. Eigenaresse van de camping is erg behulpzaam en doet goed haar best om Engels te spreken. Voor jonge kinderen veel te doen, voor kinderen 11 en ouder af en toe. Onze kinderen (11 en 14) hebben zich prima vermaakt in het zwembad en met andere leeftijdsgenootjes.
Wij zaten in chalet de Agapanthe. Erg luxe met mooi uitzicht op het meer. Iets minder kindvriendelijk voor hele jonge kinderen (10 maand) ivm hoogteverschil. Wel leuk grasveld om te kunnen spelen. Zeer netjes en schoon en sfeervol. De buitentafel was alleen wat gammel. Mooie buitenkeuken erbij wat het nog extra speciaal maakte. Camping erg leuk, dichtbij verschillende plaatsjes zoals Montaigu en Clisson. Fijn rondlopen rond het meer. Netjes zwembad en genoeg te eten en te drinken. Vriendelijk personeel en altijd behulpzaam. Een echte aanrader voor een jong gezin!