Laagsteprijsgarantie

sur D 907, F-12720

Les Bords du Tarn

7.3
GoedScore uit 7 reviews

Goede camping, prachtomgeving - sanitair zo zo
Door Fam Koje
Zoover Ontdekker
op 17-08-2026

Wij hebben hier twee weken gestaan met tent. Plekken zijn allemaal ruim, maar verschillen flink qua grootte en privacy. Ze zijn vlak en vrij van stenen, maar na droogte dusdanig zacht dat je bijna houten haringen nodig hebt.

De camping is heerlijk gelegen aan de rivier, en heeft -in tegenstelling tot sommige buurcampings- een erg fijn strandje. De rivier is echt geweldig om in af te koelen, en biedt perfect vermaak voor de kids. Waterschoenen zijn een must.

Supermarkten zijn redelijk te doen, op loopafstand een minimarkt, en met op 25 minuten rijden grotere supers. Broodjes op de camping zijn redelijk netjes geprijsd.

De camping is vrij rustig, met uitzondering van disco-avonden, en hier en daar jeugd met een forse bluetoothspeaker.

Sanitair kan beter. Het wordt goed schoongemaakt, maar dat voelt niet echt zo omdat alles ietwat gedateerd is. Douches soms koud, en de sensoren in het grote gebouw zijn soms lastig te activeren.

Heerlijke camping aan de rivier de Tarn.
Door Rachel op 03-08-2024

Een goed verzorgde camping die direct aan de rivier de Tarn ligt. Mooi zwembad en alles netjes verzorgd. Broodjes in de ochtend en een lekker hapje eten op het terras kan allemaal. Wij stonden niet direct aan de rivier en hadden een ruime plek met voldoende schaduw. De jeugd ontmoette elkaar bij de tafeltennis en later op de avond bij het kampuur dat ze mogen maken bij de rivier. Prachtige omgeving en de rivier was heerlijk verfrissend tijdens de heel warme dagen! Aanrader!

Heerlijke vakantie
Door M. van Spaandonk op 31-07-2024

Fijne camping, niet te groot, niet te klein. Best wat Nederlanders, maar was voor de kinderen prima qua vriendjes. ‘s Avonds na tienen was het vaak rustig. Wij stonden op een xl plek gelijk aan de rivier. Supergroot en fijn. Gelijk zicht op de spelende kinderen. Riviertje leuk voor dammetjes, schepnetten, met de sup wat rommelen.
Zwembad niet groot, maar prima om af te koelen en met zo’n rivier voor de deur was de noodzaak ook niet echt hoog om in het zwembad te hangen.
Mooie omgeving waar veel te doen is. Dorpje is 15 min lopen langs de weg.
Wij hebben een supervakantie gehad hier!

helemaal top, zeker in het voorseizoen.
Door Henriette en Dick op 07-07-2023

4 nachten aan de rivier gestaan met klein tentje. Nog weinig gasten. ruime plek. schitterend uitzicht. vriendelijke ontvangst. restaurant pas 15 juni open. wij waren er een week eerder. voor ons geen bezwaar. Wij genoten van de natuur, de rust en de omgeving.

Een verrassing.
Door Janneke en Job Westerhuis op 06-08-2022

Vanaf 17 juli drie weken op deze camping geweest. Wat een plezierige ervaring! Meestal zijn campings langs een doorgaande weg vaak rumoerig, maar dat was hier zeker niet het geval. Prachtig gelagen langs de Tarn nabij Le Rozier, met een geweldig uitzicht. Mooie ruime kampeerplekken veelal voorzien van voldoende schaduw. Uitermate correcte campingmedewerkers met oog voor netheid. De camping is niet erg groot maar heeft desalniettemin een fraai terras waar het qua eten en drinken goed toeven is. En zeker niet onbelangrijk: zeer betaalbaar. De meesten paden zijn voorzien van een mooie schone grindlaag. Sanitair ook uitermate netjes en schoon. Zwembad is wat aan de kleine kant, maar compensatie genoeg in de rivier.
Aanrader!!

Super
Door Erwin Cate ten op 16-07-2022

Fijne camping op een mooie lokatie.
Niet te groot en niet te klein.
Alles is aanwezig om comfort te hebben en het fijne vakantiegevoel.
Aardige beheerders en medewerkers.
Croissants en stokbrood voor het ontbijt, klein restaurantje met een leuk terasje.
Net genoeg.
We hebben een mooie kanotocht gemaakt vanaf de camping en leuk gevist in de Tarn.
Het dorpje Le Rozier heeft verder alles wat je dagelijks nodig hebt met leuke gezeligge restaurantjes.
Kortom Super