Over Camping Parc des Sept Fonts
Camping Parc des Sept Fonts brengt vakantiegangers naar het hart van de natuur, omringd door eeuwenoude bomen en aan de rand van het schitterende Canal du Midi. Gelegen in Agde, biedt deze camping de perfecte mix van mediterraan charme en avontuur voor het hele gezin. Het spectaculaire waterpark van 800 m² met zwembaden en glijbanen is de perfecte plek om te ontspannen en te spelen onder de zon.
Locatie en omgeving
Camping Parc des Sept Fonts ligt in het pittoreske Agde, waar zoet en zout water samenkomen. De camping is ideaal gelegen aan het Canal du Midi en biedt toegang tot prachtige rivierwandelingen. De nabijheid van het strand maakt het gemakkelijk om te genieten van zonnige dagen aan de kust. Agde zelf, met zijn charmante straten en historische bezienswaardigheden, is perfect voor een middagje verkennen. Met de gratis shuttleservice in het hoogseizoen ben je binnen de kortste keren op het strand. Bereikbaarheid per auto is uitstekend, zodat je eenvoudig de omgeving kunt ontdekken.
Services en faciliteiten
Bij Camping Parc des Sept Fonts zijn er talloze faciliteiten en diensten beschikbaar voor vakantiegangers. Het indrukwekkende waterpark beschikt niet alleen over een buitenzwembad, maar ook over peuterbaden, kinderbaden en een waterspeelpark met glijbanen, ideaal voor een dag vol waterplezier. Voor sportliefhebbers zijn er activiteiten zoals tafeltennis, volleybal en jeu de boules. Kinderen kunnen zich uitleven met een uitgebreid entertainmentprogramma vol speurtochten, knutselen en sporttoernooien. Daarnaast biedt de camping een bar, snackbar en een wasserette. Fietsverhuur is mogelijk voor wie de omgeving per bike wil verkennen. Het hele seizoen zijn er voldoende diensten aanwezig om het verblijf aangenaam te maken.
Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een comfortabele vakantie, biedt Camping Parc des Sept Fonts een scala aan voorzieningen en activiteiten. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Wasmachine
Adresgegevens | Route de Sète, 34300 |
Camping Parc des Sept Fonts
Deze Franse camping ligt aan de rand van een commerciële zone van Agde. De ontvangst was prima. Duidelijke uitleg in het Engels. De tent viel wat tegen in de zin dat deze niet op en top schoon was. Het zwembad was prima. Het toezicht hield goed in de gaten dat er niets gebeurde. Iedereen moest zich douchen voor het zwemmen en ook ben je verplicht een zwembroek te dragen i.p.v. een short. Ook niets mis mee. Dat zijn nu eenmaal de regels in Frankrijk. Af en toe komt er een trein voorbij maar is zeker niet storend. Van het eten hebben wij geen gebruik gemaakt dus daar kunnen wij niet over oordelen. Elke morgen waren er heerlijke stokbroden, croissants en chocolade broodjes (alles vers gebakken op de camping). Wat opviel is dat de beveiliging alles goed en scherp in de gaten hield. Is blijkbaar hard nodig op deze camping. Voor ons was het leuk voor een keer maar zullen niet terug gaan naar deze camping omdat het eenvoudigweg niet ons plekje was.
Wij hebben geen goed woord over wat betreft deze camping . hij staat mooi aangeschreven maar echt het is het niet eens waard! het is een afgelegen camping midden in de industrie met een spoorbaan er langs waar je de goederen treinen om de zoveel minuten langs racen erg irritant!
De kinderen vonden het best vervelend in het zwembad bij het eerste bezoek aan het zwembad kwamen de kinderen terug en zeiden ze dat ze niet in een zwemshort mochten zwemmen ze kinderen werden door de Security erg dreigend aangesproken ze waren verplicht strakke zwembroekjes aan te doen. oke prima .
mijn man die nooit zonder T,shirt aan in de zon zit was verplicht om deze bij het zwembad uit te doen en mocht hem ook niet aan doen als hij uit het zwembad kwam. ongelooflijk !! uitleggen waarom hij dat deed was niet mogelijk ze luisteren niet eens naar je want jij bent Nederlander en jij hebt naar hun te luisteren en wel te verstaan in het Frans want denk maar niet dat ze een woord met je Engels spreken. net als het restaurant waar geen woord Engels gesproken word. Het eten is echt een 1 in het restaurant het eten wat gewoon rauw geserveerd word met name het vlees . als je dat meld dan hebben ze geen goed woord voor je over en word je gewoon als een hond behandeld en word gelijk Security gehaald en word je gewoon verwijderd daar HUP WEG ! Je hebt daar als Nederlander totaal niks te zeggen . als of je de grootste criminelen bent . de kinderen werden zelf door de Franse kinderen gepest en hup de Nederlandse kinderen worden als een stuk vuil behandeld en moeten gewoon oprotten en krijgen een waarschuwing. en worden daarna continu in de gaten gehouden. animatie word alleen in het Frans gedaan en verder niet. wij zijn bijna niet op de camping zelf geweest alleen om te slapen, verder hebben wij het onderling gezellig gemaakt met nog een heel leuk Nederlands gezin wat ontzettend klikte en dat maakte het nog leuk en gezellig.
Ik kan de Nederlandse toerist alleen maar zeggen ik zou het niet doen !!

Camping Parc des Sept Fonts
Camping is alleen maar gericht op Fransen. Als buitenlander wordt je door de campinggasten en de security geïntimideerd en bedreigd. Alleen de Nederlandse kinderen worden aangesproken in t zwembad, bv over ballen gooien en dergelijke. De security is intimiderend en bedreigend. Eten in het restaurant is niet goed. Vlees is niet gaar. Ze kunnen het niet aan. Wij hebben geklaagd over het eten dat het vlees nog rauw was. Vervolgens wordt daar niets mee gedaan en wordt je door de security van het terras gehaald, en willen ze gaan vechten. De kinderen worden door Franse kinderen gepest en vervolgens worden de Nederlandse kinderen aangesproken door de security en de Franse kinderen worden niet aangesproken.
Op het strand van. Cap d'Agde zijn we aangesproken door een eigenaar van een strandtent. Deze man heeft ook geen goed woord over over deze camping. Zegt ook dat je daar als buitenlander gediscrimineerd en geïntimideerd wordt door de security.
Alleen bij de receptie wordt Engels gesproken. De security en de bediening in het restaurant zeggen gewoon dat ze het verdommen om Engels te praten, je bent ten slotte in Frankrijk, en als het je niet bevalt rot je maar op.
De ligging van de camping is ook slecht. Achteraf op een industrieterrein naast een spoorbaan waar om de tien minuten diverse treinen langs denderen
Deze camping heeft zijn leiding aan de SECURITY overgeleverd. Kinderen met een zwemdiploma mogen niet alleen zwemmen, vervolgens mogen ze eigenlijk helemaal niks in dit zwaar overdreven beveiligde zwembad! ongelofelijk wat slecht
De omgeving van Cap D'Agde is erg leuk. Het is op 5 a 10 minuten rijden van het centrum en strand. Het strand was heerlijk en het centrum heeft een leuke haven met gezellige boulevard. Onze accommodatie (staancaravan) was erg mooi, schoon en goed onderhouden. Op het park zijn verder weinig NL toeristen, veel Fransen. Ook het personeel spreekt Franks en sommige gebrekkig Engels. Op het park is geen winkeltje waar je brood kan halen, dit kan wel een stukje verder in een supermarkt, 2 min rijden. Je moet voor je accommodatie een slagboom door, deze is van 7 tot 23 uur open, daarna moet je buiten de slagbomen parkeren. Er ligt een goederentreinrails langs het park. Voornamelijk bij het zwembad hoor je deze treinen erg goed en hard. Bij onze accomodatie hoor je ze ook, maar niet zodanig dat we er last van hadden. Park is verder wel mooi. Leuk en mooi zwembad met leuke glijbanen en verschillende baden. Er is toezicht op het zwembad. Als man mag je niet met een bermuda zwembroek erin, hier wordt streng op gelet. Over het algemeen zijn ze op het park wel streng met regels. Om zes uur ging het zwembad dicht en dan moest je ook echt weg, er lopen beveiligers over het park, je moet een bandje om. Wij wilden voor 7 uur weg terug naar huis maar dat kon niet omdat de staancarvan nog gecontroleerd moest worden door een medewerker. Hier kunnen ze wel wat flexibeler in zijn. Verder wel een heel leuk verblijf gehad in een leuke omgeving.

- € 275
Camping les Jardins d’Agathe
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 164
Camping Ma Prairie