Over Camping Au Bois de Calais
Camping Au Bois de Calais** heet vakantiegangers welkom in een oase van rust en ruimte, midden in de weelderige groene natuur van het Regionaal Natuurpark Mellevaches. Hier kun je genieten van het verwarmde buitenzwembad in het waterpark en deelnemen aan verschillende leuke activiteiten. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin, minigolf of multisportterrein. Een perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie!
Locatie en omgeving
Camping Au Bois de Calais ligt in het prachtige Mellevaches, een regio die bekend staat om zijn indrukwekkende natuur en groene landschappen. De camping biedt een rustige uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. In de buurt zijn er schilderachtige wandelroutes en fietspaden die uitnodigen om de natuur te ontdekken. Voor dagtrips zijn er diverse bezienswaardigheden en charmante dorpjes binnen handbereik, wat het de ideale plek maakt voor natuurliefhebbers en avonturiers. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto, waardoor je snel op de camping bent.
Services en faciliteiten
Bij Camping Au Bois de Calais zijn er diverse faciliteiten en services beschikbaar om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van heerlijke maaltijden en drankjes in de gezellige bar, waar ook snacks verkrijgbaar zijn. Voor dagelijkse boodschappen is er een kleine winkel waar je alles vindt wat je nodig hebt, van kranten tot vers brood. Voor de sportieve vakantiegangers zijn er activiteiten zoals het multisportterrein, tafeltennis, jeu de boules, en minigolf. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin, terwijl ze ook kunnen ontspannen in de speelhoek of leeshoek. Voor extra gemak zijn er ook een wasserette en oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Daarnaast biedt de camping de mogelijkheid om fietsen te huren, zodat je de omgeving op een actieve manier kunt verkennen. Wi-Fi is beschikbaar voor vakantiegangers die verbonden willen blijven. BBQ-faciliteiten zijn ook aanwezig, zodat je heerlijk buiten kunt koken en genieten van een maaltijd in de natuur.
Bij Camping Au Bois de Calais wil je goed voorbereid op reis gaan. De camping biedt verschillende betalingsmogelijkheden om het je gemakkelijk te maken. Houd er rekening mee dat de toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plaatse voldaan dienen te worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en zijn mogelijk niet het hele jaar door geopend, dit kan van invloed zijn door het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Geniet van een zorgeloze en inspirerende vakantie!
Wasmachine
Adresgegevens | Rue René Cassin, 19800 |
Camping Au Bois de Calais
Au Bois du Calais combineert de faciliteiten van een drie-sterren camping met een natuurlijke en rustige omgeving. Tijdens ons verblijf was het op de camping erg rustig, de meeste gasten maakten gebruik van de huisjes. Hierdoor hadden we alle ruimte en het sanitair grotendeels voor onszelf (kom daar maar eens om tijdens het hoogseizoen in Frankrijk). Het sanitair en het zwembad zijn goed verzorgd en schoon. De eigenaars waren erg aardig en zeer behulpzaam. De camping oogt op het eerste gezicht misschien wat rommelig, maar alles is goed verzorgd. De Corrèze is een hele boeiende streek die bij veel Nederlanders nog onbekend is. Er is veel te doen en te zien in de omgeving.
Camping Au Bois de Calais is een rustige sfeervolle en kindvriendelijke camping. We konden met onze grote tent een plek op grasveld uitzoeken. We stonden er vrij en aan de beek. Sanitair was oke. De eigenaresse en familie was erg vriendelijker en behulpzaam. In het restaurant hebben we heerlijk gegeven voor weinig geld. De voorzieningen zoals zwembad, sportveld, zijn goed. In de omgeving is op korte afstand veel te doen en te zien. De camping heeft veel huisjes maar het caping gedeelte is apart genoeg om er geen last van te hebben. toen wij er waren was het erg rustig, wat we niet goed begrepen voor zo.'n leuke camping op een prima plek.

- € 50
Camping Le Soustran
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 105
Flower Camping La Plage