Laagsteprijsgarantie

Bergfriede

FenomenaalScore uit 7 reviews

Schitterend gelegen camping
Door Stefan op 03-08-2026

Bijna 3 weken op deze rustige en schitterend gelegen camping doorgebracht. De eigenaren/beheerders (vrouw en schoonmoeder welke enorm lieve mensen zijn) zijn mega vriendelijk en behulpzaam (in heel wat jaren en keren kamperen nog nooit eerder meegemaakt!) Camping is ideaal voor gezinnen met kleine/jongere kinderen. Er is een kleine speeltuin, een zwembad en er zijn dieren (kippen, geiten, konijnen) die gevoerd mogen worden. We hadden een zeer ruim bemeten plaats (er zijn ook wat krappere plaatsen) met een schitterend uitzicht over het Drautal. Voorzieningen als een broodjes service als ook een mogelijkheid om iets te drinken, iets kleins te eten of een ijsje zijn voor handen, dit alles weer met heel veel vriendelijkheid verzorgd door de eigenaren zelf. Enige mindere punt in onze optiek zijn de wat krap bemeten sanitaire voorzieningen (1 douche en 2 wc's per man/vrouw). Blijft ondanks dit een aanrader!

Geweldige zonnige camping! Absoluut een topper!
Door Nelleke op 03-08-2024

Wat een pareltje is deze camping! De gastvrouw Migaela en haar schoonmoeder zijn allerhartelijkst en zeer gastvrij! De toegangsweg naar de camping is wat smal en steil met een paar haarspeldbochtenbochten. Maar het is goed te doen! Enorme grote zonnige plekken met uitzicht op de berg. Er is altijd ergens zon of schaduw.
Drinkwater dicht bij de plek, schoon sanitair en heerlijk warme douches. Zwembad is groot, schoon en heerlijk water! Broodjes service behalve op zondag. Camping ligt centraal voor uitjes: Karinthië kaart is een aanrader. Millstätter see heeft heerlijke strandjes. 30 min rijden. Veel kinderen, ook jeugd. Al met al: een enorme aanrader voor wie geen massatoerisme wil, maar wel gezelligheid en aanspraak, rust en ruimte! De omgeving en uitzicht zijn echt top!

Top in alles
Door Barend van den heuvel op 19-09-2023

We hebben hier twee en halve week gestaan met caravan is een rustige camping de weg erna toe is goed te doen de eigenaars zijn ontzettend behulpzaam en ergvriendelijk je kunt er goed pizza eten en een goede bretteljause tegen goede prijs sanitaire word erg goed schoongemaakt en de douches zijn lekker warm in de omgeving is genoeg te doen en met een ebike kan je mooie routes fietsen in het drautal .

Geweldige vakantie gehad.
Door Jolanda Tijmensen op 05-09-2023

Prachtige omgeving, schitterend uitzicht. Ontzettend lieve gastvrouwen. Keurig verzorgd terrein, schoon toiletgebouw, heerlijke douches. Rustige camping. Lekker zwembad. Wij stonden op het terasveld. Mooie ruime plekken en goede afwisseling van zon en schaduw op de campingplek. Lekker vers brood smorgens. Wel optijd ophalen tussen 7:45 tot 8 uur. Volg de borden camping de berg op en niet wat google zegt. Is een spannende rit naar boven. Niet duur.

Fantastisch
Door Lineke en Toon van Wieringen op 12-09-2022

De weg naar Bergfriede is smal, je gaat omhoog maar goed te doen , wij hebben 2 hondjes maar onze ervaring is dat je die niet goed kan uitlaten. De weg naar boven is vrij stijl, niet goed voor onze knieën .
Ontvangst is heel hartelijk en super vriendelijk
Je kan alle kanten op dus vele dingen te doen .
Fantastisch zwembad en het uitzicht is schitterend. Echt een aanrader 👍

Super camping! Rust, vriendelijk en mooi gelegen!
Door Imke op 01-09-2022

Wij zijn een kleine week hier geweest en vonden het fantastisch! Michaela is de meest geweldige camping eigenaar die ik ooit heb ontmoet. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Net als haar schoonmoeder. De kinderen (9 en 11) hebben zich super vermaakt, vooral in het zwembad. Het uitzicht is prachtig. Er zijn konijnen, geiten, kleine pony's en lammetjes. Er is geen animatie, maar daar houden wij juist van. Je kan er een drankje doen en pizza's eten. Voor ons perfect genoeg. En prima sanitair. Niet veel, maar ik heb nooit hoeven wachten. Geweldig zwemmeer vlakbij. En leuke uitstapjes (kabelbaan, waterval, waterbelevingspad). Zeker een plek om nog eens terug te komen.