Laagsteprijsgarantie

7.9
GoedScore uit 6 reviews

Leuke, zeer rustige camping
Door Anniek op 05-08-2024

Mooie rustige camping. Véél Nederlanders.
Camping eigenaren en medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk en bereid om te helpen/vragen te beantwoorden.
Staanplaatsen zijn heel groot!
Zwembad is lekker warm.
Rivier is prima zeker wanneer water laag staat.
Het eten in het campingrestaurant was súper! De pizza en de steak waren heerlijk.
Voor de hond helaas geen enkele voorziening dus niet even afspoelen na duiken in de rivier.
Met caravan smalle wegen om er te komen, iets om rekening mee te houden bij aankomst en vertrek. (Op zondag is het rust wbt verkeer)
Het weer was er super maar het is wel vrij vochtig, handdoeken drogen slecht.

Leuke, zeer rustige camping
Door Anniek op 05-08-2024

Mooie rustige camping. Véél Nederlanders.
Staanplaatsen zijn heel groot!
Zwembad is lekker warm.
Rivier is prima zeker wanneer water laag staat.
Het weer was er super maar het is wel vrij vochtig, handdoeken drogen slecht.

Ontspannen vakantie
Door Fam Jacobs op 18-08-2022

We hebben ons 2 weken goed vermaakt op camping La Prade. De camping is overzichtelijk, zodat zelfs onze jongste van 3jr met z’n broers naar het speeltuintje kon wandelen of even wat speelgoed ging halen bij de receptie (stond een bak auto’s).
De kinderen maken makkelijk contact met andere kinderen, vooral op het grote veld. Wij stonden op plek 30, aan het veld. De plekken waren erg groot!! En gaven veel schaduw!! Fantastisch. Zwembad was prima, riviertje geweldig. Een avondmaaltijd kun je prima nuttigen, vooral de pizza’s erg lekker! De keuze is beperkt, maar dat heeft ook z’n charme.
Broodjes kun je bestellen voor de volgende morgen.
Genoeg te doen in de omgeving, wel allemaal 20/30 min rijden.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Fijne camping in een schitterende omgeving!!
Door Familie Ditewig op 06-08-2022

Deze camping is een fijne kleinschalige camping in een mooie omgeving.
Schitterend gelegen aan de rivier waar de kinderen heerlijk konden spelen.Dit in combinatie met een mooie en luxe tent met sanitair van Greencamp was het al met al een hele fijne week voor ons.Het voordeel vonden wij ook de ruime plekken.

Schitterende Camping
Door Geert & Lisanne op 31-07-2022

Heerlijke vakantie gehad op La Prade. Voor jonge gezinnen zeker een aanrader.

Fijne camping aan de Tarn
Door Koen op 28-07-2022

Fijne camping met ruime plekken! De camping ligt langs de rivier, waardoor je lekker aan de rivier kunt genieten. Je kunt er ook goed in zwemmen, omdat het op sommige stukken redelijk diep is. Maar voor kleine kinderen zijn er ook ondiepe stukken. Ook is er een zwembad (niet heel groot). Je krijgt gratis WiFi, die het erg goed doet (in het gebied rondom de receptie). De plekken zijn ruim met voldoende schaduw onder de bomen. Voor kinderen zijn er veel speelgelegenheden. Het sanitair is basic, maar prima en schoon. De broodservice is goed, maar niet erg uitgebreid (baguette, croissant en pain au chocolat). Het restaurant is simpel, maar prima (friet, pizza, salade). Al met al een fijne camping en een aanrader! Aardige campingbazen.