Over Camping Saint Amand
Intro
Camping Saint Amand ligt prachtig in Laurac-en-Vivarais, omgeven door de adembenemende natuur van de Monts d'Ardèche. Dit is de perfecte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers! Geniet van het verwarmde buitenzwembad met peuterbad en glijbaan, ideaal voor zowel jong als oud. Met diverse sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een voetbalveld, pétanque, en ping-pong, verveelt niemand zich hier!
Locatie en omgeving
Camping Saint Amand is gelegen in het pittoreske Laurac-en-Vivarais, een plek die bekendstaat om zijn prachtige en ongerepte natuur. De camping ligt te midden van de indrukwekkende Monts d'Ardèche, perfect voor wandelaars en natuurliefhebbers. De nabijheid van de Ardèche rivier maakt het ideaal voor kanotochten. Voor wie de stad wil verkennen, zijn er interessante bezienswaardigheden in de omgeving. De camping is goed bereikbaar met de auto, en biedt voldoende ruimte voor parkeren.
Services en faciliteiten
De faciliteiten op Camping Saint Amand zijn ontworpen voor een plezierig verblijf. Geniet van de cateringservice met snacks en pizza's, en haal een heerlijke maaltijd af. De camping beschikt over een goed gevulde kruidenierswinkel met versgebakken brood en andere benodigdheden. Voor de kleinsten is er een speeltuin met 2 opblaasbare structuren en een Children's Mini Club met creatieve activiteiten. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op het voetbalveld, de volleybal- en pétanquebaan, of spelen aan de ping-pongtafel. Er zijn georganiseerde wandeltochten en kanotochten (tegen betaling) beschikbaar. Voor wie het contact met de buitenwereld niet wil verliezen, is er gratis wifi bij de bar en tegen een geringe vergoeding op het terrein. De camping biedt ook diverse huurservices aan, zoals bedlinnen, een babypakket en barbecues. Voor extra gemak zijn er wasfaciliteiten aanwezig, zodat je altijd fris op avontuur kunt gaan.
Camping Saint Amand biedt een prettige en toegankelijke omgeving voor iedereen. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden beschikbaar, en het is aan te raden om van tevoren te reserveren voor bepaalde activiteiten en voorzieningen. Vergeet niet dat de toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plaatse voldaan moeten worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Op deze gezellige camping zijn vakantiegangers vooral te spreken over de speels verdeelde en ruime plekken die voldoende privacy bieden. Ook het sanitair krijgt een pluim voor zijn netheid. De ontvangst is uiterst vriendelijk en overal op de camping vind je handige watertappunten. Hoewel er geen winkeltje is, zorgt de dagelijkse komst van de bakker voor een stukje gemak. De ligging is ideaal met een goed restaurant op loopafstand en de Intermarche slechts vijf minuutjes rijden. Voor de kleintjes zijn er leuke speelvoorzieningen en een tafeltennistafel. Bovendien is de camping een hit bij families dankzij de fijne zwembaden en comfortabele safari tenten. Kortom, een heerlijke vakantieplek in de Ardèche waar veel vakantiegangers een leuke tijd hebben beleefd.
Wasmachine
Adresgegevens | 610, chemin de Saint Amant, 07110 |
Camping Saint Amand
De grote plekken op de camping zijn speels verdeeld en bieden voldoende privacy.
Voldoende en goed onderhouden sanitair.
Ontvangst uiterst vriendelijk.
Op de camping diverse watertappunten.
Op de camping is geen winkeltje, maar wel komt van maandag t/m zaterdag de bakker langs. Intermarche bevindt zich in het dorp (vijf minuutjes met de auto)
Op loopafstand is een goed restaurant.
Voor kinderen zijn er leuke speelvoorzieningen en een tafeltennistafel.
Fijne overzichtelijke camping met heel fijne zwembaden voor onze dochters van 3 en 5, en een comfortabele safari tent!
Wij zaten in een safari tent. Krappe plekken en we zouden uitzicht hebben op de wijnranken, maar die waren er niet meer. Er stond een rij bomen voor onze tent waar we tegenaan keken. Tent zelf was nog erg vies. Na melden bij receptie werd deze wel meteen schoongemaakt. Ook was ons opgemaakte bedden beloofd, maar dit moesten we zelf nog doen. Wij hadden een tent met badkamer, op zich heel fijn, maar het licht in de badkamer was heel zwak en in de douche cabine was geen licht, waardoor je in het donker stond te douchen.
Toen onze dochter per ongeluk in haar bed had geplast, vroeg ik bij de receptie of ik schone lakens kon krijgen. Ze gaven aan de natte lakens niet in te kunnen nemen. Deze moesten we zelf maar wassen. Ze zeiden dat er maar 1 wasmachine was en dat we beter nr de inter marche konden gaan om daar te wassen.We waren perplex van de slechte service! Veel geluid tot laat in avond/nacht. Restaurant + zwembad wel fijn en goed.

Camping Saint Amand
Vanwege de regen in de Vogezen, boekten wij last minute deze camping. Ons plekje was niet te groot, maar prima voor onze tent. We zaten precies tussen het zwembad en het toiletgebouw in, perfect! De sfeer op de camping was gemoedelijk. Er was vriendelijke personeel, een geweldig zwembad en een goed restaurant. Onze kinderen (7 en 10 jaar) hebben zich top vermaakt. En wij ook. De dorpjes in de omgeving zijn prachtig, elke dag is er wel ergens een markt, en kanoën bij de Pont d’ Arc is een leuk uitstapje. Deze camping is zeker voor herhaling vatbaar!
Op de plek die wij toegewezen kregen konden wij onze vouwwagen niet kwijt. Het was een grindpad met veel kuilen en grote stenen ook liep het erg schuin zodat de linkerkant van de vouwwagen zo’n 30 cm lager stond dan de rechterkant. Absoluut geen goede plek. Een andere plek op de camping die groot genoeg was hadden ze niet.
Bij de receptie hebben ze ons 3 namen van andere campings gegeven. Gelukkig lag 1 van die campings op 500 m afstand waar we ‘s avonds om nog naartoe zijn gegaan.
Bij de receptie staat aangegeven dat ze Nederlands en Engels spreken. De dame die ons te woord stond sprak alleen Frans. Nog een snel rondje langs het sanitair bleek dat deze verouderd is.
De volgende dag teruggegaan en ons geld terug gevraagd. Dit was snel geregeld.
Pluspunt is het zwembad.

Camping De la Colline
CampingCamping A la Rencontre du Soleil
Camping- € 105
Camping Domaine de Chaussy
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 128
Camping Domaine du Cros d'Auzon