Over Flower Camping Mas de Champel
Intro
Camping Mas de Champel in de Ardèche biedt een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin in een prachtige, intacte natuur. Geniet van de veelzijdige faciliteiten en activiteiten, van een verfrissende duik in het verwarmde zwembad tot aan spannende avonturen in de natuur. Hier kun je relaxen, fietsen, of juist actief aan de slag met sport. Ervaar de creativiteit in thema-avonden en het genieten van heerlijk eten!
Locatie en omgeving
Camping Mas de Champel ligt in het hart van de Ardèche, aan de oevers van de pittoreske rivier Eyrieux. De omgeving is rijk aan middeleeuwse dorpen en adembenemende natuur. Vakantiegangers kunnen genieten van regionale productmarkten en nachtmarkten of een bezoek brengen aan de Mont Gerbier des Jonc. De camping is ideaal bereikbaar met de auto en bevindt zich op een korte afstand van het dorp, waardoor alle benodigde voorzieningen dichtbij zijn.
Services en faciliteiten
Camping Mas de Champel biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten. Geniet van versgebakken brood elke ochtend en laat je verwennen in het thema restaurant of met pizza afhaalmaaltijden. Voor kinderen zijn er tal van activiteiten, zoals een speeltuin, trampolines en een kinderbad. Het campingcomplex beschikt over een verwarmd buitenzwembad en een apart kinderbad, beide geopend van mei tot september. Verder zijn er sportvelden voor volleyballen en andere activiteiten staat klaar voor een sportief uitje. Voor de liefhebbers van actie is er de mogelijkheid tot fietshuur, en een multisportterrein op korte afstand. Ook is er een ruimte voor animatie, waar dagelijkse activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd. De camping heeft wi-fi met gedeeltelijke dekking, en er zijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Daarnaast is er een gemeenschappelijke wasserette en de mogelijkheid om barbecue te huren of zelf te gebruiken.
Camping Mas de Champel heeft ook voorzieningen voor personen met beperkte mobiliteit en biedt ruimte voor campers. Er worden verschillende betaalmethoden geaccepteerd, maar informatie hierover is specifiek per situatie. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn dol op de kleinschalige, rustige vibe van de camping, compleet met zwembad en de nabijheid van een riviertje, wat zorgt voor een idyllisch plaatje. Vooral de homeflower-chalets en de nieuwe sta caravans met airco, inclusief een ruime, schaduwrijke veranda, krijgen lovende woorden. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel worden breed gewaardeerd, net zoals het feit dat ze goed Engels spreken. Hoewel de rivier een beetje tegenvalt, biedt het zwembad genoeg verfrissing. Plus, het restaurant lijkt een populaire plek, zelfs buiten het hoogseizoen. Kortom, een heerlijke plek voor een rustige vakantie.
Verwarmd zwembad
Mastercard
Adresgegevens | Domaine de Champel, F-07360 |
Flower Camping Mas de Champel
Het is een kleine, rustige camping met zwembad en ligt aan een riviertje. Mooi plekje. Voor kinderen een paar speeltoestellen en springkussen, wat prima is. De camping geeft aan 4 sterren te hebben. Deze zie je niet terug, zeker niet qua sanitair. Dit is ronduit vies!! Zo vies dat je hier niet naar toilet wil gaan! Ook erg verouderd zowel toiletten als douches. Voor ons een reden om deze camping niet bij anderen aan te bevelen.
Uitstekende camping. Kleinschalig en rustig. We hadden de homeflower geboekt; heel prettig klein chalet.
Op de site staat vermeld dat er wifi is over de hele camping, maar dat is niet zo. Alleen bij de receptie.
Het restaurant heeft weinig keus buiten het hoogseizoen.
Verder zijn de mensen die er werken allemaal vriendelijk en behulpzaam.
We hadden een sta caravan geboekt met airco. Mooie nieuwe caravan nr 87. Mooi uitzicht ook. De auto konden wij naast de caravan parkeren, maar dat kon niet iedereen. Grote heerlijke schaduwrijke veranda. Tafel met 5 stoelen en 2 ligbedden. Bedden waren wel wat hard. Personeel zeer vriendelijk en sprak goed Engels. Kleine ongemakken werden direct verholpen. De rivier viel tegen. Dat was zo modderig dat we er niet hebben gezwommen. Zwembad was prima. Een supermarkt is te vinden op 10 minuten rijden met de auto. Op loopafstand zijn er geen winkeltjes. We hebben niet in het restaurant gegeten, maar daar zaten vaak wel veel mensen. Een heerlijke camping voor een rustige vakantie.
Flower Camping Mas de Champel
Prima camping. De trampoline en de rivier (het paadje erheen is heel stijl!!) vonden onze kinderen erg leuk. Net als het zwembad. Er is wel achterstallig onderhoud: trappen waar de leuning ernaast ligt, verf wat van de water toestellen af gaat. Het sanitair was niet echt schoon en er is regelmatig geen toiletpapier. Wij kregen eerst een plek aangewezen tussen de sta caravans. Niet zoals je verwacht als je de plaatjes van de camping ziet. Uiteindelijk een andere plek gekregen. In de lanen bij het zwembad bij de andere kampeerders heb je meer een camping gevoel, vonden wij. Iets om aan te denken als je boekt. De grote van de plekken varieert enorm. Net als het/niet hebben van schaduw. De zon verdween toen wij er waren rond 20.30 achter de berg. Medewerkers zijn voornamelijk vriendelijk. In de tijd dat wij er stonden, waren er vooral Franse.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Flower Camping Mas de Champel bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Flower Camping Mas de Champel. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Flower Camping Mas de Champel. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.