Laagsteprijsgarantie

6.2
VoldoendeScore uit 8 reviews

super
Door marjan op 08-05-2026

gezellige kleinschalige camping, wifi (wij hadden betaalde) was niet je van het in de caravan. maar de mast had kuren.
Verder echt een aanrader!!

Wacht nog op excuses
Door Johan op 19-06-2025

Ben hier 2 weken geweest .
Gelijk al moeilijk doen over svr lidmaatschap.
Mijn dochter heeft gas explosie gehad in chalet (zie Google review)
De reactie van de arrogante eigenaar js schandalig.
Hij is , de beste doet alles goed alles iigt aan de gasten zeer vriendelijk NIET DUS ...
Terug komen op de explosie hij heeft helemaal geen excuses aangeboden ,het zou hun eigen schuld zijn. ( ook geen gebruiksaanwijzing)
9 uur receptie open ,half 10 was hij er nog niet .
Niet voor rede vatbaar
Samengevat een arrogante onvriendelijke onredelijke en ..........
Dus blijf er weg

Slechte camping
Door A B op 14-06-2025

De eigenaar was niet vriendelijk en arrogant.Slechte grasmat... rustig een knollen geld te noemen. Slechte douche met kaart betalen.... eigenaar niet voor rede vatbaar
Wij komen hier NOOIT weer..
En raden het ook iedereen af...

**Slechte Ervaring - Niet Aanbevolen**
Door Lukas op 09-08-2024

Onze ervaring op deze camping was helaas zeer teleurstellend. De omgeving is mooi en de voorzieningen zijn redelijk, maar de houding van de campingbeheerder was absoluut onaanvaardbaar. Vanaf het moment dat we aankwamen, was hij agressief en onvriendelijk. Elke vraag of opmerking werd met irritatie ontvangen, wat ons verblijf zeer onaangenaam maakte.
We kwamen hier om te ontspannen en te genieten van de natuur, maar het gedrag van de beheerder zorgde voor een gespannen sfeer. We hebben veel campings bezocht, maar zo’n onprofessionele en onvriendelijke behandeling hebben we nog nooit meegemaakt.
Helaas kunnen we deze camping door deze ervaring niet aanbevelen.
---
Ich hoffe, das trifft deine Erwartungen!

Klantvriendelijkheid ver te zoeken!
Door Derk Scheper op 06-07-2023

Woensdag 5 juli was onze vertrekdatum. Een zomerstorm was op komst. Advies om niet de weg op te gaan met een caravan. Ik ben 's morgens naar de receptie geweest met de vraag of het mogelijk was, gelet op het weer, om nog enkele uren langer mogen blijven om te wachten dat de ergste storm was geluwd. Onze volgende camping lag in Friesland. Het antwoord was dat de plaats was verhuurd en de jongere receptiemedewerker antwoorde dat hij niets voor ons kon betekenen.
Dus voor 12 uur vertrekken. De slagboomkaart ingeleverd met als afscheidswoord van de receptiemedewerker 'tot ziens' waarop mijn partner antwoorden 'ik denk het niet' waarna haar werd gevraagd naar de reden. Verteld dat gevraagd was om iets langer te mogen blijven maar dat was niet mogelijk. Receptiemedewerker antwoorde dat dit op een misverstand berust, er was wel plaats. Ons is dat niet aangeboden.
Als klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat kom je zelf met een voorstel.

Fantastisch
Door Ve op 04-07-2022

Wir sind begeistert. Liegt direkt am Badesee. Sehr saubere Sanitäranlagen und sehr gepflegter ruhiger Platz. Restmüll kann ich zwei mal am Tag abgeben alles andere an Müll kann man zu jeder Zeit entsorgen. Wifi Empfang etwas träge da kann der Platzbetreiber aber nichts für. Morgens frische Brötchen und auch komplettes Frühstück erhältlich. Die Preise sind für einen Campingplatz ok. Im Platzpreis ist Duschen, warmes und kaltes Wasser sowie Strom inclusive. Preis/ Leistung perfekt. Für Kinder gibts einen Spielplatz ist aber eher ein Erwachsenen Platz. Wer Erholung sucht ist hier richtig. Betreiberfamilie sehr nett.