Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Duqqan Deluxe Hotel
Ontdek de charme van Duqqan Deluxe Hotel, een oase van rust en ontspanning. Met zijn verfrissende zwembad en nabijheid tot het strand, biedt dit hotel de perfecte mix voor zowel zonliefhebbers als avonturiers. Laat je verrassen door de luxe en het comfort dat Duqqan Deluxe Hotel te bieden heeft.
De ligging
Duqqan Deluxe Hotel geniet van een bevoorrechte locatie die gemakkelijk toegang biedt tot de wondere wereld van Kuşadası. Gelegen op slechts 600 meter van het stadscentrum, zijn alle bezienswaardigheden binnen handbereik. Voor de strandliefhebbers, het dichtstbijzijnde strand ligt op een kleine afstand van 2400 kilometer, een perfecte afstand voor een ochtendwandeling of een snelle rit. Openbaar vervoer is beschikbaar op 1100 kilometer voor diegenen die de omgeving verder willen verkennen. Bovendien ligt de luchthaven Izmir - Adnan Menderes op ongeveer 75 km afstand, waardoor aankomst en vertrek naadloos verlopen.
Duqqan Deluxe Hotel is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een paradijs van faciliteiten en diensten. Centraal in ons aanbod staat het schitterende zwembad, een ideale plek voor ontspanning onder de zon met ligstoelen en parasols voor handen. Voor een extra vleugje luxe, bezoek onze jacuzzi of verwen jezelf met een behandeling in de spa. Actieve vakantiegangers kunnen de omgeving verkennen met een gehuurde fiets of blijven in vorm in het fitnesscentrum. En met faciliteiten zoals een kinderbad, Turks stoombad, en een sauna, is er voor ieder wat wils. De 24-uurs receptie, draadloze internettoegang, en de shuttle service naar de luchthaven zorgen voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind.
In Duqqan Deluxe Hotel verwennen we onze vakantiegangers met een scala aan culinaire ervaringen. Of je nu zin hebt in een kopje koffie in ons gezellige koffiehuis, een verfrissend drankje bij de zwembadbar, of een gastronomische ervaring in ons niet-rokersrestaurant met airconditioning en kinderstoelen, wij hebben het allemaal. Met opties als ontbijt inclusief en halfpension, begin je de dag altijd goed met een uitgebreid ontbijtbuffet en sluit je deze af met een heerlijk avondbuffet of à la carte menu. Onze bar biedt de perfecte setting voor een ontspannen avond.
Het Duqqan Deluxe Hotel is uitgerust om een comfortabele ervaring te bieden aan vakantiegangers met verschillende mobiliteitsbehoeften. Let op, sommige faciliteiten zoals de kluis en spa-behandelingen zijn tegen betaling. Wij accepteren de meest gangbare creditcards, waaronder American Express, Visa, JCB, en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
TV kamer
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 42 Candan Tarhan Bulvari, 9400 |
Website | Duqqan Deluxe Hotel |
Duqqan Deluxe Hotel
Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?