Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Route Bertogne 154, 6687 |
Tro Do Way
Last minute nog een plekje voor de nacht weten te scoren (ipv maar illigaal te gaan bivakeren) op deze prachtige mooi gelegen camping. Super vriendelijk ontvangst en snel geholpen. Ik ga hier zeker nog een keer terug komen!
Prachtige omgeving. Heerlijk gewandeld.
Toffe camping. Daniel Sabine en Wolf zijn super gastvrij. Heerlijk gegeten en lekkere Belgische biertjes. Genoten, kom zeker nog een keer terug.
Charmante camping in het hart van de Ardennen. Enthousiaste en vriendelijke (nieuwe) eigenaren. Dit is echt een camping voor wie rust, natuur, sportiviteit zoekt maar het is ook erg leuk met kleine kinderen; beekje, bomen klimmen, vuurtje stoken, bevers spotten en nog veel meer. Op vrijdag en zaterdag wordt door de gastheer heerlijk gekookt, op woensdag/zondag zijn er pannenkoeken en elke avond (behalve zondag) is het mogelijk een drankje te nuttigen op het terras bij het open vuur.. Wij zaten een aantal dagen in een stacaravan, een beetje gedateerd maar zeker schoon. Wij hebben genoten. Dank nogmaals voor de gastvrijheid.
Fijne natuurcamping, vriendelijke eigenaren die de Camping recentelijk hebben overgenomen.
Heerlijke dagen gehad in een super mooie omgeving. De nieuwe eigenaren zijn super vriendelijk en denken met je mee. Heerlijk rustige camping aan een beekje.
Dit is een hele fijne plek in het hart van de Ardennen. Mooi natuurlijk, gastvrije eigenaren die vol enthousiasme aan de slag zijn gegaan, een beekje dat sfeervol door het terrein loopt. En bovendien mag je met houtvuur aan de slag, gezellig en lekker koken. Een fijne natuurcamping!