Laagsteprijsgarantie
7.6
GoedScore uit

Over Camping Paradis Bois Simonet

Intro

Bois Simonet is de ideale bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een paradijs in de natuur. Gelegen in het schilderachtige dorp Joyeuse in de Ardèche, biedt de camping een prachtig zwemparadijs met verwarmde zwembaden en leuke waterspeeltoestellen voor kinderen. Geniet van de avontuurlijke activiteiten en een scala aan voorzieningen, allemaal omgeven door het adembenemende landschap van het Regionaal Natuurpark Monts d'Ardèche.

Locatie en omgeving

Bois Simonet ligt in het charmante dorp Joyeuse, dat bekendstaat om zijn verfrissende omgeving en indrukwekkende landschappen. De camping is perfect gelegen aan de rand van het Regionaal Natuurpark Monts d'Ardèche, waardoor bezoekers snel kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van rivieren, bossen en stranden. De nabijheid van diverse bezienswaardigheden en recreatieve mogelijkheden maakt het een uitstekende uitvalsbasis voor dagtochten en avontuurlijke activiteiten. Joyeuse is goed bereikbaar met de auto, en er zijn talloze mogelijkheden voor sightseeing en plezier, zoals paardrijden, kanoën en het verkennen van schilderachtige dorpjes in de regio.

Services en faciliteiten

Bois Simonet staat garant voor een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en services voor vakantiegangers van alle leeftijden. Het zwemparadijs met twee zwembaden biedt volop plezier voor iedereen, met ligstoelen om van de zon te genieten en een scala aan waterspeeltoestellen voor de kleintjes. Sportliefhebbers kunnen terecht bij Body Boomers voor een fitnessruimte, jeu de boulesbanen en een stadsstadion. Kinderen kunnen zich vermaken in de kinderclub met creatieve workshops en ponycarousel, terwijl tieners deelnemen aan spannende activiteiten zoals rivieruitstapjes en toernooien. Het restaurant en de snackbar zorgen voor lekkere maaltijden, en de kruidenierswinkel is dagelijks geopend voor alledaagse benodigdheden. Ook zijn er mountainbikes te huur voor avontuurlijke verkenningstochten in de omgeving. Faciliteiten zoals Wi-Fi en mogelijk een BBQ zijn beschikbaar, en er zijn laadpunten voor elektrische auto's. Voor wie verlangt naar een aangenaam verblijf, biedt Bois Simonet alles wat nodig is voor een ontspannen vakantie.

Bois Simonet biedt een scala aan praktische informatie voor een zorgeloos verblijf. Er zijn verschillende betalingsmethodes beschikbaar voor het gemak van vakantiegangers. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plaatse te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Route de Valgorge, 07260

Camping Paradis Bois Simonet

7.6
GoedScore uit 2 reviews

Vriendelijke Franse camping
Door DGM op 02-08-2024

Mocht je een grote, drukke camping zat zijn, dan raad ik deze camping aan. Het is een kleinschalig Franse camping. Het persoon is erg behulpzaam, elke dag wordt er wel iets georganiseerd om mensen te vermaken. Alles is in het Frans en terwijl ik er niet veel van verstond deed iedereen zijn best om je bij de gezelligheid te betrekken.
Ook de Franse gasten waren hele relaxen mensen die net als ons gewoon rustig op vakantie zijn.
De accommodatie is gedateerd maar, is schoon en heeft alles wat je nodig heb behalve (in ons geval) een airco. Hiervoor konden we een mobiele airco huren wat ook prima is. Overigens staan alle accommodaties onder bomen wat in de zomer zeer prettig is. Ook is het een terrascamping met prachtige uitzichten. Kortom een aanrader.

Door Fam. Hendriksen op 05-05-2024
Onbekend reisgezelschap

Het zitje op de veranda kwam niet overeen met de foto. Er stonden plastic stoelen en geen leuk bankje zoals op de foto op de website. Wij waren er in de meivakantie maar je kon geen eens een broodje of iets te eten krijgen. En er is ook geen oven dus je kon ook geen broodje afbakken dat vonden wij wel een minpunt. En de bedden vonden wij niet best, naar een paar dagen al rugklachten. Wel super vriendelijk en behulpzaam personeel.. En de stacaravan was verder netjes en schoon.