Laagsteprijsgarantie

Behelp 13, 5725 TG

Camping De Peel

9.2
FenomenaalScore uit 16 reviews

Top camping, zeker een aanrader!
Door Fien op 05-05-2026

Wat een top camping. De camping ziet er verzorgd uit, toiletgebouw is erg netjes. Leuke speeltuin voor de kinderen. Er is ook speelgelegenheid op de meeste veldjes en het gebruik van de trapskelters is gratis. De skelters waren een hit bij onze dochter. De camping is lekker overzichtelijk, dus je kunt de kinderen met een gerust hart rond laten lopen. Tevens is er een mooi zwembad. Wij waren er in de meivakantie, dus water was nog wat koud, maar dat deerde onze dochter niet. Er was toen ook elke dag wel wat te doen voor de kinderen, zoals knutselen, dropping, marshmallows roosteren, veertjes in de haren enz. Verder natuurlijk een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

Heerlijke camping
Door Janneke op 29-08-2025

Hele fijne, gemoedelijke camping. De kinderen vonden het geweldig daar en hebben de hele dag heerlijk gespeeld. Bert en Amy hebben het goed voor elkaar, dat zie en merk je aan alles. Vooral een aanrader voor kinderen t/m 10 jaar.

gezellige, schone en kindvriendelijke camping
Door Sylvie op 27-08-2025

wat een heerlijke, kleinschalige, gezellige en kindvriendelijke camping is dit. Met name voor jongere kinderen die heerlijk de hele dag kunnen rondrijden op skelters, spelen in de speeltuintjes, zwemmen in het zwembad of aan de leuke kinderactiviteiten kunnen deelnemen.
Voor de ouders, verzorgers en opa's en oma's is het heerlijk fietsen en wandelen en is het s avonds heerlijk rustig!
Eigenaar Bert en zijn vrouw deden er alles aan om iedereen een mooie vakantie te bezorgen (o.a. alles heerlijk schoon houden, leuke activiteiten organiserenen zoals een bingo voor zowel kinderen als volwassenen en een heuse schuimparty, patat en pizza's bakken en zorgen dat de skelters weer netjes in de stalling komen) dat is ons insziens meer dan uitstekend gelukt!

De moeite waard hier vakantie te vieren!
Door Angeline Jansen op 27-08-2025

Echte gastvrije camping waar je nog echte Brabantse gemoedelijkheid hebt!!

Tiny house geen aanrader.
Door Karel op 11-08-2025

3 dagen in Tiny house verbleven. Geen aanrader. Staan tussen de vaste campeerders. Maar één stopcontact in huisje wat lastig is met accu’s van de fietsen en opladers mobiel. Huisje was wel zeer krap, leek ons zelf gebouwd. Beetje schots en scheef. Was wel goed schoon. Sanitair gebouw was goed schoon en hygiënisch. Douchen kost 40 cent en alles wordt nat. Andere douchekop zou helpen.

Aanrader voor een rustige vakantie
Door Groot op 24-07-2025

Erg prettig verblijf en leuk team, knus en kleinschalig. Netjes en verzorgde Camping