Laagsteprijsgarantie

Route de La Salvetat, 34220

La Borio de Roque

8.9
FantastischScore uit 4 reviews

iets minder rustige familie camping
Door Keku op 19-08-2025

We hebben 6 dagen op deze camping gestaan. De plek was schaduwrijk, ruim, maar minder groot dan we verwacht hadden (andere plekken ruimer, maar minder schaduw). De eigenaren zijn bijzonder aardig. We zouden deze camping niet omschrijven als rustig: we hebben 3x buren gehad met een flinke geluidsbox, die ook een groot deel van de dag aan stond. Ook werd er tot heel laat in de avond heel luid gepraat. Het is fijn dat er niet overal opschriften staan met regels, maar het zou toch fijn zijn, als er iets van controle is over de rust, die je verwacht op een rustieke camping, zoals we die op andere rustieke campings gewend waren. Meer richting een levendige familie camping Het sanitair is in orde; het boven sanitair altijd keurig schoon, maar het beneden sanitair was altijd groezelig, m.n. het afwashok. Wel heet water en goede douches. Op de camping een paar leuke, schaduwrijke zitjes.

Prachtige camping
Door Wouter op 12-12-2024

Een prachtige camping met een zeer fijne sfeer en een gunstige ligging. Wij hebben er gekampeerd met eigen tent. De staanplaatsen zijn zeer ruim en er is voldoende schaduw. De camping ligt op een prettige hoogte waardoor het nooit te warm blijft s'nachts. Bijzonder is het outdoor aanbod van 2sur5 wat vanuit de camping aangeboden wordt. Kundige en zeer aardige instructeurs brengen je naar de mooiste plekken voor canyoning, klimmen of speleologie. Het dorp St. Pons biedt verschillende supermarkten en een leuke weekmarkt. Er liggen leuke stadjes op minder dan 1 uur rijden en zelfs de Middellandse zee is prima te doen voor een dag. Lac Raviege is ook zeer de moeite voor een dag zwemmen, surfen enzovoorts. Op de camping is een erg fijn zwembad wat absoluut groot genoeg is voor het formaat camping. Op het terras is het goed vertoeven op een van de pizza avonden. Het eenvoudige sanitair wordt perfect bijgehouden.

PARELTJES
Door Rapidoos op 07-08-2024

Op zoek naar campings met een zeer hoog “charme gehalte” zijn wij de afgelopen 10 jaar deze acht PARELTJES tegengekomen. Belangrijk bij de beoordeling was de gastvrijheid, privacy, de natuurlijke aanleg, de grootte van de plaats, reinheid van het sanitair en de omgeving.
2015 Camping Les Olivettes, Les Mees, Provence, Frankrijk (tegenwoordig: Little Carpe Diem).
2016 Camping Artaza Urederra, Natuurpark Urbasa, Navara, Spanje (kleine camping zonder zwembad).
2018 Domaine les Clots, Mirandol Bourgnounac, Midi Pyrénées, Frankrijk.
2018 Camping La Garde, Saint Germain de Colberte, Cévenne, Frankrijk.
2021 en 2023 La Borio de Roque, Saint Pons de Thomieres, Haut Languedoc, Frankrijk.
2023 Camping Mas de Messier, Saint Felix de L’Héras, Hérault, Frankrijk.
2024 Camping Ganthaler, Vilpiano, Zuid Tirol, Italië.
2024 Alphenferien Parc, Reisach, Karinthië, Oostenrijk.
Deze lijst is samengesteld door een echtpaar zonder meereizende kinderen.

Heel fijn.
Door Jelka op 19-03-2022

Mooie, groene camping. Prachtige natuur en prettig zwembad. De camping plekken zijn erg ruim. Lekkere pizza's uit houtoven.