Over Capfun La Route Blanche
Een gastvrij onthaal op Camping La Route Blanche **** in Normandië. Het sanitair is modern en schoon. In het restaurant eet je in het hoogseizoen verse mosselen. Overdag neem je een duik in het mooie zwembad of neem je plaats op het strandje dat bij de camping hoort. Genieten van een drankje kan op het terras. Granville op 10 minuten afstand.
Adresgegevens | 6 La Route Blanche, 50290 |
Capfun La Route Blanche
Zeer nette, verzorgde camping. Ons huisje was erg netjes en voorzien van alle comfort (airco, afwasmachine,...). Ook het zwembad was ontzettend proper en nieuw. De glijbanen en het kinderbad zijn echt een voltreffer.
Echter misten we een gemeenschappelijke (grote) speeltuin. Dit werd vermeld op de site maar was niet aanwezig. Er waren enkel kleine speeltuigen tussen de huisjes voorzien waardoor het 's avonds vaak erg luidruchtig was door spelende kinderen in je 'tuintje'. Er waren springkastelen voorzien. Volgens de voorschriften zijn deze elke dag tot 20u open, maar elektriciteit werd vaak al om 19u uitgezet. Nadien was er geen mogelijkheid meer tot speelgelegenheid.
Het (mini) terras is gelegen naast de op- en uitrit van de camping. Erg druk en ongezellig. Kinderen kunnen er niet rondlopen.
Animatie was eerder amateuristisch en zeer beperkte programmatje.
Dorp Granville is erg mooi.
Wij verbleven van 6 tot 20 augustus op deze heerlijke camping! Ons huisje was speciaal ingericht op kids( 2 en 8) en was daardoor van alle gemakken voorzien. Opzet van de huisje vond ik top, uitzicht op diverse speeltuintjes. Zwembad en strand waren geweldig! Granville en de dierentuin zijn een aanrader.
De NL animatie(Lotte) maakte het voor onze oudste de beste vakantie ooit! Kosten noch moeite werd bespaard om de kids en ouders te entertainen!
Mooie schone camping in een prachtige omgeving. Geweldig voor jonge kinderen. Mijn kinderen, 11 en 5 willen volgend jaar weer. Wij hadden wel perfect weer, dat is wel essentieel. Granville is een mooie plaats.
Wij houden van wat rust en privacy en gaan normaal niet naar dit type camping maar vanwege de kinderen (14 en 12) wilden wij het wel proberen. Voor deze leeftijdsgroep wordt weinig tot niets georganiseerd maar voor jongere kinderen is het top. Zwembad is groot en leuk met leuke glijbanen. Wij hadden een mobile home die keurig schoon was en aan alle eisen voldeed. Helaas wel heel krap op elkaar allemaal maar omdat wij in een hoek van de camping stonden viel de onrust erg mee. Camping lijkt pal aan het strand te liggen maar omdat er een golfbaan tussen zit, moet je toch verder omlopen dan verwacht. Uiteindelijk heeft iedereen zich vermaakt maar wij hadden het anders ingeschat voor onze kinderen. Kan dus ook heel goed aan ons liggen. Opvallend: bedragen onder de 10,- moeten contant betaald worden en de WiFi lijkt gratis (bij de bar) maar is dat niet…of wij begrijpen het niet goed, dat kan ook.
Wij zijn na 1 week alweer vertrokken wij zouden er 2 weken verblijven. Zou een dutchbox camping zijn maar niks in het Nederlands. Zelfs de animatie niet.
Voor de jongelui was er niks te doen zelfs geen voetbalveldje. Bij de receptie alleen Frans haast geen Engels. De caravan daarin tegen was super. Wij zijn vaker met capfun geweest en hadden hoge verwachtingen maar viel erg tegen. In de omgeving weinig te beleven.
Zoals het nu naar uit ziet voor ons geen capfun meer.