Laagsteprijsgarantie

• BBQ toegestaan

Straalweg 5, 4301 RB

Camping De Val

FenomenaalScore uit 4 reviews

Rustige nette kleine camping bij Zierikzee
Door Patricia op 06-07-2025

We hebben 2 nachten met een bevriend stel en 2 campers genoten van de gastvrijheid op Camping de Val. Ook onze hond was aangelijnd welkom. Een zeer vriendelijk ontvangst en we kregen een mooie plek aan de buitenrand van de camping met een prachtig weids uitzicht, modern en schoon sanitair en op 20 minuten loopafstand van het gezellige stadje Zierikzee. Een aanrader! Een pittoresk stadje met veel restaurants, een leuke haven en kleine winkeltjes. Het is ook leuk om naar de duikersspot te lopen op 10 minuten afstand, aan het begin van de Zeelandbrug. Ik zou er zomaar nog eens terugkomen.

Geweldige camping, doen!!!!!!!
Door Frank Kerkvliet op 19-06-2023

Leuke kleine camping met een meer dan behulpzame eigenaar. Jeroen doet zijn uiterste best de camping op niveau te houden. Schoon en vernieuwd sanitair (zonder muntjes). Toen een doucheafvoer niet liep is Jeroen direct die avond nog aan de slag gegaan om de verstopping te verhelpen! Ruime plaatsen omgeven door hoge hagen zodat je altijd wel een schaduwplekje kan vinden. Zeer dichtbij Zierikzee met veel restaurants, goede winkels en veel recreatieve activiteiten. Vlakbij de beste duikplek van Nederland.
We vertrokken i.v.m. de verwachte regen een dag eerder en dat is, zonder erom te vragen, verrekend met de gedurende de week bestelde broodjes etc. Waar heb je dat nog tegenwoordig. Kortom een aanrader in alle opzichten.

Wij waren heel tevreden
Door AnitA op 26-05-2023

Echt een leuke knusse camping en de baas is heel vriendelijk. Hij doet echt zijn best.

Rust en gezelligheid met top gastvrijheid
Door Familie luykx op 24-08-2022

Kleine maar zeer leuke en rustige kampeerlocatie met ruime en discrete staanplaatsen. Propere en vernieuwde sanitaire faciliteiten. Ontvangst is prima en eigenaars zijn zeer vriendelijk. Bracht ons persoonlijk tot bij de fietsverhuur en geen moeite is teveel. Camping op wandelafstand van het centrum van Zierikzee. Een aanrader op alle gebieden… vooral omwille van de rust. Enige aanmerking betreffende de nabijheid van een drukke weg waardoor er van ‘s morgens al veel hinder is door het verkeer.