Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | 36 Les Trexons, 88430 |
Camping Les Trexons
Van de gezellige ontvangst tot het hartelijke afscheid hebben we genoten van ons verblijf op deze camping. De plezierige sfeer, het met liefde onderhouden boomrijke terrein, de prachtige omgeving. Dit is een plek voor mensen die houden van rust, ruimte en gemoedelijkheid. We gaan hier nog menig keer terugkomen.
Afgelopen zomer voor de tweede keer geweest (waren niet de enige die voor een tweede keer kwamen, zegt eigenlijk al genoeg). Echt weer heel leuk gehad. Eigenaren zijn nog steeds lief, leuk en betrokken. Gemoedelijke sfeer. Kinderen (3 en 6) hebben hele dagen heerlijk kunnen spelen met vriendjes. Omgeving is erg mooi, perfect als je van wandelen, fietsen of zwemmen houdt. Toen wij er waren was het heet dus overdag veel bij Longemer geweest (schitterend bergmeer!). Eind van de dag marshmallows bij kampvuur of nog ff zwemmen in het opzetbad was ook heerlijk. Af en toe nog een frietjesavond, band plus pizzakar en het circus waren hoogtepunten. Sanitair is toereikend en proper genoeg (blijft uiteindelijk wel een camping met veel kleine kinderen).
Hele leuke vakantie gehad. Zaten anderhalf week in een recentelijk geplaatste huurtent van de Waard (Giant Fir/Tipi) en een week in het kampeerhuisje. Beide accomodaties waren comfortabel, schoon en roken fris/niet vochtig. Camping was fantastisch voor mijn kinderen van 2 en 5. Konden veilig buiten zicht spelen. Hebben zich echt heel goed vermaakt. Veel vriendjes, vrijheid en speeltoestellen. Paar keer per week leuke kneuterige activiteiten zoals kinder wandeling, frietjes avond en circus. Zwembad is onverwarmd en klein, maar kinderen hebben zich er opperbest in vermaakt. Omgeving vond ik schitterend. Meerdere wandelingen mogelijk vanaf de camping. Twee fantastische zwemmer en op 10 minuten rijden. En binnen een straal van 30 min rijden veel bezienswaardigheden (stadje, watervallen, bergtoppen, etc.). Eigenaren Teun en Femke waren ook echt leuke mensen. Hart voor de zaak, soepel in de omgang, leuk met kinderen en gevoel voor humor
Fantastische camping voor (jonge) kinderen. Schitterend gelegen. Veel te zien en te doen in de omgeving, o.a. twee fantastische meren op nog geen 15 min rijden. Camping wordt met veel liefde en humor gerund. Sfeer is relaxed en gemoedelijk. Gelukkig geen schreeuwerige animatie. Wel lekkere kneuterige activiteiten waar de kinderen naar uitkijken zoals frietjes avond, kinderwandeling, circus, etc. Sanitair wordt goed schoon gehouden.
Heerlijke twee weken kampeervakantie gehad op de camping Les Tréxons. Ontvangst door gastvrouw Femke was al ruimhartig en gaf ons de kans om de juiste kampeerplek uit te zoeken, die voorradig was. In ons geval half onder bomen met uitzicht op het lagergelegen deel van de camping en de omgeving. De camping is ideaal voor gezinnen met kinderen, vanwege de vele speeltoestellen en de activiteiten, zoals een kindercircus, samen crêpes of frites eten. En dat laatste alles met veel enthousiasme klaargemaakt door gastheer Teun. Maar ook voor senioren, zoals wij, was er voldoende te doen: prachtige omgeving voor mooie wandel- en fietstochten, bezoeken plaatsen als Gérardmer en niet te vergeten een wijnproeverij op de camping zelf.
Kortom een ideale camping voor iedereen.
Fantastische tijd gehad. Eerste week in een verhuurtent (tipi). Tweede week in het kampeerhuisje. Fijne / comfortabele accommodaties. Goede prijs / kwaliteitverhouding. Sanitair is toereikend, kindvriendelijk en wordt goed schoongehouden. Camping is schitterend gelegen. Veel te zien en te doen in de omgeving, o.a. twee schitterende meren op nog geen 15 min rijden. Femke en Teun, de eigenaren, runnen de camping met veel liefde en humor. Kinderen (2 en 5) hebben het er geweldig gehad. Veel speelkameraadjes en ze konden veilig uit het zicht verdwijnen. Gelukkig geen animatie maar wel kneuterige activiteiten zoals een frietjesavond, een kinderwandeling en een circus. Bijna iedere avond was er wel een vuurmeester die het kampvuur aanstak waarop zakken met marshmallows werden opengetrokken.