Laagste prijsgarantie

Onderkomen
    Activiteiten

Vakantie juni 2025
Door Gerda van der Scgaft op 05-07-2025

Wij hebben genoten van ons verblijf. Wel is airco met heet weer noodzakelijk. De service was super. Vera de parkbeheerder is een topper. Echt een aanrader.

Die van Antwarpen 😉
Door Chris & Inge op 22-06-2025

Heel vriendelijk en toegankelijk team, je voelt je onmiddelijk thuis. Broodjesservice aan de woning top! Lekker eten in het restaurant - pizza op vrijdag kunnen we zeker aanraden - ook de frietjes werden gesmaakt. Het is een rustig park. De villa met verwarmd privé zwembad was heel comfortabel. We hebben echt genoten van ons verblijf. Bedankt Carola, Vera en het ganse team.

Topvakantie
Door Cor en Leny op 21-06-2025

Alles klopte . Ontvangst geweldig.
Het mooie schone huis met jacuzzi en airco. Fantastische zwembaden met ligstoelen . De broodjesservice. Het restaurant , de pizza.s die aan huis werden bezorgd . Mooie omgeving met leuke plaatsjes zoals Souilla Sarlat en Rocamadour. Super team van Vera en alle medewerkers .

Mooie vakantie.
Door Familie Feys op 14-06-2025

In 2025 keerden we na een fijne ervaring in 2023 terug voor een weekje naar “Domaine de Lanzac”. De 6-persoonsvilla was precies zoals beschreven op de website: ruim, comfortabel en brandschoon bij aankomst. Elke ochtend om 07:30 werden verse broodjes aan de deur geleverd, een perfecte start van de dag! Het park ligt prachtig en rustig, ideaal om helemaal tot rust te komen.

Mooi park: aanrader!
Door Harriette op 08-06-2025

Wij hebben 2 weken op dit mooie en rustige park verbleven in een 6-persoons huisje (nr. 29) incl. verwarmd zwembad. Dit huisje was zeer gezellig ingericht, schoon, en van alle gemakken voorzien (zwembad, wasmachine, ligbedden, diverse zitjes, voldoende keukeninventaris, Nederlandse TV zenders, enz.). Binnenkort wordt er ook nog airco aangelegd, dus dat is helemaal perfect. Daarnaast is er ook nog een mooi, groot zwembad met diverse ligstoelen en loungesets op het park aanwezig incl. verkoop broodjes, snacks, ijs. Wij hebben volop genoten van de broodjesservice, het lekkere eten in het restaurant (incl. pizza avond) en de gastvrijheid en vriendelijkheid van Vera, Sylvester en de rest van het team. Er zijn talloze bezienswaardigheden in de nabijheid van een uurtje rijden, zoals mooie dorpjes, kastelen, grotten, enz. De omgeving is werkelijk prachtig. Dit park is zowel voor stellen als voor gezinnen met kinderen een absolute aanrader!

Twee heerlijke weken op top Domaine de Lanzac!
Door Mark L. op 07-06-2025

Wij zijn de laatste week van mei en de eerste week van juni op dit heerlijke plekje geweest met z'n drieën in een zespersoons huis met privé zwembad.
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het is niet voor niets dat deze streek zo geliefd is.
De ligging op een heuvel met fantastisch uitzicht is fenomenaal. Zal in de zomer ook zo enkele graden schelen.
Domaine de Lanzac is een goede uitvalsbasis om de prachtige Dordogne en Lot te verkennen met al z'n mooie dorpjes. Genoeg te zien en te doen. En te proeven.
Vera en haar team op Domaine de Lanzac zijn heel vriendelijk en behulpzaam en zorgen mede voor de gemoedelijke sfeer.