Bahia Principe Grand La Romana

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Bahia Principe Grand La Romana
Ontdek de ultieme vakantie-ervaring bij Bahia Principe Grand La Romana, direct aan het prachtige zandstrand en naast een adembenemende golfbaan. Met zijn luxueuze inrichting, gezinsvriendelijke faciliteiten, en een scala aan sport- en wellnessactiviteiten, belooft dit 5-sterren resort een onvergetelijke uitvlucht naar het paradijs. Duik in het verfrissende zwembad of ontspan onder de palmbomen op het strand; perfectie wacht!
De Ligging
Bahia Principe Grand La Romana is prachtig gelegen aan een fijn zandstrand omgeven door palmbomen, waardoor het de ideale bestemming is voor strandliefhebbers. Het resort ligt op korte afstand van diverse luchthavens: 101 km van Punta Cana International Airport, 74 km van Las Americas International Airport (SDQ), en slechts 34 km van La Romana International Airport (LRM). Voor vakantiegangers die graag de lokale cultuur en winkels willen verkennen, liggen winkelmogelijkheden en uitgaansgelegenheden op slechts 50 meter afstand. Dit maakt het resort niet alleen een oase van rust en ontspanning, maar ook een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving.
Bahia Principe Grand La Romana biedt een indrukwekkende reeks faciliteiten en diensten, ontworpen om aan de behoeften van elke vakantieganger te voldoen. Het resort telt 400 kamers en beschikt over 25 bijgebouwen met 2 verdiepingen, alle omgeven door een tropisch buitengedeelte met een weelderige tuin en een zonneterras. Het hart van het resort is het grote zwembad, inclusief ligbedden en parasols, waar vakantiegangers kunnen genieten van de zon. Daarnaast biedt het hotel een verscheidenheid aan eetgelegenheden, van buffetrestaurants tot à-la-carterestaurants met diverse internationale keukens. Voor ontspanning is er een wellnesscentrum, Bahia Spa, en voor de actievelingen zijn er tal van sportfaciliteiten, waaronder een fitnessruimte en diverse watersporten. Het hotel biedt ook een amfitheater, een casino, en een discotheek voor avondvermaak.
Bij Bahia Principe Grand La Romana wordt eten en drinken grootser aangepakt met vijf restaurants en drie bars, die ervoor zorgen dat de vakantiegangers een breed scala aan culinaire ervaringen kunnen beleven. Van het buffetrestaurant 'Orquidea' met internationale keuken tot de gespecialiseerde restaurants zoals 'Il Capriccio' met Italiaanse keuken en 'El Pescador' voor zeevruchtenspecialiteiten, er is voor ieder wat wils. Het all inclusive concept omvat naast buffetmaaltijden ook à-la-carte diners, snacks de klok rond en een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken. Of je nu zin hebt in een verfrissend drankje bij de zwembadbar of een snack bij de snackbar, alles is binnen handbereik.
Bahia Principe Grand La Romana is rolstoelvriendelijk en biedt faciliteiten die toegankelijk zijn voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Het resort accepteert gangbare creditcards waaronder American Express, Visa en MasterCard. Let op: de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | 12. Ctra. San Pedro - La Romana, Km 12, G1J 4E9 |
Website |
Bahia Principe Grand La Romana
Mooi resort, waar het voor ons vaak te luidruchtig was ! Veel te druk aan het zwembad, waar de muziek van de bar tegenop de muziek van de animatie (aquagym, salsa lessen, e.d.) stond te spelen. 's avonds ook geen alternatieven om een rustig van een drankje te genieten. Of er was de (te luide) muziek van afwisselende DJ of live muziek in aanloop naar de avondanimatie. Veel te lawaaierig in het hoofdrestaurant. Zeer irritant dat ze met rolkarren de tafels komen afruimen. En het bestek moet blijkbaar telkens in de bakken gesmeten worden. à la carte restaurants zijn een verademing (culinair & bediening). Allemaal zeer spijtig, want alles is aanwezig om hier een tophotel van te maken. Maar vaak is het net niet. Mooie ruime kamers, maar zeer luidruchtige airco's. En niet altijd binnen. Ook de buiten-units maken veel lawaai. Ook misten we de azuurblauwe zee. Blijkbaar te wijten aan de rivier die iets verder op in de zee uitmondt.
Wij hebben een heel goed verblijf gehad in dit hotel. Het personeel was enorm vriendelijk, we werden altijd bediend met een glimlach. De kamers waren zeker in orde, elke dag werd er gekuist en kregen we nieuwe handdoeken. Het enige jammere was dat de zee niet zo helder van kleur was zoals je zou verwachten op de Caraïben. Veel zeewier, maar zowel s'morgens als s'middags werd dit zoveel mogelijk opgeruimd.
Op het eten ook niets aan te merken, veel keus, veel variatie.
Topvakantie.
Véél afwisseling van eten. Leuk om te zien was dat er veel personeelsleden met een kerstmuts rondliepen. Maar ...Op de kamer werkte airco niet! 24/24u free internet in de lobby, vergeet het! 1u per dag...Telefoon die defect is...Glutenvrije voeding: kennen ze niet...
Maar wel véél afwisseling van eten. Leuk om te zien was dat er veel personeelsleden met een kerstmuts rondliepen. Op het smalle strand ligt véél zeewier dat weliswaar constant verwijderd wordt door het personeel. Het zeewater waarvan je verwacht dat het in de Caraïben helder is, lijkt meer op het water van de Nooidzee

Bahia Principe Grand La Romana
Ben met een klein hartje vertrokken naar dit hotel, maar moet eerlijk zeggen dat dit nergens voor nodig was!Het hotel wordt goed onderhouden, het eten is er lekker en het personeel is supervriendelijk! Is het naar mijn mening een 5sterren hotel?Toch niet, eerder een 4sterren.
Kamer: Netjes onderhouden en goede grootte.Exact zoals op de foto's. Badkamer mooi groot,maar kan beter! Zo begoner wat schimmel te verschijnen bij het verluchtingsgat.Wij zijn ook 4x met een kakkerlak in contact gekomen in de bad en slaapkamer!Wij lagen wel op het gelijkvloers.
Strand en zwembad:Mooi groot en goed onderhouden. Verwacht geen helderblauw water en parelwitte stranden.Dan kan je beter richting punta cana vertrekken.
Eten: Zeker niet te klagen! Goed veel keuze, er zit zeker wat lekkers tussen.De a la cart restaurants vallen wel tegen ... Drank krijg je met zekerheid in overvloed!
Service : Perfect!Je wordt echt verwend!
Kijk zeker eens bij mijn tips voor uitstappen! Het binnenland zien is een must!
Het was een mooi hotel met een ronduit prachtige tuin. Het personeel is overwegend vriendelijk en behulpzaam. Vooral het animatieteam had er zin in en zorgt voor veel enthousiasme. Minpuntjes zijn wel de niet zo propere zee die ook nog eens vol kwallen zat, een muggenplaag, de regelmatige problemen met warm water, een safe waarvoor je moet betalen, geen internet op pc's ter plaatse en een (dubbele) deur tussen 2 kamers waar alle lawaai gewoon doorging als een mes door boter! Maar na te gaan klagen kregen we wel zo een andere kamer. Een punt waarvoor je zeker wel moet opletten is de Bahia Principe (BP) Priviliges Club. Zij zitten in de lobby en verkopen zich als een reisorganisatie die toegang biedt tot de exclusievere delen van het hotel, maar in feite is dit niets minder dan timesharing. Opgelet hiervoor, beter niet tekenen en anders zeker niet betalen (en kaart blokkeren desnoods). In België kan me je niets maken daarmee.
als trouwe bahia bezoekers waren we toch wat teleurgesteld in deze bahia: alles is perfect netjes : kamers, zwembaden, strand enz. het weer was heerlijk. wat betreft de maaltijden denk ik dat het hoetel een andere kok nodig heeft want in vergelijking met de andere bezochte bahia hotels vond ik het eten maar povertjes : alle dagen een thema maar bijna altijd zelfde eten???? ik nam ook golden club formule maar dit was geen meerwaarde.
een detail nog te pas en te onpas kregen aangekomen klanten een gratis upgrade naar nieuwe luxe complex, ik als trouwe klant kreeg niet de kans???

- € 1370
Iberostar Selection Bávaro Suites
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 1096
Catalonia Bavaro Beach