Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Mastercard
Visa
Adresgegevens | 23 Rue du Plô du Catussou, 81260 |
Camping Le Plô Tarn 81
We hebben een super goed verblijf hier. De eigenaren zijn heel aardig en denken graag mee. De camping is rustig, goed onderhouden en gezellig. In de omgeving is genoeg te doen, je moet er alleen wel een stukje voor willen rijden. Ze hebben veel tips en suggesties voor het ontdekken van de omgeving, op basis van de leeftijden van de kinderen. We hebben zelfs een draagzak voor onze jongste kunnen lenen. Super fijn! De omgeving is prachtig, daar genieten wij elke dag van. We genieten regelmatig van een hapje en een drankje op het terras.
Camping Le Plo
Een fijn vakantiedoel, de camping ligt zo mooi, je krijgt er zelf zoveel ruimte om je kampeermiddel te plaatsen. Je voelt je zo welkom door de houding van de campingeigenaren. Het zwembad ligt mooi met uitzicht op de heuvels en het is fijn diep zodat je echt kunt zwemmen. De camping is zeer verzorgd aangelegd met overal bloemen en planten. Ook als je een huisje huurt heb je er veel eigen ruimte omheen.
Wij genoten van de omgeving met Brassac op 4,5 km, een levendig stadje met diverse terrassen voor koffie en lunch op een gezellig plein. Rondom 2 bakkers, 2 supermarkten, slagers en een groenteboer.
Le Sidobre is indrukwekkend met granieten rotsformaties, veel bewegwijzerde wandelingen en verstilde meren waar het heerlijk picknicken is.
Wij reizen met auto en caravan en konden de wijdere omgeving ontdekken. Castres met grote markt en museum, Lautrec voor de roze knoflook en Mazamet met z’n hangbrug.
Wij genoten ruim 2 weken
We hebben genoten van deze mooie, kleinschalige camping met zeer schoon sanitair en zwembad in een bijzonder mooie omgeving! Ideaal voor rustzoekers. Er is genoeg te doen in de omgeving;wandelroutes, mooie meertjes, leuke plaatsen en Carcassonne is een aanrader.
Tijdens ons verblijf was er een hittegolf maar op de camping was het nog goed uit te houden omdat deze iets hoger ligt en we lekker onder de bomen konden zitten.
Eigenaren zijn vriendelijk en hulpvaardig.
Omdat het nog voorseizoen was waren de "de Waard" huurtenten nog niet opgezet maar dat lijkt ons echt een aanrader voor als je een kampeermiddel wilt huren én de kampeerbeleving zoekt.
Nog een kleine tip: bied broodservice aan in voor- en tussenseizoen. Nu moesten we iedere dag een stukje rijden naar de bakker.
Leuke kleine camping met klein zwembad. Vooral geschikt voor jonge kinderen (tot 8 jaar). Verder weinig te doen. Publiek vooral NL gezinnen met kleine kinderen. Sanitair qas prima maar vaak nat/benauwd doordat er weinig gelucht kon worden. Broodservice en kleine kaart restaurant op de camping prima in orde. In de buurt veel te zien: waterval,.sidobre, meertje. Wel 30 min minimaal rijden. Voor wat oudere kinderen ongeschikt
Zeer vriendelijke ontvangst door eigenaren. Ideale uitvalsbasis voor wandel en fietsplezier in de omgeving en mooie en ruime plekken voor je camper, tent of caravan met water en electra. Ook het sanitair was netjes en verzorgd en voorzien van ruime douches en voldoende toiletten.
Wij hebben genoten van een heerlijke herfstweek op Le Plo. Dankjewel Richard en Kristel, we komen zeker nog eens terug !
Een fijne familiecamping vooral met kinderen tot 12 jaar. Mooie ruime plaatsen. We hadden een de Waard huurtent. Deze zijn compleet ingericht met een complete campeerinrichting. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Het wekelijkse kampvuur vonden de kinderen heel leuk. Echt een aanrader dus.