Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Camping Capfun Le Grand Cerf
Bij Camping Capfun Le Grand Cerf geniet je van een gezellige sfeer in een rustige omgeving. Deze 4-sterren camping ligt in het hart van de Drôme des Collines en biedt alles voor een ontspannen vakantie. Je verblijft in ruime plaatsaccommodaties of op een mooie kampeerplek met uitzicht over de heuvels. Het zwembad en de vele activiteiten maken het zeker een plek om je herinneringen aan te laten vormen.
De ligging
De camping ligt op 2 hectare midden in de groene heuvels van de Drôme des Collines, op ongeveer 2 kilometer van een rivier en 10 kilometer van een meer. In een rustige omgeving, omgeven door de natuur, kom je helemaal tot rust. In de buurt vind je een charmant dorpje waar je terecht kunt voor lokale winkels en een bakkerij. De camping is ideaal voor wie van het platteland wil genieten en graag de omgeving gaat ontdekken.
Camping Capfun Le Grand Cerf beschikt over een groot zwembad van 14 bij 6 meter, met een apart kinderbadje. Rondom vind je een zonnig terras met ligbedjes, perfect voor een relaxmoment. De camping heeft diverse sportvelden zoals een tennisbaan, multisportveld en een petanque-terrein. Voor de kinderen is er een speeltuin met trampolines, springkussens en binnenspeelruimte. Naast het zwembad kun je gebruik maken van gratis WiFi en diverse sportuitrusting die geleend kan worden, zoals mountainbikes. Ook zijn er wasmachines, een beveiligde kluis en een restaurant waar je kunt genieten van huisgemaakte gerechten en pizza’s.
Er is een restaurant op de camping waar je kunt genieten van traditionele gerechten en zelfgemaakte pizza’s. Voor een verfrissend drankje of ijsje kun je terecht bij de bar, die verse dranken serveert. Elke ochtend kunnen vers brood en gebak besteld worden, zodat je de dag goed begint. Als je liever zelf kookt, is er een koelkast en een barbecue te huur. Daarnaast kun je ontbijten bij de bar en dineetjes doen met de specialiteiten die ze op locatie bereiden.
De reserveringskosten worden in 2020 niet gerekend. De camping accepteert campers en biedt een camperplaats. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. De camping ligt vlakbij wandel- en fietspaden en organiseert diverse activiteiten voor jong en oud. Het restaurant en andere faciliteiten kunnen tegen betaling zijn, en sommige voorzieningen kunnen vanwege het seizoen of onderhoud gesloten zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. De camping biedt een fijne plek om je vakantie te ontspannen en te genieten van de natuur.
Vakantiegangers genieten volop van de rust en natuur op deze camping, met verhalen over mooie uitzichten op weides vol jonge koeien en een zeer mooi toiletgebouw dat indruk maakt. De warme douches met een goede harde straal worden ook gewaardeerd, net zoals de gastvrijheid en de vriendelijkheid van de beheerdersfamilie. De lunch in het restaurant valt in de smaak bij velen. Ondanks het wisselvallige weer, vinden vakantiegangers hun plekje in het groen, waar ze, omringd door de natuur, kunnen ontspannen en genieten van de gastvrijheid en de mooie locatie.
Adresgegevens | 3, Impasse Du GrandCerf, 26530 |
Camping Capfun Le Grand Cerf
We hadden een plek aan de rand met mooi uitzicht op de weide met jonge koeien. Het weer was helaas wat instabiel maar de douches waren lekker warm en met een goede harde straal. De takken over het pad waren wel wat te laag en schuurden over het dak van de camper. Ook de rest van het groen kon wel wat onderhoud gebruiken. De lunch in het restaurant was heel erg lekker. De beheerdersfamilie is erg vriendelijk.
Tijdens ons verblijf een mooie kampeerplek zeer mooi toiletgebouw en vriendelijke mensen aangetroffen,
We kwamen om 13.00 uur op de camping. ondanks dat mobile home gereed was mochten wij er nog niet in. wel als we € 15,00 extra betaalde. Dit hebben we niet gedaan en gewacht tot 15.00 uur. Heel klant onvriendelijk. Bij het boeken hadden we om een rustige zonnige plaats gevraagd. We kregen een mobile home bij het zwembad en speeltuin met weinig zon. Ook blafter er een hond ijna de hele dag door. Niet van de camping maar van iemand in de buurt. De entree is rommelig