Laagsteprijsgarantie

Genieten
Door Gerrit ter Horst
Zoover Ontdekker
op 25-07-2026

Zijn hier voor de 4e keer geweest. Bevalt ons prima. Hier kun je je prima vertoeven. 2,5 km van de haven. Wij huren altijd een stadsfiets. Wandelen naar de haven is te doen. Gastvrije mensen Kostas en Meni runnen dit appartementencomplex. Heerlijk zwembad. Bij de poolbar lekker wat eten en drinken. Gratis handdoeken service bij zwembad. Fijne uitvalbasis om het mooie eiland Samos te verkennen. Aanrader.

Genieten -6d3970c5-4967-4f70-bfc9-f574b042e5b6Genieten -4020e7fe-d283-4890-8c22-2bc0937a66baGenieten -04d58d4a-c515-4efc-9a40-ec459b61c0a2
Optimaal genieten buiten de drukte van Pythagoreio
Door Natasja
Zoover Ontdekker
op 14-07-2026

Anthis studios ligt op 5 minuten rijden van het vliegveld en 30 minuten lopen van de haven van Pythagoreio. Wij werden ontzettend gastvrij ontvangen door Meni en Kostas. De kamers zijn eenvoudig, netjes en schoon. De bedden zijn comfortabel en de airco (tegen betaling) werkt goed en geruisloos. Het zwembad is heerlijk en er zijn voldoende bedjes en parasols. Bij de poolbar kun je naast drankjes heerlijke ontbijt- en lunchgerechten bestellen. Er heerst een relaxte sfeer. De accomodatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid en een goede grote supermarkt ligt op 2 minuten lopen van de accomodatie.

Super leuk appartement
Door Ron & Angelina op 28-06-2025

Voor ons de eerste keer Samos, dus ook de eerste keer Anthis. We hebben hier echt een heerlijke vakantie gehad en zouden zoweer terug willen naar dit geweldige eiland, wat veel groener is dan andere eilanden en niet al te groot. Tijdens ons verblijf hadden we een auto ter beschikking, zodat we veel mooie plekjes hebben gezien en dan hebben we nog lang niet alles gezien. Heerlijk briesje op het eiland, zodat je de hoge temperaturen amper merkt. De eigenaren van Anthis zijn echt super enthousiast en aardig naar hun gasten toe. Heb je iets, dan lossen ze het gelijk op. Het was wel wat gehorig in het gebouw, maar niet hinderlijk. Om de dag schoonmaak en handdoeken wissel. We hebben ook genoten van de vele super lieve katjes van Anthis. En ook genoten van oma van 92 die regelmatig haar rondje om het gebouw doet om een beetje fit te blijven.

Heerlijk en gastvrij!
Door Oscar op 06-08-2024

Wat is dit een leuke accommodatie zeg! Meni en Kostas zijn een topduo! Zo ontzettend gastvrij en vriendelijk. Er heerst een heerlijke relaxte sfeer. Zwembad is heerlijk en niet onbelangrijk: voldoende (heerlijke!) bedjes en parasols. De kamers zijn netjes en schoon. Je kunt bij de poolbar wat simpele gerechten bestellen met veel ontbijtopties. Lekkere cocktails of een biertje van de tap ;) Heb je vragen over een taxi, auto huren, etc. Gewoon aan de gastvrouw of heer vragen.

De plek waar je wilt zijn(voor ons)!
Door Charissa Schots-Visser op 07-07-2024

Een fantastische plek om tot rust te komen.
Fijne kamers met heerlijke bedden.
Zwembad met lekkere ligbedden rondom, een poolbar waar je bij Meni een hapje en drankje kan bestellen.
Dit is typisch Griekse gastvriendelijkheid, deze familie is zo ontzettend lief en zorgzaam.
Voor ons een plek om terug te komen.

Geweldige gastvrouw/ gastheer
Door hinawalet op 27-06-2024

Geweldige gast heer/vrouw , klantvriendelijk, nette Griekse kamers behulpzaam in alles, 👍🏽