Laagsteprijsgarantie
6.3
VoldoendeScore uit

Over Zoo

Camping Zoo ligt in het dorpje Arco. Geen animatie maar wel een centrale speelplaats met een klimmuur. Bij het zwembad vind je een bar waar je lekkere pizza’s en pasta’s bestelt. In de kleine campingwinkel haal je de hoognodige boodschappen en verse broodjes. Vanaf de camping loopt er een fietspad naar Riva del Garda (8 kilometer).

• BBQ toegestaan

Mooi omgeving!!
Door Barbara
Zoover Ontdekker
op 15-08-2025

Mooie camping in een gezellig dorp en in de omgeving veel mogelijkheden (klimmen, hiken, fietsen, zwemmen etc). Een XL plek is een aanrader, de gewone plek zijn klein. Sanitair wordt 1 keer per dag schoon gemaakt, vind ik in het hoogseizoen echt te weinig. Personeel is nors en onvriendelijk, om over de eigenaresse maar niet te spreken.

Leuke sportieve camping
Door Manon van Doorn op 26-08-2022

Camping aan de rivier Sarca(toegang vanaf de camping) op een paar fietsminuten van het gezellige Arco. Veel sportieve campinggasten, er wordt volop gefietst, gewandeld en geklommen. Prachtige omgeving, meer dan genoeg te zien en te doen. Gardameer per fiets prima te bereiken. Sanitair voldoende en voldoende schoon. Wij vonden de plekken op het middendeel van de camping het mooist. Zwembad heerlijk om af te koelen. Gezellige sfeer en om 23 uur is het rustig.

leuke camping, mooi omgeving
Door Joey op 19-08-2022

wij hebben ons prima vermaakt op de camping, het oogt in eerste instantie wat druk en lawaaig maar dat viel echt mee. sanitair netjes en schoon, wc brillen en papier inclusief. Rond 17:00 verdwijnt de zon achter de bergen en dat vonden wij prettig. Geen gedoe met stakke zwembroeken en badmutsen. Brood kan je niet bestellen dus als je te laat bent heb je pech. Veel bergsporters en fietsers. Rivier is leuk, je mag daar ook vuur maken en BBQ'en. Voor de vissers, er zit alleen forel en barbeel in en die laten zich niet makkelijk vangen. Geen annimatie, heerlijk dus. Erg druk in de omgeving, veel campings, erg veel verkeer