Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Koudekerkseweg 165, 4335 SN |
Mini-camping De Vlaschaard
Prima ruime plaatsen. Gunstige ligging t.o.v. Middelburg en de natuur. Schitteren en schoon sanitair.
Heerlijk verblijf gehad op de Vlaschaard, mooie ruime plekken, super sanitair, vriendelijke eigenaren met no nonsense service, gewoon super! Dichtbij Middelburg en vele mooie fietsroutes in de omtrek. Het enigste wat we misten met het mooie weer was een klein zwembadje;)
We hebben 3 weken met de tent gekampeerd op de Vlaschaard. We hebben een geweldige vakantie gehad en er werden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het sanitair was luxe en schoon.
Een vakantie voor herhaling vatbaar.
Het sanitairgebouw zag er erg mooi uit. Er werd ook meerdere keren per dag schoongemaakt. De eigenaren zijn vriendelijk en staan altijd voor je klaar.
Voor de kinderen worden leuke activiteiten aangeboden en er zijn leuke dieren om mee te knuffelen. Verder is het een kindvriendelijke camping, mijn dochter heeft zich er heerlijk vermaakt.
De vlaschaard is een ruime opgezette minicamping. Ondanks de regen bleef de camping goed begaanbaar. Ook de kinderen vermaakten zich prima met de andere kinderen: als het nat was in de grote speelschuur en droog op de skelters buiten. De sanitaire voorzieningen waren top, nog nooit zo luxe en schoon gezien op een camping. Voor herhaling vatbaar.
Wij hebben een hele leuke vakantie gehad op camping de Vlaschaard! De camping ziet er mooi uit en het sanitair is net nieuw en schoon. Onze kinderen hebben met veel plezier in de speelschuur gespeeld. De sfeer op de camping is goed en de eigenaren zijn erg gastvrij.
Voor herhaling vatbaar!