Laagsteprijsgarantie

Tauberromantik

FantastischScore uit 5 reviews

Voor doorreis prima
Door S.D op 12-06-2025

Boek geen standaard plaats als je ruimte wilt en beetje privacy!!! De grote plaatsen zijn stuk beter. Restaurantje is niet geweldig maar aardig personeel. Best prijzige camping. Sanitair is zeer ruim, schoon!

Heel ondiepe plaatsen
Door Joke op 25-08-2023

De plaats is erg ondiep. De caravan (4.60 zonder dissel) kon niet dwars staan. Dus in de lengte. De voortent paste er maar net op. Overigens is het op andere campings in de buurt niet anders. Even slikken als je van een ruim veld in Tsjechië komt.
Overigens geweldig en schoon sanitair en vrij dicht bij Rothenburg.

Prima voor paar dagen
Door Alida op 25-07-2023

Mooie camping vlak bij de stad Rothenburg. Ruime plaatsen, mooi sanitair. Er zijn niet veel mensen die er lang staan, het is echt een doorgangscamping of wordt gebruikt voor een bezoek aan de stad Rothenburg. Kun je lopend of fietsend naar toe. Mooie, historische stad. Verder in de omgeving niet veel te doen.

Hier komen we vast nog weer eens terug..
Door Menno op 12-07-2022

We zijn hier op de terugweg vanuit Italië geweest. Via e-mail gereserveerd. Bevestiging ontvangen dat een plek voor ons werd vrijgehouden tot 18.00 uur. Op de dag van aankomst gebeld omdat we file hadden en waarschijnlijk later zouden aankomen. Was geen enkel probleem; als we nog wel even opnieuw wilden bellen als het na 19.00 uur zou gaan worden. Bijzonder vriendelijk te woord gestaan. De camping stond zo goed als vol maar desondanks een fijne en rustige sfeer. Sanitair prima in orde en schoon. We konden niet langer blijven anders nog wel een nachtje bijgeboekt. Zelf ben ik niet zo’n liefhebber van Duitsland als vakantieland, maar Rothenburg ob der Tauber is toch wel een bijzonder mooi stadje. Vanaf de camping loop je in 15-20 minuten via een steile weg naar het middeleeuwse centrum.

Prachtige camping in schitterende omgeving
Door Vaassen op 04-07-2022

Prachtig sanitair, hele vriendelijke medewerkers op top locatie. Niets op aan te merken heerlijke dagen hier gehad. kom graag een keer terug.