Laagsteprijsgarantie

Lux Oase

FenomenaalScore uit 5 reviews

Genoten van Dresden
Door Wielen op 06-10-2025

Een mooie camping nabij Dresden. Wij hebben genoten van het verblijf aan een mooie en vooral ruime plaats. Itt we vaak zien staan caravans en tenten niet keurig in dezelfde kant maar mag je als gast zelf bepalen hoe je het kampeermiddel op je plaats neerzet. Het oogt dan wel wat rommelig. De paden zijn, over het algemeen van grind en soms zijn de plaatsen erg steil dat het waterpas zetten wel wat lastig maakt.
Het sanitair is zeldzaam schoon en nieuw! Volop ruime en warme douches. In het nieuwe sanitairgebouw ook een wellnessdeel waar je tegen betaling een 2-tal uren kunt genieten. Er rijdt 3x per week een bus naar Dresden en 1x per week een volledige dagtocht naar Praag, dit is zeker de moeite waard. Bij de camping is ook een restaurant / biergarten welke altijd druk bezocht was en vriendelijke bediening. Zoek je verder nog terrasjes etc, dan moet je echt naar Dresden, in de buurt is er nauwelijks vertier. De auto is noodzakelijk.

super
Door Fleur op 04-08-2024

Camping lux oase is zeker een camping om terug te komen. Heel hartelijk ontvangst en altijd even vriendelijk.
Super mooie plaatsen waar de caravans heel speels staan opgesteld, dit kan omdat de plaatsen mooi ruim zijn. je kan er heerlijk fietsen (ook Dresden).
Sanitair is top, binnenzwembad paar keer gebruik van gemaakt.
Al met al genoten, maar voor ons was toch wel een groot gemis een buitenzwembad waar je met de warmte lekker even in kan.

Een toppertje van een camping
Door Peter op 29-09-2023

Dit is werkelijk een van de betere campings. De plekken zijn geweldig de meeste met water en afvoer enkele zelfs met verharde ondergrond. Hebt xxl plekken zonnig maar ook leuke schaduw plekken onder diverse loofbomen. Het sanitair is werkelijk geweldig. Het zit er netjes mooi en verzorgd uit wc zijn gescheiden van de douches. Geen muntjes of kaartjes. Gewoon lekker douche. Het sauna complex er boven met 3 verschillende sauna’s een relax ruimte en een zwembad met water het de muziek douche maken het een top camping. Waarom dan geen tien omdat het niet erg centraal ligt. Je moet wel een auto hebben of fiets ( voor naar station) . Maar hou je daar van dan is het een pracht camping. Voor ons een echte aanrader. Wat dit dan weer goed maakt zijn de vele excursies die je direct van af de camping kan doen . Er staat een heuse hop on hop off bus klaar naast de camping die je zo naar Dresden brengt. Tripjes naar Praag, boottochtjes. Wandelingen

Heerlijke week
Door Mvdh op 16-09-2023

Gezellige camping, mooie omgeving. Een week op deze camping gestaan. Prima thuisbasis om Dresden te bezoeken en een fietstocht langs de Elbe te maken. Sanitair is fantastisch!

Prachtige camping
Door Niha10 op 29-07-2022

Wij verbleven 1 nachtje op deze camping omdat we onderweg waren naar Tsjechië. Deze camping was echt fantastisch, ligging mooi, bij een meer. Plaatsen waren ruim genoeg en veel beschutting van bomen. Sanitair gebouw echt prachtig nieuw En schoon! Bij restaurant lekker gegeten, goeie prijs en kwaliteit verhouding. Erg hond vriendelijk en er was een mooi train veldje omheind om even met je hond te kunnen spelen. We gaan vast en zeker nog een keer terug en dan voor wat meer nachtjes