Jelling

We hebben de beste aanbieders voor Jelling voor je op een rij gezet:
- € 194
p.p. vanaf*
Camping Bryrup
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Ringkøbing
Wasmachine
Centrale verwarming
Adresgegevens | mølvangvej, 7300 |
Jelling
Gezellige familiecamping, op een half uurtje van Legoland. Erg ruime toiletten/ douches die redelijk schoon gehouden werden. Op de camping zijn ruim voldoende skelters te gebruiken, een kleine binnenspeelruimte, luchtkussens en een groot speeltuin. Daarnaast is er een buffet restaurant met 2 keer per week live-muziek. Qua animatie is het vrij karig( 1 keer brood bakken en een keer suikerspinnen). Het naastgelegen buitenzwembad(gratis), is erg tof met een heerlijk warm peuterbadje. Grotere baden zijn wel wat fris. De camping heeft wel ca. 40% vaste plekken. Maar het “volk” is vriendelijk en savonds is t op tijd stil. De prijs is overigens erg netjes (250kr/nacht).
De vorige review is schromelijk overdreven, ja er is een aanvlieg route Maar daar is amper hinder van ook de trein zorgt voor nauwelijks overlast. De weg is wel een minpunt zeker als je een plaats aan die kant van de camping hebt. Het dorp Jelling heeft een interessant (gratis) museum en UNESCO erfgoed, er is een supermarkt waar alles te krijgen is, pinautomaat, 2 pizzeria's en een pannekoek restaurant. De camping zelf heeft een simpele maar leuke speelplaats en veel skelters. Het zwembad is simpel maar verwarmt tot 25 graden. De omgeving is erg mooi je kunt er super mooie wandelingen doen. Of uitstapjes naar grotere plaatsen zoals Arhus of Odense.
Camping is echt onder de maat, de positieve reviews op deze site gaan over de stacaravans en huisjes. Sanitair van de camping is ontoereikend (‘s ochtends wachten voor de WC) en slecht schoongehouden.
Badkamer deuren met melkglas is overigens echt raar!!
Ligging tov Legoland is perfect, maar naast het spoor en onder aanvliegroute van het vliegveld van Billund is minder!

Jelling
Fijne rustige en gemoedelijke camping. Veel speelgelegenheid voor de kinderen. Speeltuin met skelters, midgetgolf, tafeltennis en activiteiten vroegavond. Onze jongens hebben broodjes gebakken boven het kampvuur. Naast de camping gelegen zwembad is ook goed geregeld en fijn voor zowel jonge als oudere kinderen. De camping ligt onder de aanvliegroute van Billund, maar de drukte was afhankelijk van de wind. Soms dagen niets. Het spoor naast de camping is niet hinderlijk. S' morgens verse broodjes. De eigenaar doet echt moeite om van dienst te zijn.
Mooi park met voldoende keuze qua accommodatie. Eigen tent, cottage mobile home, alles is hier mogelijk. Wij zaten in een 2-kamer cottage. Ontzettend compleet, zelfs met theedoek, vaatdoek en afwasmiddel. Sanitair wel wat verouderd, soms wat roestige verwarming, maar wel gewoon schoon. Camping is netjes onderhouden, met name de skelters en de gratis midgetgolf waren bij onze jongens een hit. Leuke speeltuinen op de camping zelf. Het zit helaas wel naast het spoor, maar daar heb je in je cottage geen last van. Binnen 25 minuten sta je in Legoland. Vanaf de camping mag je gratis gebruik maken van het naastgelegen zwembad. De camping eigenaar is ook een leuke vent en doet erg zn best voor zijn gasten. We voelden ons erg welkom.
Mooie, rustige en goed onderhouden camping. Stacaravans staan gezellig op een veldje waardoor je gemakkelijk contact maakt met anderen. Zeker voor de kinderen erg leuk. Mooie grote speeltuin met springkussens, skelters en een midgetgolfbaan. Zwembad naast de camping is leuk en netjes. Ook daar zijn trampolines en een voetbalveldje. Eigenaren en personeel zijn ontzettend aardig! Twee keer in de week kunnen de kinderen 's avonds bij het kampvuur een broodje bakken, één keer in de week een schattenjacht en je kunt twee keer in de week je eigen vlees meenemen naar de BBQ bij het restaurant en daar voor een klein bedrag patat en salades eten. In de buurt genoeg te doen voor kinderen, zoals Legoland, Wildpark Givskud Zoo, Vikingdorp in Ribe, verschillende eilandjes, strandje bij Vejle (kun je krabbetjes vangen!) Kortom, een geslaagde vakantie op een ontzettend leuke camping!