Laagsteprijsgarantie

Ballum
Door Albert van der Voorn
Zoover Ontdekker
op 25-06-2026

Prima camping en wij hadden achterin ruime plekken .
Vriendelijke eigenaren
Aanrader

Ballum-6f97df5e-e71b-4c4f-9408-e3edc975d4f4
Top camping.
Door Hans en Lia Glastra op 15-06-2026

Fijne schone camping met ruime plaatsen. Eigenaren zijn vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Voldoende te bezoeken in de omgeving. Fijn om te starten als je Jutland wil bezoeken.

Fijne camping in mooi Deens waddengebied
Door P Nieuwkerk op 29-08-2025

Hele fijne camping van alle gemakken voorzien (verse broodjes, pannenkoeken kar en kar met Indiaas eten komen regelmatig langs op camping). Camping is een goede uitvalsbasis voor het mooie Deense waddengebied. Ruime campeerplekken, schoon sanitair, ruime afwas en kookruimtes met koelkast, vriezer en vaatwasser waarvan je gebruik kunt maken. Kinderen op de camping leken zich ook prima te vermaken met springkussen, skelters, en fietsjes.

Super camping!
Door Karen op 21-08-2025

Wij waren hier 4 nachten met onze kinderen (4&5 jaar). Wij stonden op het tentveld waar een klein sanitair gebouwtje was. Verderop de camping van het grote gebouw met ruim voldoende douches en toiletten. Mooie grote speeltuin, wij hebben onze dochters bijna niet bij de tent gezien.
De eigenaren bieden veel extra’s aan; na een lange reis konden we zonder reservering aanschuiven bij de BBQ en grill avond en hebben heerlijk gegeten. De dag erna kwam er een foodtruck. Elke dag zijn er pizza’s te bestellen. Via de app veel informatie over de camping maar ook de omgeving, erg handig. Ook konden de broodjes voor het ontbijt via de app besteld worden.
Bij de receptie stonden ze je altijd keurig te woord en ook kun je daar nog verschillende folders krijgen met uitjes in de omgeving.
Wij komen zeker terug op deze camping!

Heerlijk aan de Deense waddenkust
Door Hettie Walters op 14-08-2025

Heerlijke camping. Zeer ruime plaatsen, rustig en fijn personeel. In de buurt van prachtige natuurgebieden waar zeearenden te zien zijn (Ballum Sluse) en alle soorten waad en steltlopers (Margaretha's Krog) vogels te zien zijn.

Prima camping
Door Ellen Hofman op 07-08-2025

Hele prettige camping, mooie velden met veel ruimte. Sanitair zou in 2026 uitgebreid worden. Dan is het nog beter, is nu beetje weinig in het hoogseizoen maar dat wordt dus verbeterd. Vriendelijke eigenaren die graag even met je meedenken. Wij reisden zonder kleine kinderen maar zagen wel dat de speeltuin fantastisch is. Ook heel mooie camperplekken, waardoor andere kampeerders geen last hebben van vroege vertrekkers. Ik zou iedereen deze camping aanraden.