Laagsteprijsgarantie
5.5
MatigScore uit

Over Mons Klint

Kamperen op een eiland van Denemarken op Camping Mons Klint. Bij aankomst kies je je eigen plek uit. Kindvriendelijke faciliteiten als midgetgolf en (tafel)tennis zijn inbegrepen. Net als het gebruik van wasmachines. Er is een zwembad, restaurant en eenvoudige supermarkt. Deze camping ligt op 500 meter van de witte krijtrotsen Mons Klint.

• BBQ toegestaan

Teleurstelling
Door Marit
Zoover Ontdekker
op 18-07-2026

Verheugd op deze camping. Prachtige camping maar erg afhankelijk van plek die je in hoogseizoen krijgt. Betaal veel geld voor een grote plek, maar in werkelijkheid staan we helaas hutje mutje. Te weinig douches en wc' s voor hoogseizoen. Raden hem in hoogseizoen niet aan.

Heerlijke plek!
Door Mirjam op 16-07-2023

Erg mooie camping in het golvende landschap. Dit maakt het speels en vriendelijk. Je kunt alles zo (gratis) gebruiken (midgetgolf, tennis en ook wasmachines). Nette keukens met oven. Mooie combi van Denen, Duitsers en Nlders.
Ik vond de aankomst wat onduidelijk. Het was even druk en daardoor kregen we weinig/geen info. De krijtrotsen zijn erg mooi. Wij zijn met een gids vanuit het centrum gegaan en dit vonden onze kinderen erg gaaf, veel info.
Het haventje id buurt is ook erg leuk om te bezoeken: zandstrand en leuke foodcorner.
Grotere supermarkt is 17km ervoor (Stege).
1e camping in Denemarken, dus wij vonden de prijs best flink (meer dan €70 per nacht).
Een van de mooiste campings waar we ooit gestaan hebben!

Heel mooie camping in mooie ingeving
Door Frank Kragtwijk op 15-06-2023

Mooie camping in de buurt van de krijtrotsen op Møns Klint.
Mooie ruim opgezette camping. Door de opzet van de velden heb je niet door dat de camping best groot is.
Vriendelijke medewerkers. Klein winkeltje en eetgelegenheid erbij.