Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over De Duinkant Terschelling (+ 5 vakantiehuisjes)
Zoals de naam al doet vermoeden ligt Camping de Duinkant op Terschelling midden tussen de duinen. Er is geen animatie maar wel een groot speelveld voor de kinderen met trampoline, klimnet en voetbalveld. Natuurliefhebbers halen hun hart op want natuurgebied de Boschplaats is vlakbij en ook het strand is dichtbij.
Vakantiegangers genieten hier echt van de ontspannen sfeer en de rust die de camping uitstraalt. De ligging naast de duinen en in een groene omgeving zorgt voor dat frisse, natuurlijke gevoel dat je meteen welkom laat voelen. Iedereen is vriendelijk, de doucheruimtes zijn ruim en volkomen brandschoon, en er hangt een gezellige, relaxte sfeer die je meteen in vakantievaart brengt. Vooral de ruimte voor de kinderen en de mogelijkheid om rust en natuur te combineren maken het een plek om bij weg te dromen. Het enthousiasme van de eigenaren, die ook eens een visballenavond organiseren, zorgt dat je je snel thuis voelt. Een heerlijke plek voor wie echt even wil genieten van zon, zee en simpelweg niet hoeven te haasten.
Adresgegevens | Oosterend 65, 8897 HX |
De Duinkant Terschelling (+ 5 vakantiehuisjes)
Dit is zo’n fijne camping!! Zo heerlijk rustig, iedereen is vriendelijk, ruime doucheruimtes. Prachtig gelegen naast de duinen. Wij huurden een ruime, comfortabele De Waard-tent.
Het was weer thuiskomen in een oase van rust, natuur en alle vrijheid voor de kinderen.
Wat hebben we genoten op deze geweldige camping . Met name de sfeer die Jort en Randy op deze camping neer gezet hebben . Je merkt aan alles dat hun belangrijkste drijfveer is het mensen naar de zin maken op een relaxte manier . Het verdienen van geld heeft niet hun prioriteit. Het sanitair is iedere dag brandschoon omdat een geweldig team daar iedere dag druk mee is . Bedankt voor alles Jort en Randy
Camping De Duinkant is een heerlijke camping voor wie op zoek is naar rust en ontspanning. De camping is schoon en netjes onderhouden, waardoor je je er direct welkom voelt. De ligging is prachtig, midden in een mooie omgeving waar je volop kunt genieten van de natuur.
Wat deze camping extra fijn maakt, is dat er voor iedereen iets te beleven is. Of je nu jong of oud bent, je voelt je hier snel thuis. De rustige sfeer maakt het de ideale plek om even helemaal tot rust te komen.
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf en komen zeker nog eens terug!
een geweldig mooie en gastvriendelijke camping. we hebben 14 dagen genoten.
een avondje visbakken door de eigenaar zelf in het baken.