Over Camping Riva di San Pietro
Rust op Camping Riva Di San Pietro. Kleine plaatsen en een kleinschalige camping waardoor je alle faciliteiten om de hoek hebt. Een klein zwembad, restaurant en een tafeltennistafel als ontmoetingsplek voor kinderen. Er is geen animatie en de camping is autovrij wat zorgt voor rust. Gelegen aan het Iseomeer waar je relaxt onder olijfbomen.
Deze camping, direct aan het prachtige Lago d'Iseo, is duidelijk een favoriet onder vele vakantiegangers. Bezoekers waarderen de vriendelijke eigenaren en de goed onderhouden faciliteiten zoals het sanitair en het zwembadje, waarvoor wel een badmuts vereist is. Ook het restaurant op de camping krijgt complimenten voor zijn prima eten. Met ruime plekken om te staan, biedt de camping een comfortabele uitvalsbasis om de schitterende omgeving te verkennen. De aanwezigheid van een supermarktje en een groentekraam vlakbij verhoogt het gemak. Bovendien zijn er voor de kinderen voldoende speelmogelijkheden. Kortom, een toplocatie voor een heerlijke vakantie aan het meer, waar menigeen graag terugkeert.
Adresgegevens | Via Battista Cristini, 5, 25054 |
Camping Riva di San Pietro
Ondanks dat wij bij de ingang stonden hadden wij hier weinig last van. Wel heel vaak binnenkomende mensen de weg moesten wijzen naar de receptie. Deze stond nl niet bij de ingang maar midden op de camping. Misschien een bord bij de ingang waar de receptie zich bevind.
Graag ook bij het inchecken er op wijzen dat de honden buiten de camping uitgelaten moeten worden.
De persoon (neef van de eigenaar) die de plekken aanwijst zou wel wat klantvriendelijker mogen zijn.
Ook zouden de kampeerplaatsen beter gemarkeerd moeten worden, hier is nog al eens onenigheid over.
Voor de rest is het een prima camping (wel veel ons kent ons Nederlandse vakantiegangers) direct aan het meer.
Hele mooie omgeving.
Op zich een aardige camping. Sanitair simpel, maar schoon. Het Iseo meer is prachtig, en heerlijk om te zwemmen, suppen etc. De plekken vonden we wat minder. Echt heel krappe laantjes. Is wel vaker in Italië, maar dit is op sommige stukken wel heel krap. Zeker in de laantjes waar je tegenover elkaar staat. Als er een auto-caravan-combi doorheen moet is het stoelen onder de luifel halen! Verder hoog ons kent ons gehalte. Sommige komen er al 30 jaar. Ieder z'n ding. Parkeren is niet op de plek, aantal alegemene parkeerplaatsen is net te krap. Er is ook nog een klein zwembad, badmuts verplicht. We hebben er een prima vakantie, maar camping komt niet op de herhaal-lijst.
Een hele fijne camping direct aan het Lago d'Iseo gelegen. Heel vriendelijke eigenaren. Ruime plekken en prima sanitair. Er is een goed restaurant. Er is een kleine supermarkt in het dorpje en een goede groentekraam vlak bij de camping
Wat een heerlijke camping! Een geweldige ligging pal aan het meer. Mooie plaatsen. Goed sanitair. Prima restaurantje op de camping. Voor de kinderen speelmogelijkheden en een zwembadje. Super vriendelijke eigenaren. Genoeg te doen in de omgeving. Kortom top!
Wij waren er voor het eerst, maar we gaan zeker nog eens terug.
Het is een hele mooie camping met prima sanitair. Maar de camping neemt in het hoogseizoen veel te veel reserveringen aan. Het is krap, druk en de Nederlanders zijn onvriendelijk. De camping zou 10-15% minder reserveringen aan moeten nemen, om het een prettiger verblijf te laten zijn. Erg jammer, zeker gezien de prijs!