Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over Residence Campagna
Camping Residence Campagna ligt in Cannobio aan een mooi bergmeer. Zwemmen in het meer, eten in het restaurant en een gezellig praatje maken met het vriendelijke personeel kun je hier. Een dagje naar Milaan met de trein is goed te doen. In het plaatsje Cannobio kun je goed eten in de restaurants en gezellig borrelen op de terrassen.
Adresgegevens | Via Casali Darbedo 20/22, 28822 |
Residence Campagna
We hebben hier de laatste twee weken van augustus gestaan. Vriendelijke ontvangst. Eigenaar en personeel zijn zeer behulpzaam. Camping ligt aan een doorgaande weg die je vooral in de ochtend goed hoort. Camping is kleinschalig, verzorgd, prima sanitair en direct aan het Lago Maggiore. Het restaurant op de camping is goed, zeker een aanrader. We hebben hier meerdere keren gegeten voor een redelijke prijs. Het dorpje Cannobio ligt op loopafstand en straalt vooral in de avond veel gezelligheid uit. Lekker eten in de diverse restaurants en een wijntje in een van de vele barretjes. Vanuit de camping kun je mooie wandeltochten maken, met de Centovalley van Dommodosola naar Locarno en terug en niet te vergeten een dagje Milaan. Kortom op deze camping zul je niet vervelen en garantie voor een geslaagde vakantie.
We hebben heerlijk gestaan op deze camping. Fijn strandje aan het meer, meestal een ligbedje beschikbaar, heel mooi toiletgebouw,erg leuk dorp op loopafstand en vele wandelroutes vanaf de camping.
Onze dochters van 13 en 15 hadden al snel contact met andere Nederlandse jongeren.