Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 8
Over Camping Trasimeno
Trasimeno is een camping vlak aan het gelijknamige Trasimeno meer. Doordat het geen hele grote camping is, is het er altijd netjes schoon en heb je altijd een plekje bij het zwembad. Voor de kinderen is er ook een klein speeltuintje. De hoofdstad van de regio Umbrië is Perugia. Deze middeleeuwse stad is nog niet zo bekend maar zeer de moeite waard. SAFARI TREND LODGE In onze moderne en comfortabele safarilodges beleeft u een ontspannende en comfortabele vakantie in de natuur! Elke tent heeft een: woonkamer met keuken, compleet met fornuis, spoelbak en koelkast, 2 houten opbergbanken. slaapgedeelte bestaande uit een slaapkamer met één tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met één eenpersoonsbed en een stapelbed badkamer met toilet, douche en wastafel Een mooie houten veranda met tafel en stoelen maken het geheel compleet. MOBIL HOME CORAL De Mobil Home Coral is geschikt voor 5 personen en is ook geschikt voor gehandicapten. Ze zijn compleet ingericht en hebben met een houten veranda met tafel, stoelen en ligstoelen.
De camping straalt een gezellige en levendige sfeer uit, perfect voor pubers en families die van Italiaanse gezelligheid houden. Je wordt warm ontvangen en voelt meteen de groene, parkachtige setting. Het zwembad is een fijne plek om te relaxen, terwijl er vaak leuke activiteitjes zijn om in beweging te blijven. Het restaurant serveert lekkere, betaalbare gerechten en de knusse sfeer maakt dat je je meteen thuis voelt. In de avond is het er levendig door jongeren die voetballen of jachtseizoen spelen, wat bijdraagt aan de gezellige ambiance. Deze camping biedt een mooie combinatie van natuur, plezier en gastvrijheid, waardoor herinneringen vol zon, gezelligheid en ontspanning snel ontstaan.
Airconditioning
Winkelmogelijkheden: 2500m
Treinstation: 3500m
Adresgegevens | Via Tancredo Marchini, I-06065 |
Camping Trasimeno
We werden allerhartelijkst ontvangen door een jonge vrouw op de receptie. Onze plek was prachtig; ruim, afgebakend. Er is heel veel groen op de camping! Het sanitair was schoon. Er zijn volop toiletten en douches. Het was heel fijn om te verblijven in zo’n parkachtige omgeving. Het personeel was hartstikke aardig. In het restaurant kon je lekker eten voor een redelijke prijs. Het zwembad was fijn. Wij vonden het echt een hele fijne camping. We hebben het er ontzettend naar onze zin gehad!
Camping is mooi ,maar daar is alles wel mee gezegd ,er valt weinig te beleven op de camping ,animatie is ronduit slecht nog nooit zo'n slecht animatie team gezien, restaurant is service zwaar beneden peil. Als je aan voorgerecht zit kont je hoofdgerecht al terwijl je dus nog bezig bent met je voorgerecht, airco heb je maar 200 uur als je hier 2 weken zit ga je dat niet redden in de hitte, en moet je 0.75 cent per uur bij betalen dat loopt aardig op. Nee sorry deze mensen proberen snel rijk te worden over de rug van hun gasten wan tin 40 41 graden zonder airco ga je niet trekken. Je smelt weg en wordt gewoon beroerd van de hitte in huisje, veder is dit absoluut geen camping voor kinderen boven de 8 a9 jaar die gaan zich kapot vervelen er is niks te doen voor ze ,zwembad is ijskoud gewoon niet lekker om in te gaan, kortom eens en nooit meer en ben vroegtijdig richting huis gegaan erg jammer.
Overzichtelijke, gezellige camping waar het personeel hard werkt om je een leuke tijd te geven. Elke avond is het er voor de pubers gezellig door te voetballen of jachtseizoen te doen. Een fijne, levendige camping op korte rij afstand van wat Umbrië te bieden heeft. Prima eten en drinken met een uitstekend zwembad. Houd je van rust, luxe en een meer om in te zwemmen? Dan kan je beter verderop ff checken. Houd je van Italiaanse gezelligheid, een fijne sfeer, ideale plek voor pubers en gastvrijheid? Dan moet je hier zijn. Tips: Palio delle Barche ( dorpsfeest Passignano laatste week juli). Middeleeuws feest Castel Rigone ( eind juli). Cortona, Spello, Perugia, Assisi, Mormore watervallen, Gubbio. Raften.
Kortom: super Italiaanse camping en daarbij passende prijs/kwaliteit.
Wij zijn minder enthousiast. De camping zelf is op zich mooi. Zwembad wel te klein voor aantal aanwezigen. De gehuurde Mobile Home was gammel en vies. Tandpasta op de kraan, plukken haren op de muren, overal vlekken. Spinnen/spinnenwebben. Niet al de gereserveerde lakens waren er. Kapotte bezem. Douchebak met opening, daardoor badkamer steeds onder water. Dit alles ook gemeld, maar evenzogoed werd de eindschoonmaak in rekening gebracht.
Gammel, als in de ene kamer iemand zich omdraait in bed schommel je aan de andere kant in het andere bed heenenweer, ook bij elke stap. Wellicht met eigen tent leuk, sta je ook verder vh spoor, maar niet als je iets wil huren.
Het meer was ook dit jaar niet zwembaar en gelet op hoe smerig het was (dikke algenlagen, dode vissen) kan je je afvragen of het dat ooit weer zal zijn.
Tot middernacht luidruchtig rondstruinende kids, elke avond. Al voor 6u begint de trein, die je ook met ramen dicht en oordoppen
In 1 woord geweldig!
Wat een prachtige nieuwe camping en een schitterende accommodatie! Wij verbleven in een xxl prestige en genoten van de ruimte en de luxe van deze accommodatie. Er ontbrak werkelijk aan niets. De aankleding van de camping is mooi en er is aandacht besteed aan de beplanting tevens is de sfeer op de camping gemoedelijk. Een fijn zwembad voor alle leeftijden waar altijd plek is om te liggen. Personeel is vriendelijk en erg service gericht!
Wij komen hier zeker terug!
Voor ons de 4e camping van Vacanze col col Coure. Nieuwe camping, waar de nog wel de puntjes nog op de i gezet moeten worden. Gedeelte onder de glijbanen is nog niet af en om het zwembad zie je ook nog puin resten van de bouw. Verder is het allemaal erg netjes en mooi opgezet. Wij vonden het restaurant wat tegenvallen. Voor Italiaanse begrippen erg prijzig en niet heel lekker. Wat wij ontzettend jammer vonden was dat het meer te vies is om in te zwemmen. Dit schijnt al jaren zo te zijn, maar dit was niet op de website beschreven toen wij de camping boekten. Het huisje was nieuw en schoon, alleen de bedden liggen erg hard. In de omgeving zijn ontzettend veel leuke dorpjes om te bezoeken. Kortom een heerlijk vakantie gehad!