Laagste prijsgarantie
7.6GoedScore uit

Over Camping Kleinenzhof

Als je van een levendige camping houdt is de grote camping Kleinenzhof zeer geschikt. Hier vind je een binnen- en buitenzwembad, verschillende speeltuinen, skelters, een restaurant, geiten en paarden. Kleinenzhof is gelegen in een dal tussen de bossen. Enkele kampeerplekken liggen zelfs aan een riviertje dat over de camping stroomt.

Vakantiegangers zijn dol op de kindvriendelijke sfeer van deze prachtige camping, met haar speeltuinen en waterspeeltuin die vooral de jonge avonturiers weten te bekoren. De rustige plekjes bij de beek en het betoverende uitzicht op groene heuvels zorgen voor een serene ervaring. Ook de hondeneigenaars waarderen de wandelroutes direct vanaf de camping. De beschikbaarheid van een familiebadkamer en een vaatwasser voegt een vleugje luxe toe aan het kampeerleven, terwijl de georganiseerde activiteiten zoals fakkelwandelingen en boogschieten voor vermaak zorgen. De indoor speelhal biedt ook bij slecht weer genoeg te doen, wat de camping een aanrader maakt voor gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie.

• BBQ toegestaan

Kleinenzhof 1, D-75323

7.6GoedScore uit 128 reviews

Vreselijk! Hutje mutje, stinkende washokken
Door T. op 22-08-2024

Twee jaar geleden hier gestaan op het veld bij speeltuin en beekje, dat beviel zo goed dat we nu terugkwamen. Maar dit jaar was vreselijk: stinkende wc's, douches die overliepen, bij de speeltuin mochten alleen tenten staan, de rest van de camping is hutje mutje zonder schaduw, niet te doen. En er is iets op de camping waar dag en nacht hout wordt gebrand (sauna?). En dan de prijs: bijna €65 per nacht 2volw 2kind

Super
Door Floortje Valk op 09-08-2024

Verrast door deze kindvriendelijke camping. Meiden (6 en 8) hebben het fantastisch naar hun zin gehad. Wij stonden op 195 bij de beek heerlijk rustig plekje met geluid van het water. Veel te doen in de omgeving en mega veel speel mogelijkheden voor kinderen op de camping. Camping is groot maar voelt niet massaal door de lang gerekte ligging. Buitenzwembad klein maar prima!

Prachtige camping
Door Fam. Jaeqx op 28-07-2024

Wij verbleven twee weken op deze prachtige camping. Onze plaats was direct aan het riviertje dat door de camping stroomt. Onze kinderen en hond hebben zich er super vermaakt. De speeltuintjes zijn ook erg leuk, vooral de waterspeeltuin bij het restaurant. Er is ook een grote indoorspeelhal waar je o.a. met grote legoblokken kunt bouwen en voetballen. Het uitzicht vanaf de camping op de groene heuvels is erg mooi. Sanitair werd prima onderhouden en er was altijd plek om te douchen. De camping organiseert leuke activiteiten zoals een fakkelwadeling (in t donker het bos in), broodjes bakken op een kampvuur, boogschieten etc. Zeker voor kinderen genoeg te doen. Het restaurant was ietwat aan de prijzige kant. Dan kun je beter in de omgeving gaan eten (waar genoeg keuze is). Grote pré voor ons als hondeneigenaars is dat je direct vanaf de camping leuke routes kunt wandelen. Wij hebben genoten!

Geweldige kindercamping
Door Saskia op 25-07-2024

Voor het 2e jaar hier. Speciaal voor de kinderen. Ze hebben zich allemaal prima vermaakt. Ook bij slecht weer is er genoeg te doen. Dikke plus is de sporthal. En natuurlijk het zwembad. Ook is er een beekje waar gespeeld kan worden. Wij hebben gebruik gemaakt van een familiebadkamer. Wat een luxe zo op de camping. Vaatwasser die in 3 minuten alles schoon heeft. Echt een aanrader! Wij reizen met een camper, dus de leenauto ( die heel betaalbaar is) was ook een fijne bijkomstigheid.

Fantastisch
Door Familie op 04-09-2023

Bij aankomst had ik mijn vragen bij de camping, door de aantal vaste gasten. Maar vele zijn er helemaal niet. Wij stonden tussen de vaste gasten, maar dit was niet hinderlijk want zoals ik al eerder zei ze waren er niet.
Super leuke camping, prachtige ligging, veel vermaak voor de kinderen. Onze kinderen hebben veel gezwommen en bij en in het beekje gespeeld.
In de omgeving is er veel te doen, de camping ligt centraal van veel leuke bezienswaardigheden.
Sanitair is netjes, alleen zijn er altijd gasten die er een bende van maken. Daar kan de eigenaar niets aan doen.
Wij hebben geen gebruik van gemaakt van het restaurant.
Zeker een aanrader!!

Super plek
Door Fl op 14-07-2023

Geweldige camping en vakantiewoningen. Binnenbad ..buitenbad….sporthal….riviertje…goed restaurant