Laagsteprijsgarantie
4.9
OnvoldoendeScore uit

Over Camping Le Château de Galaure

Ontdek Camping Le Château de Galaure, een groene gezinscamping aan de rustige rivier de Galaure. Met volop waterpret, strandervaring en spannende activiteiten voel je al snel die vakantiekriebel. Hier begint jouw stralende vakantie, vol plezier, ontspanning en mooie herinneringen. Klaar voor een avontuur dat je niet snel vergeet? Lees snel verder en droom weg bij deze heerlijke plek!

De ligging

Camping Le Château de Galaure ligt in het hart van de Drôme, vlakbij het dorp Châteauneuf-de-Galaure. Deze rustige locatie is perfect om te genieten van de groene omgeving en het kabbelende riviertje dat achter de camping stroomt. Zo zit je in een zonovergoten paradijs van natuur en rust. Hoe je er komt? De camping is makkelijk bereikbaar met de auto, en ligt slechts 80 kilometer ten zuiden van Lyon. De omgeving is een aaneenschakeling van mooie plekjes: wandel door de gezellige straatjes van het dorp, bezoek het mysterieuze Palais Idéal, of maak een luchtballonvaart en bewonder de Ardèche vanuit de lucht. Zin om er helemaal op uit te gaan? Deze streek barst van de avonturen en mooie vergezichten, en wacht op jou!

Bij Camping Le Château de Galaure voel je je meteen thuis. Het is een plek waar rust en plezier samenkomen. Geniet van de waterpret met twee mooie buitenzwembaden, vier waterglijbanen, een lazy river en een peuterbad. Op de zandstranden kun je lekker uitwaaien en zandkastelen bouwen. Als je even geen water wilt, vind je op de camping sportfaciliteiten zoals voetbal, tafeltennis en jeu de boules. Voor de kleintjes zijn er kinderclubs en speeltuinen, terwijl tieners zich uitleven met sporttoernooien en avontuurlijke activiteiten. ’s Avonds geniet je van live shows, muziek en thema-avonden. De camping biedt ook praktische voorzieningen zoals een bar, minimarkt en snackrestaurant. Zo hoef je geen moment te missen van je vakantieplezier en blijft alles gezellig en overzichtelijk.

De camping heeft verschillende eetmogelijkheden die bij de ontspannen sfeer passen. Je kunt genieten van verse broodjes bij het ontbijt, of een snelle snack halen bij het restaurant. Voor een gezellige avond kun je terecht in de bar voor een drankje, of zelf koken in de nearby minimarkt met verse ingrediënten. Tijdens je verblijf kun je lekker ontspannen met eten en drinken in de frisse buitenlucht, de sfeer is altijd vrolijk en gemoedelijk. Ideaal voor gezinnen die willen genieten zonder poespas! Bovendien vind je op de camping zelf geen culinaire hoogstandjes, maar dat maakt het juist makkelijk en lekker typisch vakantie-eten. Even een pauze van de actieve dag? Alles staat klaar voor een fijne, ontspannen eetmoment tussen het waterplezier en de spelletjes door.

Wat je moet weten? De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of niet het hele jaar door open vanwege het seizoen, onderhoud of drukte. Het is handig om dat vooraf even te checken zodat je goed voorbereid op weg gaat. Maar maak je geen zorgen, je hebt er straks alle vertrouwen in dat je vakantie zorgeloos wordt. De camping ligt in een rustige, natuurlijke omgeving met genoeg activiteiten voor jong en oud. Pak je spullen en geniet van je heerlijke vakantie bij Camping Le Château de Galaure, waar alles klaar staat voor een geweldige tijd samen!

Tijdens de vakantie ontdek je dat de natuur hier echt mooi is, met een gezellige sfeer rondom het meertje en het strand. De accommodatie straalt een rustgevende uitstraling uit en geeft je die vakantiekriebel. Het zwembad is goed aangelegd, met genoeg ligbedden en je mag er zelfs met banden in, al zou het water wat warmer kunnen. Het leuke animatieprogramma zorgt voor levendige momenten en de bar- en restaurantpersoneel is heel vriendelijk. Vooral de heerlijke lagune en de gezellige landelijke omgeving maken dat je je snel thuis voelt. De accomodatie geeft een ontspannen vibe en herinnert je eraan dat vakantie vooral gaat om genieten en even alles loslaten.

• BBQ toegestaan

• Fitness

31 Rue du Stade, F-26330

4.9
OnvoldoendeScore uit 36 reviews

Wanbeleid management deel 1
Door Sidney De Bock
op 01-09-2026

Onze ervaring was heel slecht door wanbeleid in het management en de incompetentie van het personeel. Ik zal er alvast nooit met gans de familie 10 personen nog heen gaan. Wij kwamen op de camping toe en werden met de camper en aanhanger doorgestuurd naar de 3weg voorbij de receptie, wij reden in en na 100 meter was er een elektriciteitskabel die over de weg hing en te laag om met de camper onderdoor te rijden. Dan maar te voet terug naar de receptie om hulp te vragen. Na lang aandringen is er dan toch iemand meegekomen en kreeg ik direct het antwoord daar kan ik u niet mee helpen dat is niet mijn job. Wij hebben dan maar zelf een borstel genomen om de kabel omhoog te duwen en zo er dan onder door te rijden. Direct hadden we dan al het volgende probleem dat er nog een camper op onze plaats stond. Zo moesten we terug naar de receptie en heeft het meer dan 2 uur geduurd voor er iemand is gekomen en dat de eigenares is weggereden. Volgend

Vriendelijk personeel, smerig sanitair!
Door Jolanda van der Bie
op 05-08-2026

Plekken waren goed al hoewel er veel bomen in de weg stonden op de plekken.
Ook liet de plaatsnummers wel te wensen over, was niet duidelijk wat nu precies de geboekte plek was.
Sanitair was vreselijk! Ik betwijfel of er wordt schoongemaakt.

Zwembad geen gebruik van gemaakt omdat er niet met zwemshorts mocht worden gezwommen. De lagune was wel weer top en dat kon met zwemshort.
Bar- en restaurantpersoneel was zeer vriendelijk. Receptie sprak slecht Engels.
Helaas is voor ons deze camping niet voor herhaling vatbaar.

Bah nooit meer
Door Maaike Holleboom
op 22-07-2026

Sanitair was ronduit vies
Douche hadden koud water ze hadden wel een xtra douche gelegenheid maar dat was heel krap
De bakjes naast het toilet waar je je maandverband indoet was gewoon open dus onhygiënisch
12 jaar geleden geweest maar is wel verslechterd

Viel tegen
Door Laura
op 16-07-2026

Vies stinkend sanitair. Zeep wordt niet bijgevuld. Schoonmakers zie je niet. Oude stacaravan. Veel stuk. Koud en dan weer warm water. In de omgeving is weinig te doen. Zwembad is druk. Meertje met strand ook, maar is wel leuk en sfeervol. Brood alleen te reserveren. Klein campingwinkeltje waar paar producten te koop zijn. Drinken en eten is duur. Restaurant is geen aanrader. Duur en rauw vlees. Geen geld terug. Animatie iedere dag en is leuk.

Voor de natuur mooi
Door Sofie op 18-08-2025

Animatie kijkt niet om na nederlanders alles is in het Frans.
Eten op de camping is niet zo lekker we hadden paella afgehaald en voor 2 personen 1 mossel 2 garnalen en 2 kippenpootjes met rijst voor 32 euro
Helaas is glutenvrij niet mogelijk
Ijstaart wat in de laatste 3 weken van de zomer vakantie al bijna leeg verkocht
Op de site staat kano verhuur op 250 meter dit bestaat niet. Ook rivier op 200 meter bestaat niet dit is 750 meter en laag water dat je er alleen in kan lopen niet suppen of varen.
Personeel bij receptie en supermarkt is erg vriendelijk
Zwembad is ijskoud water maar wel goed aangelegd.. je mag er met banden in, genoeg ligbedden op alle tijden. Alleen water mag wel iets warmer.
Natuur is mooi, accommodatie is mooi

Fijne familie camping
Door Simone Sanders op 18-08-2025

Leuke camping,fijne zwem gelegenheid,verschillende baden en een aangelegd strandje. Eten in het restaurant was erg lekker,het personeel achter de bar is erg vriendelijk.

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Camping Le Château de Galaure bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Le Château de Galaure. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Le Château de Galaure. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.