Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Camping Flower le Fou du Roi
Ideaal gelegen nabij een charmant zuidelijk dorp en omringd door wijngaarden, Le Fou du Roi nodigt uit om te ontspannen en tot rust te komen. Geniet van de schaduwrijke omgeving van de Petite Camargue, het hele jaar door. Ontdek de regio met culturele bezoeken en leuke familie-uitjes. Het mediterrane klimaat zorgt voor een natuurlijk verwarmd zwembad, ideaal om af te koelen en baantjes te trekken. Voor de kleintjes is er een peuterbad waar ze hun eerste waterervaringen kunnen opdoen. Met ligstoelen in de buurt, liggen ontspannende momenten binnen handbereik.
Locatie en omgeving
Le Fou du Roi ligt in een prachtige omgeving, vlakbij een sfeervol zuidelijk dorp en omgeven door groene wijngaarden. Dit maakt het een ideale uitvalsbasis om de Petite Camargue te verkennen. De nabijheid van natuurgebieden en culturele bezienswaardigheden biedt volop mogelijkheden voor dagtochten en activiteiten. Met een idyllische ligging zijn er verschillende mooie stranden in de buurt, perfect voor een dagexcursie. De camping is goed bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid voor vakantiegangers.
Services en faciliteiten
Le Fou du Roi biedt een scala aan faciliteiten en services voor een zorgeloos verblijf. Met een campingwinkel die dagelijks geopend is, kunnen vakantiegangers noodzakelijke boodschappen zoals pasta, jam en koffie gemakkelijk verkrijgen. De verse broodjes en gebak van de plaatselijke bakkerij in juli en augustus zijn een heerlijke start van de dag. Voor de sportieve vakantiegangers zijn er volop activiteiten zoals aquagym, pingpongtoernooien, jeu de boules en volleybal. Kinderen onder de 7 jaar hebben hun eigen speelruimte, terwijl oudere kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten in de zomer. Het zwembad is een hoogtepunt met ligstoelen voor ontspanning en een peuterbad voor de allerkleinsten. Wi-Fi is beschikbaar, en oplaadpunten voor elektrische voertuigen zijn ook aanwezig. Vacantiegangers kunnen ook gebruikmaken van een wasfaciliteit. Barbecues zijn toegestaan en kunnen indien gewenst gehuurd worden.
Le Fou du Roi is goed bereikbaar en biedt diverse betalingsmethoden. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dienen ter plaatse te worden voldaan. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Adresgegevens | 491, Chemin des Codoniers, 34130 |
Camping Flower le Fou du Roi
Fijne camping. Alleen jammer dat je op dinsdagavond niet kunt genieten van de heerlijke entrecôte of hamburger, want deze moet je geproefd hebben op deze camping. 😋 Vriendelijke eigenaar en leuk personeel. Veel te doen in de omgeving. Wij gaan zeker nog een keer terug. De huur tent was ook prima. Eigen sanitair, goede (wel wat kleine) bedden. Kortom, een heerlijke vakantie gehad. Tot de volgende keer. 👌👋
We hebben een nacht op deze camping gestaan op weg naar het zuiden. We werden erg vriendelijk geholpen en kregen een mooie ruime plek voor onze caravan met auto. Er staan veel bomen op de camping. Het sanitair zag er prima uit en was schoon. Het zwembad is goed.
Bij de receptie is ook de bar en de mogelijkheid om eten te bestellen. Dit hebben we niet gedaan, dus geen idee wat de kwaliteit is. s’Avonds worden er activiteiten georganiseerd, ook hier hebben we geen gebruik van gemaakt. De broodservice was prima. Voor de kinderen is er een speeltuin.
Het is geen grote camping. Het was er rustig toen wij er waren. Het ligt vlakbij een klein dorp.