Laagsteprijsgarantie

8.7
FantastischScore uit 9 reviews

Heerlijke camping!
Door Willems op 05-08-2025

Hele mooie camping. Prachtig ligging. Fijne grote plekken. Heel vriendelijke eigenaren. Hij spreekt heel goed Engels. Heerlijke croissants en pain complet ‘s ochtends. Ook de pizza was voortreffelijk. Het sanitair is wat verouderd maar doet wat het moet doen. Alleen de douches zijn niet zo fijn omdat je steeds de knop in moet drukken. Prachtige omgeving. Genoeg te doen in de buurt. Een aanrader!

Super week gehad!!!
Door Elsbeth op 28-06-2025

Prachtige camping. Werkelijk sprookjesachtige omgeving. Heel veel mooie wandelingen te maken. Vooral die met de hangbruggen prachtig.
Vriendelijke eigenaren. Heerlijk eten vooral pizza's en ravioli. Croissants in de ochtend ook heerlijk.
Fijn zwembad en mooi sanitair.

Heerlijke camping
Door Marcel op 22-07-2024

Derde en laatste keer in Lalley. Dat we zo vaak terug zijn gekomen komt door de mooie omgeving en de prettige camping. Mooie ruime plaatsen met veel groen. Erg fijn zwembad (lekker koel water) met veel ligbedden. Het bescheiden restaurant levert erg lekker eten. Na drie jaar ontdek je wel dat er hier en daar wat geïnvesteerd kan worden in de voorzieningen. Die werken best, maar ogen wat verouderd.
Verder niets dan lof voor Belle Roche!

Enige waarschuwing op zijn plaats
Door Groesbeek op 18-09-2023

Wij hebben wat moeite met de enthousiaste waarderingen. De omgeving is erg mooi, genoeg te zien en te doen. Maar enige waarschuwingen zijn hier op zijn plek.
De camping hanteert ondoorzichtige variabele prijzen: is het goed bezet dan gaat de prijs omhoog en nog wat onduidelijke zaken. Je weet dus nooit wat je moet betalen.
Broodservice is zeer matig, pain complet zacht en sponsachtig.
Nukkige eigenaars.
Sanitair erg verouderd, te weinig en onhygiënisch. Zelfs direct na de “ schoonmaak” was er n sterke urinelucht. Douchen onaangenaam omdat het toilet meteen naast de douches zijn ( zelfs de meest geparfumeerde doucheproducten kunnen niet tegen de lucht op).
Zeer onhygiënische zeepballen bij de wasbakken.
Plaatsen ruim maar slecht onderhouden. Eten snackbar duur en matig, zwembad koud.
Grote kinderspeeltuin. Geen bakker in de buurt, supermarkten ver weg. Jammer van dit beleid zou een mooie camping kunnen zijn.

Minder enthousiast
Door Ad op 09-08-2023

Zo enthousiast als anderen zijn, zijn wij dat minder. Eigenaren komen nors over. Ik had dit op een andere site al gelezen, maar zelf ook ondervonden. Meerderen gasten dit ook horen zeggen. Zwembad (prima formaat) was echt koud. Sanitair echt verouderd, maar voldoende schoon en warm water.
Eigenaar op een avond 4 jongeren om 22.15 uur horen aanspreken op een zeer vervelende en aggresieve manier in zijn roze onderbroek. Ik wilde er bijna wat van zeggen. Jongeren reageerde netjes maar meneer kwam na 5 min terug en deed het licht uit. Wij hadden geen last van dit kleine groepje. Eten terras is minimaal. Hamburgers en pizza. De camping ligt echt ver afgelegen van alles. Buurt supertje is te doen.
Brood is te bestellen en prima.
Afwasplekken erg klein en 1 plek was al langer defect. 1 wasmachine voor de hele camping beschikbaar.
Voor ons zeker geen 2de keer meer.

Ontspannen ruime camping
Door Gerard op 11-08-2022

Fijne camping, lekker ruim zwembad, mooi uitzicht. Ruime plekken. Veel speelmogelijkheden. Sanitair verouderd maar op zich schoon. Veel NL maar ook Fransen en andere nationaliteiten.
In het dorp een mini super, maar dichtstbijzijnde super is in mens op 25 minuten rijden.
Tip: wandelen bij mont aiguille, de bruggen over lac monteynard. Dichts bijzijnde toegang tot het meer in treffort, ca. 40 min. rijden. Spelen in riviertjes kan in de omgeving.
Al met al een camping om enkele dagen tot een week te vertoeven.