Over Camping Flower Les Truffières
Gelegen in Grignan, Camping Flower Les Truffières verwelkomt vakantiegangers in een prachtige, natuurlijke omgeving met eeuwenoude eiken. Hier geniet iedereen van een ontspannen vakantie met familie of vrienden. Duik het verwarmde zwembad in voor wat plezier of relax. Daag vrienden uit voor een potje jeu de boules en laat de kleintjes nieuwe vriendjes maken in de speeltuin. In het hoogseizoen zorgt een gevarieerd activiteitenprogramma voor extra vermaak. Daarnaast zijn er een bar, restaurant, ijssalon, en een service voor vers brood en gebak om het verblijf nog aangenamer te maken. Wifi is tegen betaling beschikbaar.
Locatie en omgeving
Camping Flower Les Truffières ligt in het pittoreske Grignan, een charmant dorp in de Provence. Met de auto is de camping gemakkelijk te bereiken, en voor wie het ontdekken wil, ligt de Middellandse Zee op een redelijke afstand. Rondom de camping zijn er talloze mogelijkheden om te genieten van de natuur, zoals wandelen, mountainbiken en klimmen. Daarnaast kun je de schitterende regio verkennen, met bezienswaardigheden zoals het kasteel van Grignan, de Collegiale kerk van St. Sauveur, en de indrukwekkende heuvelrug van St. Amand. Vergeet niet de lokale specialiteiten zoals honing, olijven en truffels te proeven tijdens je verblijf!
Services en faciliteiten
Bij Camping Flower Les Truffières is er een scala aan faciliteiten om het verblijf te verrijken. Geniet van heerlijke maaltijden in de bar of het restaurant, of haal een verfrissing bij de ijssalon. Voor verse broodjes en lekkernijen is er een brood- en banketjesservice. De camping beschikt ook over een gezamenlijke wasmachine voor extra gemak. Voor de kleintjes is er een speeltuin om in te spelen en nieuwe vriendjes te maken. Voor actieve vakantiegangers biedt de omgeving de mogelijkheid tot diverse sportactiviteiten. Laad elektrische auto’s op bij de laadpunten en huur fietsen om de mooie omgeving te verkennen. Wifi is beschikbaar, maar hier zijn kosten aan verbonden. Vergeet niet dat de toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen ter plaatse voldaan moeten worden.
Bij Camping Flower Les Truffières zijn er verschillende praktische zaken waar vakantiegangers rekening mee kunnen houden. De camping biedt faciliteiten voor zowel ontspannen als actieve vakantiegangers. De betalingsmethoden kunnen ter plaatse worden geregeld en het aanbod aan diensten kan variëren. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Op deze camping voelen vakantiegangers zich welkom midden in de natuur, omgeven door bomen die zorgen voor verkoelende schaduw. De ontvangst is goed en er is zelfs gedacht aan wifi, wat "best goed" doet. Jonge gezinnen en ouderen vinden er hun plek, met een zwembad dat voor veel plonsplezier zorgt. Het sanitair blinkt uit in netheid, compleet met zeep en handdoekjes, wat de hygiëne ten goede komt. Ook is er een broodservice die zelfs in het voorseizoen niet ontbreekt, en het restaurant biedt maaltijden aan voor een zachte prijs. Plus, de centrale ligging maakt het eenvoudig om de omgeving te verkennen of een avondwandeling naar Grignan te maken.
Adresgegevens | 1100 chemin de Bellevue d'Air, 26230 |
Camping Flower Les Truffières
Camping viel ons tegen. Misten sfeer. Kampeerplekken in een donker bos. Geen mooi uitzicht vanuit onze plek. Hoewel wij een plek met ‘uitzicht’ zouden moeten hebben. Was een dor/droog veld. Camping overwoekerd. Geen grasveld
om te voetballen/volleyballen etc. In de ochtend kwam heel vroeg (ruim voor 8.00u) de animatie al voorbij met een muziekbox en microfoon. Wij waren verbaasd dat er zo vroeg vanuit de animatie al ‘lawaai’ was.
De camping heeft een prima zwembad. Doelgroep voornamelijk gezinnen met kinderen tot 8/9 jaar of ouderen. Ik kan mij voorstellen dat gezinnen met jonge kinderen een andere beleving/ervaring hebben dan wij hebben gehad. Ook hadden wij pech en een vervelend voorval met mede kampeerders. Dat in combinatie met dat de camping voor ons tegenviel, hebben ons doen besluiten al na een paar dagen weg te gaan. Terwijl wij voor ruim twee weken hadden geboekt.
Superfijne camping in het bos met veel schaduwplekken. Goede ontvangst. Wifi betaald maar doet het best goed. Top zwembad ook leuk voor kinderen. Sanitair is opgeknapt en ziet er goed uit. Het is schoon. Zeep en handdoekjes bij het toilet. Slippers uit in de douche (verplicht) is een no go voor ons. Temperatuur van de douche is niet te stellen maar prima. Onduidelijk welke kant van het sanitair voor dames en welke voor heren is. Afwasplek prima met warm/heet water. Restaurant prima voor een lage prijs. Broodservice aanwezig ook in het voorseizoen. Wij zijn enthousiast.
De omschrijving waar de camping zich mee profileert is achterhaalt. Er is geen uitzicht op lavendelvelden. Het uitzicht vanaf de plaatsen aan de rand van de camping naar de bergen is er niet. Alles is overwoekert. Het restaurant is zeker niet sfeervol en het eten niet om aan te raden. Bedienend personeel niet professioneel. In de omgeving zijn zeker leuke restaurantjes te vinden waar je heerlijk kan eten. Je mag niet met slippers aan douchen. Daar wordt op gecontroleerd. Pluspunten: aardige eigenaren, avondzwemmen, schoon sanitair, centrale ligging en leuk om vanuit de camping naar Grignan te lopen.