Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Camping De Botkoel
Winnaar van twee Zoover awards in 2018 is Camping de Botkoel in Puth. Deze kindvriendelijke camping beschikt over een grote speelweide, jeu-de-boules baan en vernieuwd sanitair (ook geschikt voor baby’s en invaliden). De camping is een goede uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten, een bezoek aan Maastricht of een dagje naar de Alfa Brouwerij.
Vakantie op Camping De Botkoel straalt warmte en rust uit. Vanaf de eerste minuut voel je je welkom door de vriendelijke familie die de camping runt. Het uitzicht over het groene landschap is werkelijk prachtig en zorgt voor die echte vakantiegevoel. De faciliteiten zijn super netjes, het sanitair schoon en modern, en alles wordt met veel zorg onderhouden. Je kind(eren) kunnen zich heerlijk uitleven in de ruime, gezellige omgeving. Het huren van een chalet of caravan geeft extra comfort, en er wordt volop georganiseerd voor een leuke tijd. Fietsen huren en een hap en trap route maken door de omgeving is een aanrader. Dankzij de kleinschalige, gemoedelijke sfeer is het een plek om echt tot rust te komen en herinneringen te creëren. Eigenlijk wil je hier elke zomer weer terug.
Fietsverhuur
Adresgegevens | Kerkpad 2, 6155 KJ |
Camping De Botkoel
Samen met onze zoon van 7 jaar heb ik een paar heerlijke dagen doorgebracht op Camping De Botkoel. Vanaf het moment dat we aankwamen, voelden we ons welkom door de gastvrije en hartelijke familie die de camping runt. Mijn zoon heeft zich uitstekend vermaakt; er is genoeg ruimte om te spelen en de sfeer is gemoedelijk en gezellig.
Het uitzicht vanaf de camping is prachtig – je kijkt uit over een groen en rustgevend landschap dat direct zorgt voor een vakantiegevoel. De faciliteiten zijn goed doordacht en zeer netjes: het sanitair is schoon, modern en wordt duidelijk met veel zorg onderhouden. Ook de overige voorzieningen op de camping zijn in perfecte staat.
Kortom: een geweldige plek om tot rust te komen, te genieten van de natuur en kinderen alle vrijheid te geven om lekker te spelen. Wij komen hier zeker nog eens terug!
Het was weer een geweldig weekje op de Camping, dit keer een caravan gehuurd en die was van alle gemakken voorzien. Zoals gewoonlijk weer erg leuk, er wordt van alles georganiseerd en de eigenaren zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Volgend jaar zijn we gewoon weer van de partij 👍
Super fijne camping, hele mooie ligging. Sanitair super schoon. Hele fijne vriendelijke beheerders.
Wat een fantastische camping.
Zeker vriendelijke eigenaren.
Je krijgt bij aankomst een rondleiding over de camping.
Het sanitair ziet er netjes en verzorgd uit.
Je kunt elektrische fietsen huren op de camping waarmee we een hap en trap route hebben gemaakt door de omgeving. (Echt een aanrader)
Prachtige omgeving.
In de zomermaanden hebben ze een zwembad staan waar je heerlijk even kunt afkoelen.
Iedere dag komt er wel een locale verkoper op de camping zoals: vers fruit, kaasboer, ijscoman enz. Heel erg leuk.
We komen zeker nog eens terug maar dan voor meerdere dagen!
Bedankt Saskia en John!