Laagsteprijsgarantie

• American Express

175 Rue de l'Abbé Duthil, 31420

Pré Fixe

FenomenaalScore uit 10 reviews

Eén van de mooist ingerichte campings
Door Erwin Franssen op 30-08-2024

Eén van de mooist aangelegde en onderhouden campings waar ik ooit ben geweest. Het sanitair is top en brandschoon. Eigenaren zijn altijd te vinden rondom de receptie/bar/restaurant en vriendelijk en professioneel. ‘s Avonds kun je fijn uit eten met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Vriendelijke camping met goede wijnbar
Door Renske van Slooten op 14-08-2024

We hebben met het gezin een heel goede vakantieweek gehad op deze camping. De camping is klein en overzichtelijk genoeg dat de kinderen van vriendjes kunnen maken en ermee spelen. Ook in het zwembad is het niet te druk. We vonden het leuk dat er een trampoline was, maar ook bouwspeelgoed als Kapla, voor iedereen.
Het restaurant had lekkere gerechten en kon ook vegetarisch eten maken. Omdat het niet zo groot is, moet je wel op tijd doorgeven als je mee eet, dus kan niet heel spontaan. Daar staat tegenover dat de wijnen in de bar erg goed zijn.
In de buurt is niet heel veel te doen, maar met iets verder rijden (meer dan een uur) kom je bij de Pyreneeën waar een wandeling naar Lac d'Oo een hoogtepunt was. Verder was er een grot en een stadje op een berg, dus voor een week genoeg, maar veel langer hadden we ook niet willen blijven.

Niet geschikt voor grotere caravans
Door Margriet van Eerden op 17-07-2024

Mooie, rustige camping met nieuw en schoon sanitair. Deze camping is meer geschikt voor tentkampeerders of kleinere caravans Eriba, Kip. Niet geschikt voor caravans van 4 meter of meer. Tenzij je helemaal boven aan de camping wilt staan. Plek 1 of 43. Het is niet mogelijk zelfstandig van de camping te vertrekken als je lager staat. Dit gebeurt met een vierwiel aangedreven Jeep die je omhoog trekt. Door de bosjes die vrij dicht langs de paden staan is hierbij onze caravan helaas beschadigd.

Topcamping waar je verrukkelijk kunt eten!
Door Saskia op 01-09-2023

Een prachtige zeer rustige camping met grote plaatsen, waarvan sommige met prachtig uitzicht over het dal. Mooi zwembad!
De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam en drie keer per week kun je aanschuiven om hun kookkunsten te proeven. Aanrader!
Alles wordt keurig bijgehouden en het sanitair is altijd schoon.
De camping ligt tegen een vrij steile helling, maar de eigenaar rijdt je caravan met zijn 4WD op de plek (en er weer af als je vertrekt).
Er is echt maar één nadeel aan deze camping, en dat is dat hij tamelijk ver van alles vandaan ligt. In de directe omgeving is niet veel te doen en het dorpje is uitgestorven.
Verder perfect!

Geweldige camping
Door Léo op 05-02-2023

Zeer goede camping op het Franse platteland. Sanitair is nieuw en zeer schoon. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Mooi zwembad met jacuzzi. De sfeer in het restaurant is zeer aangenaam en het eten lekker. Het uitzicht vanaf de staanplaatsen is prachtig. Aanbevolen voor gezinnen met jonge kinderen (veel gezinnen met kleine kinderen tijdens ons verblijf in juli).

Zeer aan te bevelen natuurcamping
Door tom op 29-01-2023

Verbleef afgelopen zomer met mijn gezin in een schitterende lodge op palen met topfaciliteiten. Zeer schone en rustige camping met prachtig uitzicht op de omgeving. Veel kinderen tijdens de zomermaanden. Zwembadgedeelte met jacuzzi niet erg groot maar wel erg mooi. Goed restaurant met thema-avonden in de zomer (barbecue, pasta, rizotto...). Veel prachtige activiteiten in de bergen aangeboden door de vriendelijke en beschikbare eigenaren.