Adresgegevens | Route des Arcs, 73700 |
Camping Huttopia Bourg-St-Maurice
Prima camping als je een safaritent of een huisje hebt - wij hadden een safaritent, waarbij je voldoende privacy had (struiken tussen de verschillende tenten en een redelijke afstand tussen twee tenten). Het 'gewone' kampeergedeelte leek mij erg dicht opeen.
Prima zwembad, hoewel wat weinig stoelen. Maar netjes schoon. Fijne broodservice en pizza's, en er worden leuke niet te hysterische activiteiten georganiseerd. De omgeving is het absolute pluspunt, je kunt er heerlijk actief zijn en van de prachtige uitzichten genieten.
Wij zijn op meerdere Huttopia campings geweest, maar gaan niet meer naar Bourg St Maurice. Je staat tent aan tent in straatjes. Plekjes zijn klein, geen plek voor onze voortent we zaten letterlijk op het asfalt met onze stoelen. Wij kennen Huttopia van de nette campings met veel mensen oog voor natuur. Dit is een standaard ‘straatjescamping’ met een lullig Huttopia sausje.
Op zich nette camping, sanitair, zwembad… prima. Maar t geluid vd drukke doorgaande weg die direct langs loopt is echt 24/7 aanwezig. Vrachtverkeer vanaf een uur of 06:00. Hard rijdende voertuigen gedurende de hele dag. Ik had wel n paar opmerkingen hierover gelezen, maar dacht ‘met zo’n cijfer zal t wel meevallen’ . Voor ons helaas echt reden om eerder te vertrekken.
Wij hadden plek 55, heel groot, fijn onder bomen, maar echt op 10 mtr van de doorgaande weg. Eigenlijk begrijp k met zo’n ligging het hoge cijfer niet goed. Bij meerdere mensen ‘aan deze kant van de camping’ hoorde ik flinke teleurstelling over het geluid…