Laagste prijsgarantie
6.3VoldoendeScore uit

Over Odyssey

Ontsnap naar het idyllische Odyssey Hotel, een hemels toevluchtsoord genesteld aan de rand van het kristalheldere water en omarmd door het sprankelende zwembad. Met zijn onweerstaanbare combinatie van zon, zee en zand, samen met de onberispelijke service, staat dit juweeltje garant voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Laat je betoveren door de magie van Lefkas bij Odyssey Hotel.

De ligging

Odyssey Hotel geniet van een benijdenswaardige positie op slechts een steenworp afstand van het strand, ongeveer 100 meter, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor liefhebbers van zon en zee. Gelegen op circa 12 km van Lefkas Town, biedt het hotel gemakkelijke toegang tot een scala aan lokale bars, restaurants en winkels die op slechts 50 m afstand liggen. Voor de avontuurlijke vakantieganger is er een bushalte op ongeveer 100 meter afstand, wat mobiliteit op vakantie vergemakkelijkt. Voor noodgevallen is er een ziekenhuis op circa 12 km afstand. De luchthaven PVK ligt op ongeveer 20 km van het hotel, waardoor reizen naar en van de accommodatie een fluitje van een cent is.

Odyssey Hotel biedt een uitgebreide reeks faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. Centraal staat het indrukwekkende zwemcomplex, compleet met buitenbaden en een speciale zone voor kinderen, ideaal voor zowel actieve ontspanning als aquarobicstrainingen. Het zonneterras, voorzien van ligstoelen en parasols, nodigt uit tot urenlang zonnebaden onder de Griekse zon. Voor verfrissing en lichte snacks is de (snack-)bar aan het zwembad de perfecte plek. Kinderen kunnen zich vermaken met een speciaal entertainmentprogramma terwijl de ouders ontspannen of deelnemen aan de beschikbare recreatieve activiteiten. Bovendien biedt het hotel gratis Wi-Fi, een lift, winkels, een tuin voor extra ontspanning, en diverse services waaronder een oppasservice, medische dienst, roomservice en een wasservice voor een zorgeloos verblijf.

In Odyssey Hotel kunnen vakantiegangers genieten van een scala aan culinaire ervaringen. Het hotel beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar, elk met hun eigen unieke sfeer en aanbod. Begin de dag met een voedzaam ontbijt dat dagelijks wordt geserveerd, een perfecte start voordat je Lefkas gaat verkennen of een dag aan het zwembad doorbrengt. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende cocktail aan de zwembadbar of een heerlijke maaltijd in het restaurant, Odyssey Hotel zorgt ervoor dat je culinaire wensen vervuld worden.

Vakantiegangers moeten er rekening mee houden dat voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten extra kosten in rekening kunnen worden gebracht. Diensten en faciliteiten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Het hotelpersoneel spreekt Engels. Als betaalmiddelen worden Euro/MasterCard en Visa geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Hotelkluis

Website

6.3VoldoendeScore uit 9 reviews

prachtig eiland
Door Phill op 14-08-2018

Odyssey, ligt in een prachtig schilderachtig dorpje, maar het hotel zelf is niet veel, erg kleine bedden of wel apart slapen de badkamer is minimaal en ja, zoals wel vaker is in Griekenland loop de douche mooi over en heb je een hele natte vloer!! het ontbijt is nogal eentonig, het zwembad was ijskoud.. maar de ligging is top!! het plaatsje is super leuk en gezellig goede restaurants in de omgeving en erg mooie stranden, wij waren hier eind september helaas ging er al veel sluiten toen wij er waren waardoor het op een gegeven moment een verlaten dorp is!! gelukkig hadden we een huur auto en hebben we het hele eiland gezien en die is adembenemend mooi!!

Fijn hotel!
Door CA op 14-08-2018

We hadden een 'deluxe' kamer geboekt. Mooie, nette kamer. Gerenoveerd afgelopen mei. Prima schoonmaak, fijn bed, goed werkende en stille airco. Niks op aan te merken.
Hotel ligt aan het begin van 'het' straatje van het dorpje, alleen maar de trap af en je staat tussen de restaurantjes. Kamers tevens erg stil. Geen enkele last gehad van geluid van de straat of de kamers naast ons.
Fijn zwembad met een bar die de hele dag open is. Parasols en ligbedjes ruim voldoende aanwezig, het is sowieso niet druk bij het zwembad.
Ontbijt ruim voldoende en wordt steeds aangevuld.
Hotel is zeker meer waar dan 2*! (mits je de gerenoveerde kamers boekt :) )

Prima vakantie!
Door L&l op 18-09-2017

Lefkas is een mooi groen eilandje. Agios Nikitas is een redelijk authentiek dorpje met vriendelijk restaurants en een 3 tal supermarktjes. Wij verbleven in Hotel Odyssee, een prima hotel met vriendelijk personeel ( receptie/schoonmaaksters/ontbijtservice en poolbar). Sanitair is simpel maar alles functioneert. Schoonmaak is iedere dag, wisseling linnengoed 2x per week, maar als je vaker vraagt om schone handdoeken dan krijg je deze. Ivm met onze terugreis om 18.00 uur naar vliegveld, hebben wij verzocht om langer op te kamer te mogen blijven dan uitchecktijd van 11.00 uur. Er wordt moeite gedaan om een alternatief te bieden, toen bleek dat onze kamer weer geboekt was.
Dus heerlijk opgefrist en uitgerust de terugreis ingezet.
Het zwembad was heerlijk ( het enige hotel in dorp met zwembad van dit formaat(je). Muziek was voor ons prima.
Indien je een auto huurt kun je bij het hotel parkeren. De toegang hiertoe is wel steil en smal, maar te doen.
Kortom; prima ervaringen.

Never, never, nooit meer
Door Zijlstra op 10-08-2017

Bij aankomst werd ons vertelt dat er een probleem was ,te onze kamperen dat we de eerste 2 dagen in een luxere ( lees grotere ) kamer mochten verblijven.
Na die twee dagen moesten we verhuizen onze kamer was nog niet klaar en ons werd een andere kamer, met een groter bed, ipv een twijfelaar toegezegd alleen die was pas s middags vrij.
Eind van de middag weer naar de receptioniste, bleek een andere te zijn die ons eerst begon af te snauwen, wat latere resulteerde in afblaffen.
Er werd gebeld met de ochtenddienst, die glashard loog dat ze ons iets hard toegezegd.
Na wat gezeur eindelijk een kamer gekregen in de tuin.
Een klein bed, een badkamer waar alles afbrak, open electriciteit in de douche, de douchekop kan niet hangen, moet je vasthouden.
Een koelkast die beschimmeld is, bah.
Verder heeft het hotel een zwembad wat afbrokkelt, er is een barretje waar iemand drankjes en eten verkoopt, maar diegene is in feite alleen maar bezig met DJ spelen, de muziek gaat met het uur harder, het lijkt wel een nachtclub.
Dus rustig bij het zwembad liggen zit er niet in.
Wij hebben de klachten bij onze touroperator doorgegeven, en die hebben contact gezocht met het hotel.
Er werd ons door hun personeel verzocht onze klacht bij hun te melden en dat niet via onze touroperator te doen, terwijl we daar hebben geboekt.
Genoeg over het hotel, het eiland Lefkas is te druk met voornaamlijk oostblokkers en die waren ook al niet vriendelijk.
Wij zijn al een aantal keer in Griekenland geweest, dat is ons altijd goed bevallen, maar dit eiland was qua sfeer en beleving helemaal niks, veel te gejaagd en te toeristisch.

Bedwants en smerig ! Nooit meer!
Door Desiree op 01-08-2017

Studio geboekt via touroperator in de maand juli. Schimmels in badkamer, douche die lek is waardoor water de douche uitloopt de hele badkamer in, 2 roestige schroeven die met de punt naar boven uitsteken waar je omheen moet lopen in de badkamer. Zwembadrand op verschillende plaatsen los waardoor stuk beton letterlijk op je valt.
En het ergste: de bulten die we hebben opgelopen door de aanwezig bedwants in de matrassen.
Nooit meer !

De hele dag luide muziek!
Door Ann op 31-08-2015

Ga niet naar dit hotel als je in alle rust op je terras, aan het zwembad enz wil genieten. De muziek die heel luid staat , de bonken van de subwoofer zijn heel storend. Tot in je kamer bonkt het. Niet aangenaam.

• Porto Ligia

€ 379

Porto Ligia

GriekenlandLefkas (Levkas)Ligia

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Valena Studios

€ 317