Laagste prijsgarantie

5.4MatigScore uit

Over Hotel Rivijera

Op zoek naar de perfecte mix van ontspanning en avontuur? Hotel Rivijera, met zijn verfrissende zwembaden en nabijheid tot het strand, belooft een onvergetelijke vakantie. Ontspan onder de parasols of duik in het bubbelbad; hier is elke dag een sprankelende belevenis.

De ligging

Hotel Rivijera verwelkomt vakantiegangers in het pittoreske Petrovac, een parel aan de Montenegrijnse kust. Slechts 100 meter van het hotel verwijderd ligt het prachtige strand, klaar om ontdekt te worden. Het bruisende stadscentrum, op een steenworp afstand van 50 meter, biedt gemakkelijke toegang tot lokale bezienswaardigheden en gezellige cafés. Verken de omgeving met uitstekende vervoersverbindingen binnen een straal van 50 meter. Voor verdere avonturen ligt de stad Budva op 18 km afstand, terwijl Kotor en Podgorica respectievelijk 40 km en 50 km verwijderd zijn. De dichtstbijzijnde luchthaven, TIV, ligt op ongeveer 12 km afstand, en een andere, TGD, bevindt zich op ongeveer 55 km.

Hotel Rivijera nodigt uit tot ongekend vermaak en comfort met een scala aan faciliteiten. Centraal staan de schitterende zwembaden, zowel binnen als buiten, inclusief een kinderzwembad en een zwembadbar voor de nodige verkoeling. Ontspannen kan optimaal op het zonneterras, uitgerust met ligstoelen en parasols. Voor actieve vakantiegangers biedt het hotel faciliteiten zoals een fitnessstudio, tennisbanen en beachvolleybal. Na een actieve dag lokt de spa met sauna en massagebehandelingen tegen betaling. De kleintjes vermaken zich opperbest in de miniclub, terwijl volwassenen kunnen genieten van livemuziek of een gokje wagen in het casino. Met voorzieningen als een 24-uurs receptie, Wi-Fi, een souvenirwinkel en een eigen shuttlebus, is elk detail gedacht aan uw comfort.

In Hotel Rivijera is de culinaire beleving een belangrijk onderdeel van uw vakantie. Het hotel herbergt een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar smakelijke gerechten en verfrissende drankjes worden geserveerd. Voel de zeebries bij de strandbar, waar speciale momenten gegarandeerd zijn. Voor vakantiegangers die kiezen voor halfpension, is elk maal een feest met opties voor een continentaal ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner, vol variatie en smaak. Speciale dieetgerechten en kindermenu's zijn beschikbaar op aanvraag, terwijl liefhebbers van de buitenlucht kunnen kiezen voor een picknick.

Het is mogelijk dat voor sommige diensten en faciliteiten bij Hotel Rivijera moet worden bijbetaald. De accommodatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt rolstoelvriendelijke kamers met barrièrevrije badkamers. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met Visa en MasterCard. Houd er rekening mee dat de parkeergelegenheid extra kosten met zich mee kan brengen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Wasservice

Obala BB, 85300

5.4MatigScore uit 4 reviews

Uitzicht klopt niet
Door Michelle op 28-04-2025

We werden afgezet door de taxi in een verlaten half afgebouwd gebouw. Daarachter zat blijkbaar het hotel. Het uitzicht van het zwembad is dan ook niet zoals op de foto’s je kijkt letterlijk uit op 2 half afgebouwen verlaten hotels en je moet hier ook langs om naar de straat te gaan. Verder was het hotel oké. Zwembad was leeg en stond een stoel in, dus ook hier konden we geen gebruik van maken. Het eten was ook niet al te best in de ochtend. Fruit was niet aanwezig en er was voornamelijk vlees en ei.

Langs de kust is het waardeloos. Mooie natuur.
Door Grace op 16-09-2016

Russen hebben veel geïnvesteerd in nieuwe hotels. Toen de crisis kwam is alles stop gezet. Het hotel staat net als langs de hele kust opgepropt tussen in aanbouw zijnde hoogbouw. Er is nog 1 stukje groen over van alles wat op de foto te zien is. We moesten via de "garage" van het hotel voor ons naar ons eigen hotel. Het is niet te hopen dat die hotels ooit af komen, want al die mensen kunnen nooit allemaal op die smalle kuststrook. Het hotel op zich is prima! De mensen zijn erg aardig. En het binnenland is erg mooi!

Geweldig, we gaan zeker een keer terug.
Door Jacqueline Timmers op 09-06-2016

Het is een rustig, vriendelijk en schoon hotel. De kamers zijn goed verzorgd en ruim genoeg (dit hangt af van wat je geboekt hebt, wij hadden een 2-persoons kamer, geen voordeelkamer). Het ligt in een mooie tuin. Er wordt wel een nieuw stuk aan gebouwd wat je ziet vanaf de tuin/ zwembad. Je hebt er geen last van. Als je buiten eet krijg je wel bezoek van een paar kleine katjes. Bedenk dan dat zij het ongedierte weghouden. Wij gaven ze te eten en dat was prima. De Nederlandse toerist is hier vrij nieuw. Het zijn nog voornamelijk toeristen uit de Balkan. Allemaal rustig en vriendelijk. Het eten in het hotel is prima. Hier waren de meningen over verdeeld vanwege de variatie. Het toerisme is nog in opkomst en er wordt hard aan gewerkt om alles zo mooi mogelijk te maken. Er is een mooie, gezellige boulevard met winkeltjes en terrasjes en een tal van restaurantjes. Het strand bestaat vooral uit gladde kiezelsteentjes en grof zand. De omgeving is bijzonder mooi en we raden een excursie aan. Wij zijn het meer van Skadar geweest. Ongelooflijk mooi! Het hotel is niet geschikt voor tieners, vinden wij. Het is vooral rustig.

geweldig
Door fam.de rooij op 06-06-2016

een heerlijk hotel heel schoon prima eten en vriendelijk personeel
ik vond alleen onze kamer aan de kleine kant.
petrovac is een leuk plaatsje verwacht geen schreeuwende disco,s
maar een gezellige baai met restaurantjes en terrasjes.
je kan er heerlijk wandelen de baai van kotor is ook een aanrader maar is wel heel druk kortom wij hebben een heerlijke vakantie gehad.