Laagste prijsgarantie

8.4FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.4

Over Camping Cikat

Een azuurblauwe zee en dat op loopafstand van Camping Cikat in Kroatië. Op de camping is van alles te doen zoals zwemmen in het prachtige waterpark. De hele dag door is er animatie zonder dat er overlast van is. Het dorpje Veli Losinj ligt op loopafstand van de camping. Bezoek ‘s ochtends hier de vismarkt. Ook leuk is een boottocht naar Susak.

Vakantiegangers zijn dol op de prachtige, grote campings die toch een relaxte sfeer weten te behouden, direct aan zee met adembenemende baaien waar je heerlijk kunt snorkelen. De safaritenten bieden een comfortabel verblijf in de schaduw, perfect voor families. Het zwembad, altijd schoon met zout water, vermijdt de frustratie van handdoekje leggen door de bedjes te verhuren, wat zorgt voor genoeg plek voor iedereen. Sanitair wordt goed onderhouden en voor de kinderen is er genoeg te doen met voetbaltoernooitjes en speurtochten. Ondanks de afwezigheid van stadjes in de buurt, vervelen vakantiegangers zich geen moment op de camping. De mix van nationaliteiten zorgt voor een verrijkende ervaring.

• Lopari Camping resort

KroatiëKvarnerKrk (op Krk)

Valamar Camping Baška

8.7
    Camping
    KroatiëKvarnerBaska ( eiland Krk)

Camping Omisalj

9.5
    KroatiëKvarnerOmisalj (op Krk)

Camping Bunculuka

8.1
    Camping
    KroatiëKvarnerBaska ( eiland Krk)

Kovacine

Čikat 6a, 51550

8.4FantastischScore uit 54 reviews

Heerlijk rustige camping
Door Gidi op 04-08-2024

Hele mooie en schone camping, wij verblijven in een safaritent voor 5 personen. Niks op aan te merken.
Het zwembad is heel schoon en niet te druk in het hoogseizoen. (Let op wel zout water)
Restaurant op de camping is overdreven duur, men kan beter in de haven gaan eten in het stadje dat scheelt best veel.
Wat wij missen met kinderen van 12 en 14 bij is een animatie in de avond, deze camping is leuk voor tieners maar boven de 14 jaar is het toch leuker om naar Lanterna (bij Porec) te gaan.
Ook is er nagenoeg geen live muziek in de avond, of animatie voor volwassenen. Misschien zijn wij wat verwend maar dat missen wij.

Fantastische vakantie!
Door Fam Van den Berg op 21-08-2023

Prachtige camping! Erg groot maar daar merkte je weinig van. Goede voorzieningen, mooi zwembad. Genoeg toiletgebouwen! Ditect aan het water! Echt top

Fijne camping op een bijzondere plek
Door Rosa op 08-08-2023

Grote camping aan zee, ondanks de grootte hangt er een relaxte sfeer. prachtige baai en leuk om te snorkelen. Dochter heeft genoten van het zwembad (zoutwater), mix van nationaliteiten. Sanitair wordt goed onderhouden!

Geweldige camping
Door Diego op 30-03-2023

Een aardige rit er naar toe. Overvaren met de auto op de boot en daarna langzaam rijden over het eiland richting cikat. Je bent even onderweg maar als je er dan eenmaal bent kom je echt op een geweldig stukje Kroatië. Wij zaten met onze kinderen van 3 en 6 in een safaritent die netjes in de schaduw stond in een ruim opgezet laantje. De camping is zeer schoon en alles is netjes geregeld. Voor de kinderen is er van alles te doen, zoals voetbaltoernooitjes etc, maar ook speurtochten savonds.
Het zwembad is goed georganiseerd en handdoekje leggen is hier uit den boze, dit gebeurt dus ook niet. Er is altijd wel plek aangezien je moet betalen voor de bedjes.
Het strand is ook heel fijn en ruim. Er is niet veel in de buurt van de camping zoals stadjes etc. Maar dat maakt niet uit want op de camping hoef je je geen moment te vervelen ! Wij komen zeker nog eens terug!

Voor herhaling vatbaar!
Door Maarten op 06-08-2022

Het ritje ernaar toe duurt even en als je de camping binnen komt denk je een moment “waar ben ik beland”, maar zodra je dichter bij zee komt valt alles steeds meer op zijn plek. Prachtige mobiles, safaritenten en campeerplekken langs de zee. Het allergrootste voordeel was de heerlijk verkoelende zee, wij kozen ervoor om de waterschroeven thuis te laten en de zee egels in de gaten te houden, hetgeen prima te doen was. Hoewel het voor onze kids wel even wennen was vanaf de mega camping in Italië, hebben ze zich prima vermaakt (maar was Italië toch leuker). Wij waren verrast door prijzen (een spritz kost 9 euro) en het eten (en de wijn) is gewoon net even minder dan Italie, maar daar krijg je wel een prachtige camping voor terug met mooie fietsroutes (fiets en sup meenemen geeft iets extra”s) en een prachtige zonsondergang.

Niet voor herhaling vatbaar in hoogseizoen
Door Marjon op 31-07-2022

Op zich is dit een prima camping. Schoon en mooi gelegen. Wel supermassaal. In het hoogseizoen nu de camping volstaat is het naar onze mening te vol. Verder kun je op de bovenste helft van de camping de muziek horen van het zwembad dat vrij hard aanstaat van 10 tot 22.00 uur. Super irritant. Wij gaan daarom eerder weg.